Reklama

Reklama

The Neighbor

  • Velká Británie The Neighbour
Trailer

Obsahy(1)

John (Josh Stewart) a Rosie (Alex Essoe) žijí společně na maloměstě v odlehlém domku, z jehož garáže zajišťují logistickou podporu pro obchod s nelegálními drogami. Ještě jedna zakázka a budou mít dostatek prostředků na nový život. Jenže věci se zkomplikují, když Rosie spatří na sousedově pozemku zakrváceného muže. John přijíždí domů a zjišťuje, že Rosie je pryč. Jeho pátrání ho přivede až do sklepa sousedova domu, ve kterém se zděšením odhalí sousedovu pravou tvář. (Psychor)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (73)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Spíš urazí než nadchne. Po undergroundovejch klasikách Collector + Collection se přišlo s celkem podprůměrným filmem kterej je spíš thrillerově laděnej. Jako vždy sympatickej Josh Stewart to tentokrát moc nezachrání neboť mu nohy podráží hrozně obyčejnej scénář. Ten film je úplně bez nápadu a bez šťávy, trochu to vyvolává dojem debutovýho filmu a né filmu od zkušenějšího režiséra. Na to že se 80% filmu nic neděje jsem se ale nenudil takže uplnej průser to asi neni. Záleží co od toho čekáte. Radši moc nečekejte :)) ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Dunstan se tentokrát držel nějak podezřele zpátky co se brutality týče, ale atmosféru tento snímek má příjemně mrazivou, obsazení starého známého Joshe Stewarta z režisérových snímků The Collector a The Collection, byl rozhodně dobrý nápad (prostě se mi do těchto rolí už báječně hodí) a potěšilo mě, že se rejža vrátil ke stylu The Collectora a nepokračoval v až šíleně přestřelených "nápadech" jako u The Collection. Napětí a atmosféra s méně gore u mě dělá více než jen samoúčelné potoky krve a lítají kusy těl postrádající právě atmošku s napětím, takže já byl spokojen. Snad jen trojice padouchů mohla vypadat trochu více drsně, ale co, ne každej umí ukázkového psychopata jako Stephen Lang. Celkově povedený film u kterého se člověk nenudí a až do konce netuší, jak moc dobře/zle to dopadne. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Za dynamiku, super hudební doprovod (to se od Clousera, vrchního skladatele hororů - např. série Saw - dalo čekat) a hlavně mého vysoce oblíbeného Joshe Stewarta rozhodně pozitivní body. SPOILER Líbí se mi přístup režiséra k hlavní postavě. I co se týče Collectora a Collection je Josh Stewart sympaťák na hraně zákona, kterýmu není líno se vrátit pro nějaký chudáky a pomoct jim, a co oceňuju nejvíc - režisér ho i tady nechá přežít. KONEC SPOILERU. Vyšší hodnocení nedávám jen proto, že to opravdu v žádném ohledu nijak - ani úplně minimálně - nepřináší nic nového. A to tím způsobem, že to profláklou zápletku ani neservíruje nějak extra nadupaně. To ale neznamená, že by to nebylo napínavý a i finále je takový uspokojivý, ale těhle filmů je taková hromada, že to přece jen chce něco víc. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Snímek, který nemá za úkol překvapit, ale na 90 minut člověka posadit a bavit. Sice zde není nic překvapivého a vše jsme už viděli někde jinde. Pořád se ale jedná o lehce nadprůměrný snímek, který nenudí, rychle uteče a nějakého toho napětí se taky dočkáme. Od režiséra Collectora jsem však čekal trošku víc krve. Snad Jindy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Horor „The Neighbor“ není vyloženě skvělou podívanou, ale docela zapadá do současného zajímavého trendu hororů ve stylu „Smrt ve tmě“, které se zaměřují na to, že u souseda se může skutečně skrývat cokoli, a rozhodně není dobré své okolí podceňovat. Film funguje dobře jako mainstreamovější torture porn i jako revenge a survival. Dohromady je to lehce nadprůměrný horor. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama