Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack Rozparovač spáchal roku 1888 sérii brutálních vražd. A historie se opakuje. Stáli jste někdy tváří v tvář hromadnému vrahovi? Molly (A. J. Cook) v 16 letech jako jediná z prázdninové party přežije krvavý masakr na poklidném ostrově. Tento děsivý zážitek ji přivede ke studiu psychiky hromadných vrahů. Jejím profesorem je známý spisovatel a lovec lidí Martin Kane (Bruce Payne). Zlo se však znovu objevuje: okolo Molly opět umírají lidé. A způsob vražd je stejný jako v případě Jacka Rozparovače. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takřka dvouhodinový slepenec do očí bijících nelogičností, klišovitosti, nudnosti, předvídatelnosti, špatného herectví, až trapného předhazování náznaků kdo všechno by mohl vraždit a vůbec všeho, co dělá hodně špatný film hodně špatným filmem, včetně závěrečného vypointování. A tak jediné, co alespoň stojí za to, je Bruce Payne a scéna s pilou/cirkulárkou. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Bandu študentov, "budúcich" vyšetrovateľov, postupne niekto prerieďuje. Ale jeden z nich skrýva tajomstvo... Baby sú pekné, chalani podozriví + obzvlášť podozriví učiteľ a policajt. Herci sa snažia, filmári sa snažia, no scenárista im hádže pod nohy neuveriteľné brvná, ktoré nikto nezvláda preskakovať. Má to svoju atmosféru, aj vraždy sú zaujímavé (hlavne tá prvá), no postavy sa po chvíľke začnú správať dementne (keď im to predpisuje scenár), finále sa odohrá nevedno prečo v opustenom dome niekde v lesa, kde sa všetci preživší stretnú (aby ich mal vrah pekne pokope). Hlavnej hrdinke chodia na komp (aj do toho domu v lese) prísne tajné správy z FBI. A najväčšia pecka čaká na konci, kde zatknú niekoho kto nieje vrah. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// +pár známějších herců, některé scény -dlouhá stopáž, ke konci zamotané/// K podobným filmům jsem mírnej (vyvražďovačky mám rád). Přesto v porovnání s konkurencí se nejedná o nic světoborného. I když po heslu "všude jsem byl, všechno jsem viděl" občas nepohrdnu nečím co mi dřívě nějak ušlo. Samozřejmě příběh je slaboučký, herecké výkony občas až směšné. Sem tam se však mihne zajímavá scéna, nebo "pěkný detail". To ovšem nic nemění na tom, že zde nějak chybý pořádná atmosféra strachu a zhruba do 2/3 to byl tak nějak průměrný film, ovšem s prodlužující se stopáží začala padat nuda a nezachránilo to ani finále, které bylo po všech stránkách hodně zmatečné./// Celkem 44%/// ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Náhodou, rozbieha sa to celkom slušne, má to fajn univerzitnú atmosféru, mordy sú obstojné... Potom sa však účastnícu jatiek utiahnu na chatu a atmosfére je koniec ako aj zábavnosti. Keby do toho toľko nemontovali nelogické porovnávanie s Jackom Rozparovačom, bolo by to celkom fajn celé. VRESKOTovský potenciál to rozhodne malo aj napriek neprirodzenému držaniu sa brakových pravidel slasherov... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Pat Bermel. Kamera : Tom Harting. Hudba : Peter Allen. CITÁT - Co když všem řeknu, že dneska jednoho z vás zabiju ?........... Víte, ty studenti jsou natolik nepříjemní a arogantní, že bych je klidně zabil sám. Je tu spousta lekaček, ale spousta je jen uměle vykonstruovaných. Příkladem může být lampa z 30 minuty. Ta se za šíleného zvukového doprovodu začne sama od sebe hýbat. Divák se sice lekne, ale okamžitě si uvědomí, že je to nepřirozené. CITÁT - Chcete si to se mnou rozdat ?.............. CHYBA VE FILMU - Při začátku scény na diskotéce ve 23 minutě je kamerový záběr, který začíná letem kamery z přízemí budovy a kamera stoupá nahoru. Diskotéka se koná někde ve vyšším patře. Marisa (Kelly Brook) pak v půlce scény vleze do výtahu a jede dolu. Výtah se zasekne a ona se ocitá nad diskotékou. Pak se dokonce ocitá v okně a je vidět, že je v nějaké malé místnosti a ne v dalším patře. Tam se výtahem prostě nemohla dostat a ještě cestou dolu........... CITÁT - Neviděli jste někdo něco podezřelého ?.......... Tohle mě nezaujalo ani jako klasická vyvražďovačka. Je to plné rozporů a nesmyslných scén. Například automobilová honička a její vyvrcholení. To jsem už vůbec nechápal. Čím víc jsem na to koukal a dostával se ke konci, tím míň mě to bavilo. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Celkovo to nebola až taká tragédia. Trochu sa nevydarili charaktery, všetkých nasilu našróbovali do neprirodzených, jednostrunných póz a z toho potom vychádzali kŕčovité dialógy a smiešne konfrontácie. Profilovanie, ako už tradične pri všetkých takýchto filmoch, vyznievalo komicky. Hm, asi to veľmi neznie ako dobrý film, ale s istotou môžem povedať, že som už videla väčšie prúsery. S jemne privretým očkom za tri. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, ale ten konec mě dost zklamal. Tak nák jsem čekal, kdo, že to bude a i jsem se strefil, ale dost divně to zamotali. Na můj vkus moc dlouhý. Nák bylo hned jasný kdo bude další na řadě, chtělo to líp natočit a zkrátit. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Na jedno zkouknutí proč ne. Ale takových klišé a teen vyvražďovaček už bylo...a lepší. Ale za závěrečnou jakože pointu uděluju boda. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Neoriginální, předvídatelný, uhozený a kdo ví ještě jaký slepenec zabijáckých horrorů a filmu Scream (filmové znalce vystřídali studenti chování vrahů), který je příliš dlouhý a nudný na to, aby zaujal čestné místo vedle podobných slátanin. Rozuzlení je sice zajímavé, ale absolutně nereálné a pitomně uhozené. Už mám dost podobných blbostí, takže bez milosti *! ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Na Rozparovače jsem se odhodlal podívat neboť mě zajímají filmy inspirované skutečnými zločiny. Rozparovač samozřejmě není tento případ, avšak v názvu má sériového vraha a to jsem si nemohl, i přes zdější hodnocení, nechat ujít. Úvodní scéna je trapná a nastavila laťku proklatě nízko, možná to je ten důvod proč další průběh filmu mě docela i bavil. To co film hlavně zabilo je finále a dlouhá délka, kterou béčkový horor většinou neunese. Půl hodina zkrácení by Rozparovači jedině prospěla. Co jsem si nesměl v průběhu filmu pokládat, je otázka proč? Rozparoač totiž moc logiku nemá a je třeba ji nehledat. Herci jsou mizerní (krom Bruce Payna, ten ušel), scénář jakbysmet, ale odečtu-li poslední půlhodinku, film má vcelku dobrý spád. Tento důvod mě donutil dát alespoň dvě hvězdičky. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně špatnej slasher s šílenou až vražednou stopáží. U mě se jednoznačně jedná o nejhorší variaci na Jacka Rozparovače jakou jsem prozatím viděl. Nudný, nezáživný, neuvěřitelně se vlekoucí slasher s několika průměrnýma vraždama a pointou která se snaží zachránit a hlavně oddůvodnit film jako takový. ()

Aditu odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná blbost. Scénář je debilní, herecké výkony jsou naprosto nulové. Předvídatelné až hrůza. Jediné, čeho se u tohohle filmu dá bát, je očekávání co "úžasného" se na obrazovce objeví za chvíli :-/ I když to je spíš trochu k pláči... Naprosto jasný odpad! ()

regentor odpad!

všechny recenze uživatele

Rádoby krimi-thriller ve kterém však policejní uniformu nespatříte zato hromadu klišé od uřvaných hysterek přes nestartující auta až po převtělování duší.Slaboduchý scénář který je navíc primitivně zahraný dělá z filmu paskvil určený jen výhradně pro zámořského diváka který chroupá popcorn a je schopen schroupnout i tento blábol.Pokud by tenhle škvár natočili jako rozhlasovou hru pak se dalo mluvit o přínosu pro žánr . ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Priemerný slasher... má len miestami atmosféru a keď divák už je vťahovaný do deja, stane sa niečo... čo diváka hodí nazad. Slabučký scenár, slabé herecké výkony... príliš dlhé s množstvom balastu. Pre sledovateľných 20 minút netreba preceňovať tento film. ()

9HK 

všechny recenze uživatele

Mě tenhle slasher přišel velmi dobrej s výbornou hrou na vraha...všichni byly podezřelý a kdo má toto téma slasheru rád tak se mu to bude líbit.. ()

Reklama

Reklama