Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Aguilera uvádí: nezahrávej si s matkou - Uvidíte, co dokáže mateřská láska a odvaha horské kozy a geparda. Hudební kulisou bude skladba Christiny Aguilery.

Usher uvádí: Stronger - Svět zvířat je drsný. Usherova skladba „Stronger" poslouží jako hudební kulisa pro epizodu, v níž se díky tvrdým podmínkám stanou vodní želva a liška obecná ještě odolnějšími.

Ellie Goulding uvádí: bláznivá láska - Když chtějí zvířata přilákat svého druha, dělají zvláštní věci. Píseň „Something in the Way You Move" dokresluje atmosféru zvířecích námluv od ledových medvědů po americké užovky.

Stephen Tyler uvádí: divoké léto - Tylerova skladba ve stylu country „Red, White & You" doprovází prázdninový příběh psounů stepních, sokolů a divokých mustangů.

Joan Jettová uvádí: Bad Reputation - Oblíbená skladba Joan Jettové Bad Reputation se výborně hodí na zvířata, která tak vášnivě nesnášíme, od vlků, aligátorů až po žraloky.

Dave Matthews uvádí: Save Me - Matthews za doprovodu své skladby Save Me sleduje příběhy nosorožců, blatnic a kapustňáků, kteří hledají vodu, na níž závisí jejich přežití. (Animal Planet)

(více)

Recenze (1)

radomiil 

všechny recenze uživatele

Celebrity jako takové poměrně nesnáším, i právě díky takovým(nechutným zbohatlíkům-a není to o závisti) je svět tam kde, avšak na druhé straně pokud třeba jistý song zachrání kvůli sledovanosti byť jediné zvíře, tak stál pokus za to} ()

Reklama

Reklama