Reklama

Reklama

Suddenly Seventeen

  • Čína 28 sui wei cheng nian (více)

Recenze (6)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pomer ingrediencií ( dráma, komédia, romantika ), je pomerne slušne rozdelený, ale nefunguje. Nefunguje to ani v jednom zo spomenutých žánrov. Kde je chyba? Hlavne scenár, herci sú typovo ideálne obsadený, ale ich výkony nezaujmú, neprejavia žiadnu emóciu, ktorá by diváka vtiahla. No a réžia? Slabá, spracovaním podobná hoc akému filmu z tých nudných TV báchoriek, ktoré sa rokmi natočili. Takže vlastne flop. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Ni Ni je skvělá herečka a její gejzír energie, přímočarost je osvěžují, dovede být ve své roli depresivní i hravá, nicméně nemůže zachránit fakt, že film se topí ani ne tak v předvídatelném námětu (který téma návratu mladosti řeší relativně originálně), ale spíše slabém scénáři. Příběh ženy, která se po rozchodu s partnerem zamýšlí nad svojí minulostí snaží se naplnit svoje umělecké ambice mě prostě nebral., Wallace Hou tady nemá moc co hrát, stejně jako ostatní, film, chce být komedie i vážný, ale tak nějak mu to nevěříte, je to relativně slabé a nenápadné, dcera Yimou Zhang se nám zatím nepotatila. ()

Reklama

Enthu 

všechny recenze uživatele

Film, který toho moc neslibuje a také to tak i je. Je pěkně vymyšlené, že čokoláda do dospělé Liang přivádí duši jejího bývalého já, konkrétně šestnáctileté teenagerky, která ovlivňuje okolí a vytvoří i zamilovaný trojúhelník. Dá se říci, že z filmu si člověk může vzít i ponaučení, že se nikdy nemá vzdát svých snů. Jen si vezměte Liang, která přestala kreslit a kvůli malé Liang opět začala, a jak pak dopadla. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Poměrně milá romantická komedie se zábavným námětem, které však chybí zajímavější scénář. Ni Ni je naprosto úžasná a v podstatě celý film stojí na ní samotné, což vůbec nevadí, protože se jí výborně daří hrát jak vtipné situace, tak i ty vážnější, čímž se ale dostáváme k hlavnímu problému. Jak jsem řekl, scénáři chybí trocha originality a zatím co komediální části skvěle baví, tak ty vážnější sklouzávají k žánrovému stereotypu, což dle očekávání nudně završí i samotný závěr. Klidně bych styreotypy filmu odpustil, nicméně to by museli tvůrci té vtipnosti ještě řádně přidat aby to vyvažovala. Každopádně i tak příjemný snímek který zabaví, i když na něj za pár dní stejně zapomenete. ()

Elnarrya 

všechny recenze uživatele

Je to milá podívaná a nejslibnější částí je motivační rozměr. Film neurazil, ale ani nepřekvapil a bohužel mi ani nezůstal v paměti (zapomněla jsem, že jsem ho už kdysi viděla). Čím by to mohlo být, když obal je celkem v pohodě, záběry ok, milé herecké obsazení, střídání žánrových sekvencí taky celkem ujde, inovace ohrané idey... mdlým místem se zdá páteř a krk, tedy scénář. I když herci hráli svědomitě, nějak výjimečně emocionálně na mě příběh nezapůsobil. No a hele, některé hodnocení to taky tak vidí - nejraději čtu jiné až potom, co si utřídím své myšlenky. (Film patřil do seznamu titulů, k příležitosti prozkoumat asijské žánry, které bývají koncipovány hlavně pro daný kulturní okruh. Došlo mi pak, že jsem film vlastně už jednou viděla, kvůli zvědavosti na Ta Lu Wanga, který tehdy po Our Times na sebe začínal více upozorňovat.) ()

Galerie (89)

Reklama

Reklama