Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (373)

Hild 

všechny recenze uživatele

Film, který to dle mého nebude mít u diváků úplně nejjednodušší. Nejede úplně podle žánrových pravidel, spoustu momentů by se jiní režiséři snažili vypointovat až do nějaké absurdna, Soderbergh se ale stále drží při zemi a věřím, že spousta diváků by právě chtěla, aby přidal tah na branku. Mě si však získala ta lehkost, jakou je celý film odvyprávěn. Celé mi to přišlo velmi přirozené a já se vážně bavila celý film. Nejedná se o nic světoborného, ale stále jsem měla pocit, že Soderbergh to má strašně pevně v rukách a přesně ví, co a jak chce točit. Velmi příjemná jednohubka 70% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Steven Soderberg mě svou režií nikdy nepřesvědčil, ale jeho Dannyho parťáci v Redneck stylu beru všemi deseti. Velmi zábavný a sympatický film s příjemnými herci( Tatum, Craig, Swank excelují) a dost možná jeden z nejpromyšlenějších a nejoriginálnějších Heist filmů, co jsem kdy měl možnost vidět. Občas se vydaří i vtipná scéna, není nouze o napětí, skvěle funguje chemie mezi postavami a závěrečných 40 minut jsem opravdu zíral s nadšením. Velmi milé překvápko, v takovou spokojenost jsem ani nedoufal. Skoro 5. 85% ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Což o to, plán Loganových parťáků má své téměř-geniální perličky, ale jeho "překvapivé" zvraty působí jaksi uměle - nedokážou vzbudit ten patřičný wow efekt. Ani sympatičtí herci a sem tam nějaká ta úsměvná jednohubka ze života rednecků na západě nemění nic na tom, že po spuštění závěrečných titulků nezůstane v divákovi žádný hmatatelný zážitek... 6/10 ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem si myslel, že to točil Jarolím, protože obsazení tady připomíná jeho hledání sestavy v kvalifikaci o mistrovství světa. Čáning mi přišel celkem fajn, Adam zabržděnej, Daniel výbornej, Hilary zbytečná, Kejtý Holmsová bez formy a na Rajly se aspoň dobře koukalo, když už nic jinýho. Rozháranýmu mančaftu se snaží pomáhat docela zajímavá strategie "když nevíš co s dějem, tak překvap", jenže výsledek je takovej, že by to tak tak stačilo na českou ligu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vidláčtí Dannyho parťáci? Jo a kdo říká, že ne, tak se plete. Soderbergh mě tímhle vážně dostal. Lepšího duchovního nástupce své oblíbené série snad ani natočit nešlo. Pohodová odsýpající stopáž, skvělé herecké obsazení (hlavně Craig v netradiční roli je vážně super) a parťáci se zkrátka nikde nezaseknou ani na chvilku. Po nenápadném začátku sice není úplně patrné, že by daný námět byl nosný ke zpracování, ovšem jakmile se rozjede ona vloupačka a Tatum s Adamem Driverem pomaloučku polehoučku odkrývají své plány, je to prostě paráda. Ta Stevenova několikaroční odluka od natáčení filmů tedy stála za to a já doufám, že i přes nepříliš působivý start v amerických kinech budou nakonec producenti v černých číslech. PS : Game of Thrones gag vyloženě boží. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu několikrát zazní píseň „Take Me Home, Country Roads“ od Johna Denvera. (BMW12)
  • Zane Stoddard, viceprezident NASCARU pre zábavný marketing a výkonný producent filmu v jednej osobe, ponúkol filmu plnú podporu, keď ho Channing Tatum (Jimmy Logan) a režisér Soderbergh navštívili v losangelskej kancelárii a priniesli mu projekt ukázať. Niekoľko pretekárov NASCARU má dokonca vo filme epizódne role. Ryan Blaney hrá poštára, Brad Keselowski a Joey Logano zas ochranku na závodnej dráhe, Carl Edwards je príslušníkom západo - virginskej polície, Kyle Busch hrá diaľničného policajta a Kyle Larson šoféra limuzíny. (classic)

Reklama

Reklama