Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (373)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh rozhodne netrpí problémom dostať do svojich filmov známe mená. A preto Dannyho parťáci z vidlákova majú v svojom tíme Bonda, vnuka Dartha Vadera, vnučku Elvisa Presleyho, dvojnásobnú držiteľku Oscara, jedného z najvtipnejších ľudí animovaného sveta a aj bývalú prvú dámu scientológie. Loganovi parťáci majú fajn zápletku. Všetko je dobre prešpekulované. Ale väčšinu času sa film venuje zoznamovaniu s postavami a ich vzájomným vzťahom. Chýba tu väčšia zábavnosť, väčšia akčnosť. Navyše záver moc neuspokojil. Človek čaká dannyovský zvrat na druhú, ale toto mi prišlo akési plané. Pochvala za Hru o trůny. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Ám aboat to get nejkid so nou pejkin. Jsou filmy pro burany a filmy o buranech. Tenhle naštěstí patří do té druhé kategorie. Zároveň se ale nejedná o žádnou snobárnu, Soderbergh evidentně své vidláky miluje a možná jim i maličko závidí, takže se se svojí západovirginskou variací na Oceanovic -náctky mazlí, jako by to byla jeho pihovatá sestřenice s předkusem. Craig asi nikdy nebyl vtipnější. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Svérázný heist. Soderbergh má ulítlé charaktery (jen by mohly být s ohledem na tak kvalitní obsazení propracovanější) a potřebné vtipy, ale záměrně nestaví scény komediálně. Mohl by vyprávění zkoncentrovat na nejnutnější události a charaktery, ale i tak si libuje v odbočkách a bezpředmětných konverzacích o písničkách, řadící páce u auta a jméně Sylvia. Více než experimentování se mi však nejvíce zamlouvala prostřední, zlodějská část, kde má film konečně konzistentní tempo a švih. Soundtrack našlapanější než v Baby Driver. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Už to, že člověk jde na film ve kterým hraje Channing Tatum je skoro jako charita pro distribuční společnost, ale pokud tady v tý zemi má určitě kdo má pravdu ve sporu ohledně vidláckých dannyho parťacích, zda cival nebo pan hlaď tak jsem to jedině já. Musím říct, že od začátku je to průser nad průser, dialogy o prdu, vůbec nejdou do děje, nedaj ti nic k postavám, prostě kdybych je vzal a vymazal a dal tam dialogy z jinýho fimu, dobře je načasoval, hovno se stane. Očekavaná zoufalá herecká nevýraznost Channiga je je snad ještě tragičtější než dřív a vůbec kdo dělal casting, měl by za trest nosit tričko Agrofertu. S jedinou vyjímkou přátelé a tou je Dan Craig má charisma, umí mluvit, umí udělat postavu co hraje, prostě když má scénu, ten film minimálně nenudí. Ovšem pozor přátelé i nepřátelé někdy tak cca 40 před koncem ze to zvrkne a film se rozzáří jak jaderná zář na Hirošimou, najednou je light, srší nápady, působí originálně byť trošku překombinovaně, ale jak kdyby to byl úplně jinej film. No a zbývá rozsesknout ty dva ze zony, samozřejmě koncept dannyho parťáků na vidlácko to prostě má z toho plyne jasnej rozsudek, MRhlad mě a Civalovi koupí jako omluvu za falešnou filmovou messege pivo a celý zbytek republiky bude dělat jako že nic. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Svieži, energický a dobre napísaný film. "Logan Lucky" ma bavilo. Funguje to aj ako komédia a aj ako dobrý krimi film. Nie je tu veľké množstvo akcie, ktorú by možno diváci vyžadovali, no na druhú stranu to má dobré postavy, dobré dôvody na to, aby sa rozhodli ukradnúť to obrovské množstvo peňazí a potom je tu aj vynikajúci výber hercov, kde kraľuje trojica Channing Tatum, Adam Driver a Daniel Craig. Je skvelé ich sledovať spolu spracovať celú akciu a človek sa s nimi baví. Riley Keough je rovnako skvelá. Plus musím povedať, že keď vidíme aký skvelý plán akcie vymysleli, tak človek nemá problém tomu neruveriť. Napriek tomu, že miestami sú niektoré momentky vcelu bizarné. Ale fungujú výborne. Človek by možno uvítal trošku lepšie tempo pre film a možno by som si vedel predstaviť, že by sme mali trošku lepší záver, no ako celok musím povedať, že film bol vtipný keď mal byť vtipný, bol energický keď to bolo potreba a hlavne herci fungovali spolu dobre a vedeli tomu dodať dobrú atmosféru. A plus ma aj baví sledovať rýchle autá. Neviem, či je toto film pre každého, no jednoznačne viem povedať, že som rád, že som ho videl a nebránil by som sa k nemu vrátiť. Hodnotenie: B+ ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení probíhalo 35 dnů. (PaTeXx)

Reklama

Reklama