Reklama

Reklama

Sympatickej dievčine Neese Avery (Julin) sa práve zrútil celý svet. Milovaný priateľ ju z ničoho nič poslal do teplých krajín a ona v zúfalstve spravila asi tu najsprostejšiu vec, čo mohla spraviť, podrezala si žily. Duchaprítomnosť matky a rýchly zásah lekárov jej však zachránili život. A aby Neesa dostala chuť do života, vytiahla ju jej trochu sebecká kamarátka Samantha  na dobrodružný výlet. Spolu s ďalším dievčaťom a dvojicou mladíkov sa vyberú na žúrku do desaťročia opustenej textilnej továrne. Niekedy v sedemdesiatych rokoch sa tu stala tragédia, na nočnej smene tu ktosi povraždil zamestnancov. Povráva sa, že ich duchovia sa v tomto objekte pohybujú dodnes. Mládež však na reči tohto typu príliš neverí a zabáva sa vo veľkom. Zábava však končí vo chvíli, keď narazia na zvláštny objav, starú truhlicu ukrytú v stene budovy. Tá obsahuje nemeckú uniformu z II. svetovej vojny, nejaké dokumenty a starobylú sumerskú hru, ktorá okrem svojho veku má aj iné zvláštnosti, hracie kocky sú vyrobené z kĺbov na ľudskej ruke a odriekaním príslušného rituálu dokážu priviesť k životu starobylého démona. Zvedavá znudená mládež v sebe práve objavila hráčsky potenciál, ktorý ju zatiahne do hry, akú ešte nikdy nikto z nich nehral. A vyzerá to, že už ani nikdy nebude... (beso74)

(více)

Recenze (24)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Horor o skupine teenagerov, ktorí v starej fabrike vyvolajú vraždiaceho démona. Banálna vyvražďovačka, ktorá rozhodne nie je žiadnym prelomom, ale aspoň nenudí. Gore solídne. Na jedno pozretie pobaví. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle hloupý horor jsem již dlouho neviděl a že jich jakožto zdejší hororový expert za jeden rok zhlédnu více než většina hodnotících uživatelů za celý život. Hned v úvodu udeří diváka do hlavy naprosto mizerné psychologické vykreslení postav, ke kterému se přidávají doslova otřesné herecké výkony. Většina dialogů zde pak zřejmě slouží jako pouhá výplň stopáže mezi zabíjením, kterého je opravdu hodně, jelikož se v jednu chvíli na scéně znenadání objeví nové postavy. Asi aby se kostěný démon během 85-minutové šichty na rozdíl od diváka nenudil. Na Knucklebones není co pochválit. Snad jedině ucházející atmosféru v rámci první čtvrtiny snímku, kdy jsem dokonce uvažoval nad jednou hvězdou. Ve výsledku se však jedná o dno hororového žánru, s kterým není radno ztrácet čas. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia kamarátov sa rozhodne stráviť noc v opustenej továrni, v ktorej údajne straší. Náhodou sa im podarí nájsť zvláštnu spoločenskú hru, ktorá ich zaujme a rozhodnú sa vyskúšať ju napriek nacistickým symbolom, ktoré obsahuje. Keď však prebudia démona zvaného Knucklebones, je jasné, že ich hra sa skončila a zabávať sa teraz bude tento krvilačný netvor. - Hororom, ktoré distribuuje štúdio Midnight Releasing, sa väčšinou vyhýbam, pretože za sedem rokov fungovania sa im nepodarilo priniesť ani jeden výraznejší hororový projekt. Občas však u nich urobím výnimku, napríklad teraz u Knucklebones. Námet rituálneho prebudenia démona sa mi páči a je určite zaujímavý, ale tie herecké výkony, strih a nezmyselný a chaotický scenár z toho robia záležitosť, ktorá nemá napriek schopnému námetu čím zaujať. Pochváliť sa však určite musí práca s maskami. Napriek tomu, že ich majú na svedomí amatéri, vyzerajú velmi dobre a na gore sa pozerá uspokojivo. Maskéri by si zaslúžili výlet k nejakému skúsenému tvorcovi hororových masiek, kde by sa naučili všetko potrebné. Potom by som im neváhal zveriť do rúk nejaký bláznivý Splatter, ktorý by samozrejme nemohol byť takto amatérsky spracovaný, pretože potenciál v nich nepochybne je. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Vím, že to nebylo úmysleně, ale nikdy jsem se ještě u horroru tolik nenasmál! Za tu komedii, byť nechtěnou, dávám dvě hvězdy. Jinak určitě nedoporučuji brát tento horor jakkoli seriózně. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

No "20th Century Fox" to v spolupráci s George-om Lucas-om netočil. To bude zrejme každému jasné už po 3 sekundách. Krv z prevarenej cvikly zo záhrady vašej 90 ročnej čipernej susedky, hlúpoty tak za dve vetriesky, maska záporáka miestami jak z Coop Jednoty, herecké "ne-výkony" neradno radšej ani komentovať. Ale keďže sa tam tie holé cicky, obstojné gore, pričom sa vôbec nedá uprieť snaha vytvoriť niečo za 5 eur, na jeden krát a rýchlo zabudnúť "Knucklebones" je. Má to však malú podmienku - musíte sa kurva strašne strašne nudiť! - 40% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nejhorší jsou tady ty herecké výkony a jejich překvapené, vystrašené obličeje, když někoho z nich ten démon zmorduje, to jsem se fakt musel smát. Dvě hvězdy dávám pouze za solidní Gore, kde top scénou je rozpůlení feťačky (+ jediný kozy) vejpůl, při sexu. Jinak celkem nezáživný Horor, ale na jedno zhlédnutí se to asi dá. (137. hodnocení, HD) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasika. Partička teenagerů vyvolá vraždícího démona a ten je pak nahání po opuštěné továrně. Tečka. Do toho je samozřejmě namixovaná ještě nějaká ta omáčka složená z nacistických experimentů, bezďáka, který se už s démonem kdysi setkal, či ze zlodějů mědi, kteří jsou tu vlastně plní jen funkci telat jdoucích na porážku, ale nic z toho se nevymyká žánrovému standardu. Herci, dá-li se o té partičce prkenných vemen tak mluvit, jsou místy až k smíchu, což ale vůbec nevadí, bubák je docela fajn a sem tam dokonce upustí nějakou hlášku a gore, na kterém to asi stojí především, docela ujde. No a díky krátké stopáži si film udržuje solidní tempo. Nic jsem nečekal, takže jsem docela spokojen. 55% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Amatérský horor, který působí levně, včetně špatných herců, kterým přejete, že do jednoho zemřou brutální smrtí. V rámci možností je to docela pestrá vyvražďovačka s velkým množstvím obětí, což je jediné, co se dá ocenit. Vše ostatní je bída......3/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kostičky sa nám pekne lámu, hlavne vtedy ak v raste ešte neprekročili dvadsiatku. Zopár fraktúr zrejme nezaškodí, to aby človek zbystrel že jeho tela predsa len nieje z titánia. Lenže ak vám to s nevratnosťou hojenia spôsobí, akýsi extrovertný démon, máte po ptákach. Slušný filmík na dobrú noc, s potencionálnymi snami o sadrovaní. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Béčko jak mraky.Otrasní herci,drbnuté dialógy,amatérske gore,umelé kozy.Maska démona je na druhej strane v rámci možnosti celkom slušná.Funguje to jak má,proste brak na ktorom sa človek miestami fakt z chuti zasmeje.... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vraždění ve filmu „Knucklebones“ není rozhodně nijak velkou ukázkou kvality, takže ani v tomhle ohledu se není moc na co těšit. Proto s to tvůrci rozhodli zpestřit nějakou tou nahotou, ale jinak jedou na klasická klišé, která ve slasheru najdete. Prostě průběh je příliš očekávaný a příliš nudný na to, aby vás to dokázalo skutečně celou dobu bavit, na to tu není nic dost zajímavého. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Začátek s náckama a jejich výzkumem nemrtvých mě navnadil. Říkal jsem si, super film, konečně něco pěkného. Jo, prdečky, pak proběhly title a do starého baráku se vetřela vandrácká cháska hledat bájný poklad nacistů. Bože, zabijte mě, protože těch sraček se začíná točit tolik, že je člověk znechucen! Kdo jim na to trapné pobíhání po prázdné továrně dává prachy? Vždyť je to po všech směrech absolutně nekoukatelné! 0% ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Na začiatku sú nacisti ktorých zmasakruje nejaká posadnutá nahotinka. Potom prejde ďalších takmer 40 minút behom ktorých vidíme pokus o samovraždu z nešťastnej lásky a tradične skvelý nápad niekoľkých volov ísť šaškovať do opustenej továrne. Kanonáda ušidrásajúcich dialógov je prerušená vyvolaním démona Kostimrda pomocou starej Sumerskej hry, ktorý ich konečne začne zabíjať s takou vervou, že tvorcovia museli do deja prihodiť pár ďalších dementov čo tam prišli kradnúť meď. Pár vrážd sa podarilo ako rozpolená žena či vypálený ksicht ( motorovka v riti bola len mimo záber ) a samotný démon sa snaží byť taký hláškujúci srandista Kruegerovského typu. Pozoruhodné bolo ako hrdinka vyrobila nové vrhacie kostičky do hry tak že si odsekla vlastnú ruku a spálila ju v peci. Jasne stupídna megalacná záležitosť, ale aspoň miestami dokáže pobaviť. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Parta kamarádů chtějí strávit noc v opuštěné textilní továrně. Když popíjí a povídají si jedna z děvčat uslyší nějaké zvuky a tak se rozhodnou jít továrnu prozkoumat. V jedné zdi najdou hru, kterou si vezmou a zkusí si ji zahrát. To ale nečekali že když si ji zahrají tak probudí démona. - Perfektní prostředí to se musí nechat, protože opuštěné místa jsou na horor jak dělaný. Ten záporák vypadal dobře a gore scénky taky super. Občas mě film přišel blbej a 40 minut než se začne něco dít.. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No ja si nemozem pomoct,ale ako hororovemu fanusikovi sa mi tento film pacil,sympaticki herci,vrazdy boli boli drsne a demon odstrasujuci,jedine,co sa mi absolutne nepacilo bolo,ked si Neesy odfikla svoju ruku,takmer vobec nekricala,v skutocnosti by sa posrala od bolesti...:-) ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Debilita. Ale - povedená maska "démona". A na holčiny se dalo příjemně dívat. A je taky fakt, že se všichni zúčastnění mohli více snažit. Dialogy odříkavali jak roboti. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Režisérsky debut Mitcha Wilsona, natočený za nejaké tie drobné prašule podľa vlastného scenára, mixuje množstvo ingrediencii - starobylá 2000 rokov stará sumerská stolová hra, fašistické okultné experimenty s cieľom stvoriť supervojaka, démon, klinická smrť, objekt opradený strašidelnou historkou, vyšinutý blázon, skupinka tínedžrov, ktorej najväčším plusom je, že sa stanú potravou pre démona. A tak je divákovi predhodená typická vyvražďovačka, s množstvom gore a postavami, z ktorých poniektoré sú divákovi aj vcelku sympatické (Julin), všetko ide v rámci pravidiel žánru, až na ten koniec, ten je tak trochu atypický. Rušivým momentom je tu asi tak jedine okamih, keď sa na scéne na krátky čas objaví iná skupinka, vyzerá to tak, že sa tvorcom po zostrihaní zdalo, že majú malo materiálu a tak rýchlo nejakých 5-7 minút dotočili. Prečo si vlastne ten film pozrieť? Aby sa divák utvrdil v tom, že na mobil si má dávať sakramentský pozor a je tu aj návod, ako si vyrobiť repliku starobylej sumerskej hry. Aj napriek určite fundovanému názoru tunajšieho najväčšieho hororového odborníka, ba priam hororového guru to nehodnotím odpadom, balansuje to niekde medzi 2-3 hviezdičkami, samozrejme vo svojej triede.. :D ()

dannyd14 

všechny recenze uživatele

Klasický scenár. Mladí ľudia sa vyberú do starej budovy, opradenej zlou povesťou, začnú sa hrať s niečím, čo malo navždy ostať mimo pozornosti a vyvolajú tým pradávneho zabijaka, ktorý sa rád hrá na mačku a myš. Netrvá dlho a vraždy pribúdajú neúrekom a ešte aby toho nebolo málo, tak režisér pošle na pľac osudu ďalšie neokukané tváre, nech je to ešte viac béčkovejšie. Ale hlášky a prevedené splatter efekty ma pobavili, takže 3* sú na mieste. ()

intro odpad!

všechny recenze uživatele

Ne tohle vážně nešlo. Nerad dávám odpad, ale Knucklebones si prostě ani tu jednu hvězdičku nezaslouží. Ztráta času ()

Reklama

Reklama