Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (373)

Franc1s 

všechny recenze uživatele

"Když jsi minule řekl Květák, 6 měsíců jsem byl v base.." Když se člověk nemůže dočkat řádné a zábavné zlodějny z ranku Danyho parťáku, koukne na Loganovi parťáky. Dva bráchové z vidlákova (Tatum a Kylo Ren) se rozhodnou vykrást trezor při závodu NASCAR, ale potřebujou specialistu co je zavřenej v base (D.Craig). Toho musí dostat ven a po loupeži zase zpátky, ukradnout pár mega a potom dělat že nic. Jakmile se to rozjede, uteče to jako voda. Bohužel je občas pár hluchých míst/scének, které kdyby se vystřihli, nikomu to vadit nebude. Ale několikrát byli opravdu vtipné chvilky, zlodějna zajimává, postavy/vidláci super a díky skladbě Cesto má, veď mě dál/Take Me Home, Country Roads musím 8/10 a kdo nemá do čeho píchnout a chce vidět slušnou zlodějnu, nechť kouká :) ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Film nenaplnil moje očakávania, ale ako celok ušiel. Pre Channinga Tatuma je takýto film presne taký, aký si rád zahrá a Adam Driver sa do takéhoto filmu presne hodil. Film ale nebol ani zábavný ani vtipný, ani nápaditý a ani premyslený, iba priemerný a hoci ide o zmenšenú buranskú verziu Dannyho jedenástky, je to veľmi zmenšená verzia a nedosahuje ani náhodou jeho kvality. 7/10 ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Asi mě to mělo trknout, že chlapík, který točí nudný parťáky nenatočí něco zábavného. Nechali jsme se ukolébat dobrými recenzemi a protože nám chyběly komedie (kam se vlastně poděly?), tak jsme se do toho pustili. No špatné, od začátku do konce nuda, nesmysl a závěr to nevytáhne ani o píď. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Vidlácká loupež ? Zapomeňte. A to je největší problém filmu, který má jinak vše,co Soderbergh umí na výbornou. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Soderbergh by mal mať patent na plány a lúpeže. Jeho rozprávačský štýl skrátka funguje na jednotku a diváka stále baví. Brilantný jednoduchý plán bez high-tec vecičiek, nevtieravé a vtipné dialógy, skrátka opäť tu Steven skladá filmové puzzle dohromady a výsledkom je nádherný portrét oddychovej, zábavnej a poctivej tvorby. Opojný film. (videné 11.02.2018, BDrip) ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Nemyslel jsem si, že by mělo jít o další Dannyho parťáky, i když to natočil stejnej chlápek. O to asi hůř. Logani mě vůbec nenadchli. Na film se dá dívat a neurazí. Jede pořád ve stejné linii. Chybí větší napětí nebo zvrat. A naopak je místy překombinovaný, ale ne ve prospěch výsledku. ()

MilesTeg 

všechny recenze uživatele

Zrovna když opakují Zakázané ovoce, jsem se kouknul na tohle, a je to docela podobný včetně otevřeného závěru, který je ovšem namířený jiným směrem. Ale zábavné to bylo a vlastně mnohem uvěřitelnější. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Soderbergh definitivně ztratil svůj šmrnc. Od filmu jsem moc nečekal, ale ve finále jsem nedostal ani ň. Průměr IQ všech postav je někde mezi 60 a 70 a celou dobu mě to neskutečně vytáčela. K tomu si připočti plytkou nudnou režii, příběh tak na 40 minut, kulhajícího Tatuma, Drivera bez ruky a Craiga snad na drogách a vyjde vám podprůměrný biják, který jsem dokoukal jen z povinosti. Takhle fakt ne. ()

Sweat55 

všechny recenze uživatele

Hravost z Dannyho parťáků je i tady a Channing Tatum mě konečně začíná opravdu bavit. Sice byl fajn i v Jump Street, ale takováhle trošku "vážnější" role mu dost sedla. Jinak to jede podle kolejích z Ocean's Eleven, takže nějaké větší překvapení se neobjeví. I tak ale dost fajn. ()

Rawar 

všechny recenze uživatele

Čistá radost, konečně mě zase něco pohladilo na duši. Zrovna včera jsem koukal na ready player one a mé pocity byly podobné pocitům hluboké sklíčenosti a rezignovanosti na dlouhodobou budoucnost kinematografie. Tahle perfektní komedie o velké loupeži, kterou měli na svědomí potomci lovců bobřích kožíšků, mi dodala naději, že ještě není vše ztraceno. Naprosto nenuceným způsobem mě celá veselohra bavila až do konce. A přidání naprosté hvězdy, nádherné Hilary na závěr mne už jen utvrdilo v tom, že tohle by potřebovalo oskara. Sice jen oskara z mé dílny, ale o to cennějšího pro můj filmový apetit. Tento příběh je smyšlený a nikdo při jeho natáčení nebyl okraden. Kromě Vás. PS: Kylo Ren je ve skutečnosti strašný sympaťák. ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele

Film v zásadě nemá nějakou zásadní chybu. Jen je to hrozná nuda. Bez většího konfliktu, překážek, bez vyhrocení. Umělý hollywoodský produkt přesně podle šablony bez duše. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná rudokrká komedie. Na rudokrkých filmech je blbý to, že jim rozumí zase jenom rudokrcí, takže titulky jsou nutnost. Je to teda těsně, ale za čtyři. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

No to byla teda pěkná (a dlouhá) pitomost. Banda vidláků naplánuje dokonalou loupež, vězeňskou vzpouru, "vypůjčení si" dvou muklů z nápravného zařízení a jejich opětovné navrácení jako by se nic nestalo, nikdo si nevšimne, všechno a všeci jsou tak blbí, až je všechno a všeci dokonalý. Ve výsledku poněkud překombinované. Ne, děkuju. A ty dvě hvězdičky? No Mustang, John Denver a trošičku, ale jen takhle malinko ten zbytek. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Jestli čekáte dobrou podívanou ,tak nečekejte.Pár týpků z vidlákova .Humor se u filmu tu a tam najde.Film má pomalejší rozjezd .75% ()

Reklama

Reklama