Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kadeřnice Claire (Najarra Townsend) čeká na svou poslední klientku Mandy (Jennifer Plas). Ta přichází opožděně a s požadavkem, aby vypadala perfektně pro večerní firemní akci. Claire se tedy pustí do práce a zatímco Mandy popíjí skleničku červeného vína – pozornost podniku, kadeřnice se věnuje její blonďaté hřívě. Ovšem po nějaké době vyjde najevo, že Claire má se svou zákaznicí tak trochu jiné plány. (Sadova302b50)

(více)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tady spíše souhlasím s hodnocením uživatele „pornogrind“, protože tento snímek nám skutečně nabídne docela zajímavou jen jednu scénu a potom už je to jen docela velká „zívačka“. Jasně, mělo to zajímavý melodický doprovod, kamera taky nebyla nejhorší, ale závěr dost o ničem a na hororový kousek bych si představoval trošku více záživných momentů (když už bych tomu měl vlepit alespoň průměrné ohodnocení). ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jak bych tenhle kraťas vnímal, kdybych prve neviděl o čtyři roky mladší celovečerák, který z něho vzešel. Rád jsem si zopakoval úvodní scénu z kadeřnického salónu, ale zklamala mě její mírná odfláknutost v některých detailech (svazování, skalpování) a hlavně mizerný herecký výkon probuzené oběti, "díky" kterému na mě celá scéna působila spíš jako fraška, než jako horror. Vynikající pětihvězdový nápad, jeho zpracování ovšem průměrné. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Film působí profesionálním dojmem, ať už jde o práci s kamerou, hudební podkreslení (autorem soundtracku je Nicholas Elert ) nebo herecký výkon Najarry Townsendové, představitelky Claire. Na druhou stranu se snímek příliš nenamáhá diváka vtáhnout do Claiřiny duše, a tím jasně osvětlit její skutečnou motivaci. A především, The Stylist příliš hororovým filmem není - vyvrcholení oné pasáže, ve které Claire praktikuje svůj skutečný záměr, se blíží spíš černohumorné parodii, než děsivé hrůze. Lepší tři hvězdy a 65 procent. ()

Galerie (225)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama