Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (373)

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Když jsem šel cestou do kina,nevedlo mě tam nadšení z traileru ani "návrat" režiséra k filmu .Bylo to obsazení,zvláště pak Craig.Na jeho Joea jsem byl hodně zvědav.Bohužel jsem nic převratného nedostal,ani dobrý dramatický "heist" film,a už vůbec ne komedii,jenom dobré obsazení a vtipnou narážku na GoT .A to je při takovém potenciálu i v rámci charakteru postav málo,hodně málo. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Parádička. A moc zábavná. I když se to často zapovídalo někam jinam, vůbec to nebylo na závadu, protože to bylo do posledního slůvka velmi zábavné. Užíval jsem si každou situaci, každé slůvko, a to se mi už dlouho nestalo. ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Tatum mi moc nesedí a hodinu sa to celkom vlieklo,ale od tej lúpeže už to odsýpalo,Daniel Craig ako medvídkový lupič a záver mýliaci diváka bol výborný. Pán režisér stále umí. ()

BlackAdder87 

všechny recenze uživatele

Jeden by řekl, že téma velkých filmových loupežích "ala Dannyho parťáci" je dnes už vyčerpané, a ejhle Steven Soderbergh se vytáhne s Dannyho parťáky na vidlácký způsob, kteří se svému vzoru kvalitativně vyrovnají. Film je kombinací komedie, krimi a dramatu ve vyváženém poměru, nenásilně střídá napínavé momenty s komediálními a navíc přidává pár dojemných okamžiků ("Take Me Home, Country Road"). Celkově mě film mile překvapil, hlavně příjemným humorem a promyšlenou skladbou scén, ve které má každý moment svůj důvod. Jedno z největších překvapení a jeden z nejlepších filmů letošního roku. ()

Franki69 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejnovějších komediálně-společensky laděných filmů na téma „naplánujeme a provedeme megasložitou Velikou Loupež“. Gang tvoří rodina Loganových a jejich kámoši, žijící v sousední vesnici vedle postaviček z „My Name is Earl“ a kluků Hazzardovic. Aby to klaplo, potřebujeme pár obarvenejch švábů, gumový medvídky, chemicky upravenou kuchyňskou sůl a známost s majitelem smeťáku. A taky fakt výkonej průmyslovej lux. ** Koukám na komentáře pod sebou a nestačím se divit. To fakt všichni čekali hlubokomyslnou sondu do světa redneck z americkýho jihu? To si pak film neužili tak jak mohli. Nevadilo mi, že neřičím smíchy. Bavil jsem se na výbornou a sbírka lupičských filmů se mi rozrostla o další kousek. Daniel Graig a hezounek Tatum vystoupili ze stínu svých předchozích megabijáků a ukázali, že umí zahrát i neepický civilní part. Dávám zasloužených 80%. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Příjemná gangsterka se sympatickými herci a atmosférou. Přesto se dalo podle mě vytěžit z námětu a herců více ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci z amerického vidlákova. Zábavná oddechovka a nic jiného, která ovšem není tak zábavná jak by mohla být. (2D dabing) Rozpočet: $ 29 miliónů, Tržby: $ 47,286 miliónů. ()

tomino28 

všechny recenze uživatele

Je to film o blbcích. Ti se rozhodli si kapánek přivydělat a přes jejich "genialitu" jim všechno vyjde a klapne přesně tak, jak má. Potud je všechno v pořádku a při pohledu na hereckou sestavu vzbuzuje snímek i jisté naděje, že by to mohla být sranda a dobrá podívaná. Ale problém je, že od Stevena Soderbergha už jsme podobné kousky viděli, navíc nutno říci, že i lépe natočené. Zde to celkově nešlape, i přes očividnou snahu překvapit diváka jsem při závěrečných titulcích bohužel nezažíval takové pocity opojnosti, jako bych si na začátku představoval. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Ani kočka, ani pes. Dva amícký vesničani, jeden bez ruky, druhý Pajda, jeden tupoň v krimu, k tomu ještě víc pošahaný bráchové. Vymyšlená krádež století pomocí trubek, vězeňská vzpoura, hloupé FBI, humor, a všichni žili šťastně až do smrti. Moc to nefungovalo. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Taková pohodová krimi komedie o loupeži. Trošku na styl loupeže po Italsku, ale ne tak propracovaný. Stejně mám tento druh filmů rád, vždy krásně propracovaný plán, který do nejmenších detailů vyjde. Byly tam i chvíle, co mě hřály u srdíčka. Například krajina během noci, kde hořel sud a v pozadí byl starý karavan mě neskutečně uvolnila a líbila se mi. Celkově to bylo dobré. 70% ()

HellsAngel 

všechny recenze uživatele

"Sedliacký Dannyho parťáci" a ich boj s rodinným prekliatím je zábavný na pohľad a prekvapivo dômyselný zvnútra. Koncepcia lúpeže je dostatočne sofistikovaná, aby zaujala a udržala si divákovú pozornosť a kde na to už nestačí, tam sa do popredia derú prepracované charaktery so svojimi vlastnými "drámami". Na moje vlastné prekvapenie mi film vôbec neskazila ani účasť Channinga Tatuma. ()

O_Peki 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně plnej kotel. Vtipná krimi komedie. Miluju tyhle kulisy jižanskýho americkýho vidlákova. Adam Driver po ultranepovedeným KyloRenovi si mě získal. ()

Cvachetka 

všechny recenze uživatele

Take me home, country roads...mě vždy dostane. V citlivém podáni krásna píseň. Jinak zajímavé role. Ani ne tak příběh (i když je v pohodě), ale zajímavé postavy... ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Steven recykluje sám seba a opäť zábava s ďalšími parťákmi. Ale už o niečo menej zábavne. Partia hercov si to síce celkom užíva ale celkový dojem zráža dole slabší scenár, menej vtipov a aj slabšia réžia. Mám dojem, že tých zlodejských filmov je v poslednej dobe až príliš... ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Podľa komentárov som očakával niečo svieže, dokonalú zábavu, prekvapenie ktoré minimálne vyrazí dych. Ale to v tomto snímku nie je! Príbeh je síce zaujímavý, ale v realizácii chýba nápad a vtip. A už vôbec nechápem fintu bratov Loganových, však to bolo nezmyselné a nič to nevysvetľovalo. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Celkom dobre natočený zábavný lúpežný príbeh s kvalitným hereckým obsadením. Možno trocha zbytočne sa do príbehu pletie celé to rodinné súkolie Loganovcov ale príbehu to neprekáža a na druhej strane mu to dáva širší kontext. Niektoré linky sú prekombinované, takže som chvíľu na niektoré udalosti hľadel ako teľa na nové vráta a musel som počkať až na záver, aby veci do seba zapadli aj keď doslovného vysvetlenia som sa nedočkal. Kým Loganovci sa starajú o sociálnu a rodinnú rovinu, bratia Bangovci dodávajú svojou redneckovosťou komickú zložku. Produkcia je kvalitná a herci profesionáli, ktorým postavy celkom sedia. 70% ()

Reklama

Reklama