Reklama

Reklama

Film Hrdinové ohně, natočený na motivy skutečné události, vypráví hrdinský příběh provinčního hasičského sboru, který se díky naději, odhodlání a obětavosti svých členů stal jedním z nejelitnějších hasičských týmů ve Spojených státech. Jejich nesmírná odvaha a jedinečné spojenectví vyvstane ve chvíli, kdy bojují proti katastrofálnímu požáru, který ohrožuje vše, co je jim blízké. (Magic Box)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Nojo, sakryš, vomlouvám se převelice, nechal jsem se unýst. Dám si na to bacha. ;)

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Ale jo, je to dobrý, bavilo mě to, ale že by tam bylo cokoli nad(americky)průměrnýho? Voheň byl pěknej, ale jinak standardní předvídatelnej děj. A i když je hrozně smutný, že tam nakonec všichni zůstali a že se to fakt stalo, tak to ještě neznamená, že to musí bejt za 4, nedejflorián za 5 hvězd.  Jo a Jennifer je krásná, jen by mohla pár kilo nabrat. Tohle už je na hraně s anorexií, veganství je evidentně už hodně velkej extrém.

na příspěvěk reagoval Astonko

Rewol

Rewol (hodnocení, recenze)

Ako to už býva pri skutočných tragédiách, prichádzajú nepozorovane a strašne rýchlo... Neprečítal som si o tom filme ani obsah, len letmo niečo zahliadol, takže som nečakal taký "ultimátny" koniec. Nejakú tragédiu som samozrejme logicky očakával, pretože inak by to ani nefilmovali. No rátal som maximálne s jedným až pár úmrtiami, ktoré by ten elitný tím posunuli na vyššiu úroveň. Ten záver bol preto pre mňa o to viac drsný a "úroveň" bola maximálna. "Najsurovejšie" bolo, keď vošiel Brendan do telocvične a dal všetkým tam čakajúcim rodinám doslova konečnú odpoveď - uragán myšlienok bez slov...

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Malo by vyjsť v MagicBox-e 11.07.2018 pod českým distribučným názvom Hrdinové ohně.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

CALIBR

Ano to dost ty poslední Bergovy filmy stylem připomíná, ale za mě by to od něj nemohlo být lepší. Kosinski mile překvapil.

Ale kdyby se k tomu Berg dostal, tak se klidně vsadim, že místo výborného Brolina je tam právě Marky Mark :D

Tuzinho

Tuzinho (hodnocení, recenze)

CALIBR

Taky pravda :D No ale to by se musel zdvojnásobit rozpočet ... :D :D Ne, mě tady ten Cast opravdu naprosto sednul. 

Bury.

Bury. (hodnocení, recenze)

Šel jsem do toho, aniž bych byl obeznámen touto událostí ani hasičskou tématikou, neviděl jsem trailer ani neměl tucha o popisu filmu. Jen jsem to uviděl někde, a řekl si, že to musím vidět. Byl jsem dojat. Skvělý film.

Tuzinho

Tuzinho (hodnocení, recenze)

Dnes publikována digitální verze. BR a DVD jdou v USA do prodeje 6.2. 

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Tuzinho

V široké distribuci již ne; speciálně když se to v těchto dnech objeví na netech díky vydání na nosičích. Doufám tedy aspoň ve Febio, tam se podobné snímky mnohdy objevují.

na příspěvěk reagoval alexix7

Tuzinho

Tuzinho (hodnocení, recenze)

alexix7

Taky jsem si dnes vzpomněl při Okrsku 49 na tento filmek, tak jsem trochu zapátral a furt nic moc :/ Už byl prezentovaný i v Evropě na festivalech, ale zatím žádný zdroj. Co mě překvapilo, že Německo má film naplánovaný jako premiéru v květnu, tak se přeci jen třeba někdy dočkáme, páč státy stále přibývají, viz http://www.imdb.com/title/tt3829920/releaseinfo?ref_=tt_dt_dt

na příspěvěk reagoval DaViD´82

Tuzinho

Tuzinho (hodnocení, recenze)

Podle dostupných informací je už asi jasné, že v ČR máme smůlu s tímto filmem co? :/ Škoda, na tohle bych zrovna do kina šel ... Žánr skoro jako Deepwater Horizon, tak nevím, co blbnou :/ 

na příspěvěk reagoval olmikee

Tuzinho

Tuzinho (hodnocení, recenze)

Souhlas, též se na něj těším a s radostí bych si vychutnal jeho projekci! Tenkrát na Okrsek 49 bylo též narvané kino. 

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Tady by se spíše nabízelo dokumentární zpracování, jelikož jako drama bude snímek působit nezáživně až nudně. S vysokou pravděpodobností si jeho projekci nechám zcela ujít a stejný postup doporučuji i ostatním divákům.

bero

bero (hodnocení, recenze)

žhavá kombinace Bridges Brolin...dotaz:jak to,že na východě to půjde o měsíc dřív než za kaluží a jak to,že tady ,kde jsou nejlepší odborníci, to do kin nejde?

Tuzinho

Tuzinho (hodnocení, recenze)

Tak tohle vypadá hodně pěkně zatím (y) Mé oblíbené hasičské téma spolu s Milesem, kterého již nějakou dobu sleduji. 

mad.dog

mad.dog (hodnocení, recenze)

Mě se podařilo najít jen to, že je to o hasičích, kteří se potýkaj s požárem v arizoně. Doufám, že to nebude nuda...

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama