Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 3
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Recenze (368)

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je zklamání! Debbie plánovala největší krádež šperků v Americe tak dlouho, že nezbyl žádný prostor pro chyby - rozuměj drama. A tak se dlouhých 110 minut jen díváme na to, jak svůj dokonalý plán naprosto dokonale probíhá, a není to nic než velká nuda. Ani moc vtipu to do vínku bohužel nedostalo, takže přirovnání Hlada k prohlížení katalogu s předraženou módou (s přehlídkou cameo rolí), je na místě. ()

moviechecker 

všechny recenze uživatele

Obyčajný film na jedno pozretie. Aj napriek špičkovému hereckému obsadeniu nie je ničím výnimočným. Praktický kopíruje iba Ocean Eleven akurát so ženským obsadením. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Ďalší z nepodarených remakov americkej klasiky. Trend, meniť hlavné mužské obsadenie za ženskú hereckú elitu sa ešte ani raz neukázalo ako dobrá voľba, rovnako to je aj v tomto prípade. Nevravím, že Clooneyho partička dávala nejaký zmysel, alebo prekypovala logickosťou, ale tuto tvorcovia už zašli až príliš ďaleko. (scénka s párty a náhrdelníkom bola absolútna kravina). Dialógy žiadne, akcia taktiež a o humore ani nevravím. Jediná svetlá stránka bola Anne Hathaway, ale ani tá nedokázala zachrániť túto takmer dvojhodinovú biedu. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Budete zločincem z opuštěnosti? .. Kdo občas není?" Takoví hezčí Dannyho parťáci :-) Dlouho průměrné, ale za tu vyšperkovanou pointu dávám hvězdu navrch. ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Největším problémem Debbieho parťaček je, že se v nich nic nestane. Teda, ono se toho stane hodně - celý heist je efektně naplánovaný a efektivně provedený. Jenže je to, jako kdybyste koukali na výukové video pro zloděje. Přijde učitel do třídy, řekne "A dneska se naučíme, jak ukrást pár šperků. Dělejte si poznámky, bude z toho test," a pustí video. A to je všechno. Co určitě (ne)potěší, je celá ta holčičí parta. Prostě jsem se nemohl zbavit dojmu, že je jim to tak trochu u zadele. A nebo prostě skvěle zahrály tu přezíravost. Nevím. Tak jako tak, tento film neurazí, nenadchne. Není to takový průser jako dvojka Dannyho parťáků (což byl teda obrovský WTF), ale na jedničku nebo trojku prostě nemá. ()

255085349 

všechny recenze uživatele

Absolutní souhlas s uživatelkou kleopatrou. Hrozně pohodový, skvěle obsazený letní heist, který jede od začátku do konce, není vůbec hloupý a podle mě se dá zcela klidně porovnávat s Dannyho parťáky. Super Anne Hathaway i Helena Bonham Carter s nutellou:) V rámci možností úplná spokojenost. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Tento film je taký umelý, že umelšia je už len Sandra Bullock v tomto filme, ktorá hrá, ako keby sa jej mala každú chvíľu rozpadnúť plastika. Dúfam, že ju najbližšie neminie Zlatá malina, pretože to bola katastrofa. Ostatné hrdinky boli úplne do počtu, takmer všetky postavy boli úplne nerozvinuté, dokonca nepredstavené a úplne ploché. Výnimkou bola skvelá Anne Hathaway, ktorá si zahrala trochu inú rolu, než na akú sme u nej zvyknutí. Potešil aj James Corden, ktorý príjemne spestril celý dej. Každopádne sa jedná o veľmi priemerný film, dosť zlé dialógy, lúpež úplne amatérska, nehovoriac o tom, že aj tak môžu za najväčší zisk vďačiť Dannyho parťákovi. Prvá polovica úplne hrozná, druhá, počas a po krádeži značne lepšia, sem tam aj s nejakým prekvapením, ale stále aj s viacerými nezmyselnosťami. 6,2/10. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Není to tak vymazlený jako Dannyho parťáci, nemá to ani takový herecký esa, jenže i tak to je prostě parádní letní heist pohodovka. Pokud vypnete mozek a necháte se unášet hrou, parádní Bullock, Blanchett a naprosto dokonalá Hathaway Vás provedou jednou velkou loupeží a vůbec se u toho nebudete nudit. Tyhle 3 dámy to rozjely tak velkolepě, že jsem se prostě jen bavil jejich chemií, která funguje na jedničku. Mám heist filmy rád, a Oceans 8 tomuhle žánru rozhodně nedělá ostudu, spíš naopak. ()

Eventyrer 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, ničím však extra výrazným. Dynamika deja je solídna, všetko prebieha pekne, rad za radom. Filmy s lúpežnou tématikou sú už dávno pasé. Plne ženské obsadenie ničím nestráca, ale ani nijako zvlášť nevyniká. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Původní jedenáctku jsem neviděl, ale Clooneyho trilogii jo. U předchozích třech dílů je jistá zvláštnost, že leč jsem je viděl nejednou a pokaždé se mi líbili, vždy zapomenu o čem to bylo. Ženskou verzi nezapomenu, ale spíše v tom záporném slova smyslu. Nebyl to takový průšvih jako Krotitelky duchů, ale 3/4 filmu mě neba, často mi bylo trapno z toho, co herečky vypouští z úst a samotná polovina hrdinek mi přišla strašná. Bullock sice hraje po dlouhé době celkem přijatelně, ale Blanchett jsem aktivně nesnášel celý film. Naopak Bonham Carter, Hathaway či Paulson mi přišly zcela v pořádku. Ross postrádá Soderberghovu zručnost a samotné rozuzlení s doplněním osmé členky mi přišlo laciné a velmi deus ex machina. Závěrečná akce napravila filmu trochu reputaci, ale ty 3* jsou s odřenýma ušima a na Dannyho parťákovi nemají ani zdaleka (a to nejsem sexista, rasista ani nic podobného, což tvůrci Krotitelek duchů říkali o kriticích, kteří jejich "dílo" poslali do temnot kam patří). ()

radeckator 

všechny recenze uživatele

Scénář Dannyho parťáků 1 přepsaný do ženské polohy. Podobně hvězdně obsazený, podobně zábavný, na kino slabý, na DVD v pohodě. Nenadchne, nenaštve, prostě oddychovka bez větších ambicí. ()

Listyx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak v krátkosti, kdo má rád Dannyho jedničku a trojku tak ať si přebere, že tohle je hoší než dvojka. Tahle osmička totiž těží jen z odkazu své paralelní série a nesahá jí ani po kotníky. Zbytečné, mrtvé, nudné, přičemž transvestitní obsazení s chabými hereckými výkony tomu zaráží poslední hřebíky do rakve. Pojmenování, obsazení, scénář, všechno je čistě účelová vyžírka, kterou někdo uplácal jen proto aby bylo co natočit s tím, že vějičky přitáhnou chudáky, kteří v marné naději, že to přeci nemůže bejt taková sra**a vytáhnou doláče a zaplatí budku ve které se stvrořil tenhle kompost. Další díl doporučuju natočit ve stylu Mappet show a kdyby se to nepovedlo tak podračovat jako retro koženej eroťák pod názvem Oušnova trojka. Závěrem volná pozdravná parafráze pro Garyho Rosse "Nepište. A pokud možno ani netočte. Vůbec.". ()

waska 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazený, bohužel ale pouze průměrný film. Nic, co bychom už neviděli a žádné překvapení jsme neviděli. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Polovina filmu málo záživná. Rychleji stříhaná mozaika, plná barevných bublinek a bárbinovských nálad. Trochu poutavější je děj při spuštění samotné akce a tak nějak neodejdeme nadšení, ale ani naštvaní. Čeho si nemůžeme nevšimnout je, že Sandra Bullock zde vypadá skvěle, tedy lépe než v předchozích filmech, a dokonce vypadá daleko mladší než Cate Blanchett, která naopak mladší je. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Slušná odpočinková zábava s nesmírně zašmodrchaným a rádoby ohromující genialitou hlavních zlodějek. No, ohromen jsem nebyl, ale rozhodně jsem se celou dobu nenudil. Jen by se Sandra mohla naučit stárnout, není si už vůbec podobná. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Co jsem pochopil, tak spolu s dámskými krotitelkami duchů je tenhle film trnem v oku některým mužům. Za sebe můžu říct, že mi tady ryze dámské obsazení vůbec nevadilo a nebýt toho humbuku okolo, asi bych ho ani nevnímal. Herecký výkon v pohodě, Bullock a Blanchett patří mezi mé oblíbenější, takže dobrá volba. Film plynul rozumným tempem, dámy měly zajímavý plán, který také vyústil v dostačující rozuzlení s hezkým malým překvapením. Označil bych to tedy za standardní pokračování, které nijak nezahanbuje své předchůdce. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tyhle lupičské filmy plné vtipu. Ne bžundy, ale vtipu jako výrazu inteligence. První polovina trošku pomalejší, ale ta druhá, to je paráda. Týjo a Sandra Bulldog vypadá ve svých 54 letech jako hodně dobře udržovaná čerstvá čtyřicítka. Neuvěřitelná! ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Příjemná, velmi pohodová oddechovka, do které se tvůrcům povedlo zlanařit neuvěřitelné množství hollywoodských hvězd, což se samozřejmě okázalo jako výborný tah a výsledné herecké obsazení filmu jednoznačně prospělo. Z půvabných hereček mi byla nejvíce sympatická nestárnoucí Sandra Bullock, ale také má oblíbená herečka Helena Bonham Carter. Ostatní herečky jsou samozřejmě také velmi sympatické. Nestačil jsem se ale divit, jaké všechny rasy jsou schopni tvůrci do jednoho snímku narvat. Alespoň mám konečně představu, jak to asi bude vypadat a podle jakých kvót se budou do budoucna v USA točit velké kasovní trháky. Vzhledem k přítomným herečkám jsem však očekával daleko více humoru a vtipných scén, kterých je zde opravdu poskrovnu. Film má však celkem svižné tempo, samotné loupeže mají spád i atmosféru a jsou zručně natočené. Celkově však snímku chybí trochu kvalitnější scénář a především lépe napsané samotné postavy, co se týče charakterů a osobností. Debbie a její parťačky je lehce nadprůměrný akční-komedie, která je sice dobře natočená a obsazená, na druhou stranu však nenabízí nic extra světoborného. 6/10. ()

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama