Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 4
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Recenze (368)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Musím konstatovat, že ani "originální" Dannyho parťáci mě zrovna do kolen neposlali, a tady to bylo ještě o něco horší. Asi mě měla varovat hned ta úvodní sekvence. Tohle byla celé taková jistě drahá, vizuálně celkem luxusní, celkem hvězdně obsazená, ale pořád jen blbost. Jedna hvězdička za to obsazení. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná oddychovka ,jako dannyho partáci mají navrh .Tady máme sice ženské obsazení.Sem tam se zasmějete,ale na danyho partáky to zdaleka nemá.Ženské obsazení dobré nejvíc sem se těšil na Anne Hathaway .A herečka Cate Blanchet jako by kopírovala roli kterou ,měl Brad Pitt .Jedno shlédnutí v kině stačí ,další díly bych nechtěl .60% ()

chicab8 

všechny recenze uživatele

Naprostá spokojenost, krásný a jednoduchý narativ, který ukazuje, že i ženy mají právoplatné místo v tomto žánru. Výborné diverzní obsazení, jehož diverzita je rozehraná i v samotném ději včetně úsměvných, nikoli však toxických, stereotypů. Perfektní pro letní blažený odpočinek. ()

pushover 

všechny recenze uživatele

Trochu překombinovaná zápletka, ale super přirozené herecké výkony a slušná režie. Chyběla tomu hudba Davida Holmese. ()

hazdrova 

všechny recenze uživatele

Začiatok filmu bol bohovský a veľmi sa podaril. Typická Dannyovka. Problém bol potom, akoby sa mu úplne nedarilo udržať typické tempo (či už hudobné alebo dejové). Nemalo to ten šmrc. Ale ako pohodovka na nedeľné popoludnie je to veľmi dobré. Ak sa na to mám pozrieť ako na film, ktorý s Dannyho číslami nemá nič spoločné, tak 4*. Takisto je to tak trošičku feministická bomba s hollywoodskymi hviezdičkami. ()

Jafes 

všechny recenze uživatele

Na začátku to chytne slušný tempo a soundtrackem, střihem i kamerou to pomrkává po Dannyho triologii. Bohužel zhruba ve třetině začne tempo i pozornost strmě klesat. Před finále to chytne druhý, dost rozporuplný dech, který ovšem nestačí k tomu, aby si u titulek člověk pískal, jaká skvělá zápletka společně se závěrečným zvratem to vlastně byla. S jednotlivými parťačkami jsem neměl problém. Každá z nich měla svůj ojedinělý charakter a hlavně každá je úplně jiná, jakože totálně jiná, což na někoho může působit klišovitým dojmem, každopádně mi to sedlo. Škoda jen, že mezi nimi nepanovala žádná chemie nebo hlubší vztahy, s výjimkou Sandry Bullock a Cate Blanchett, což jsou zcela evidentní Clooney a Pitt v sukni. Celkově mi přišlo, že vzájemné soužití mezi parťačkami Debbie bylo paradoxně méně zajímavé a propracované než mezi Dannyho parťákama. Kdekdo by totiž řekl, že vztahy mezi holkama budou přeci jen vřelejší. Vcelku se ale jedná o povedenou a nenáročnou oddechovku. 65% ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Doufám že Danny mrtvej nejni..:) a že holkám pořádně ukáže jak se to dělá.. v dámském podání to nebylo zlé.. chybělo tomu více šmrncu.. důvtipu.. drzosti... ale je to koukatelne.. vždy mě baví sledovat jak to plánují..a pak samotná akce..do posledního detailu vychytaná.. což tady byla..:) Rihanna překvapila..tu bych tam nečekal.. 60% ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Veľké mená, veľká lúpež a slušný plán. Neviem povedať čo bolo zlé, no tak isto neviem povedať čo bolo úžasné. Takže išlo o dobrý zlodejský film, klon chlapskej verzie s Cloonym a Pittom. Dobrá oddychovka, dobrý scenár, fajn herečky/speváčky a aj zaujímavý koniec, no všetko to tu už nejakým spôsobom bolo, akurát chlapov nahradili pekne multikultúrne poskladané ženské. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Sádra a její feministicky multirasové parťačky, je další násilně spitvořený rýmejk Sinatrovi klasiky Předpokládám že další díl bude věnovaný čistě jen gájům a vazbičkám, naslédující roztomilou verzi pro transexuály, nekrofily, zoofily a jiné sexuální menšiny. Film nepřináší nic nového a není ani nijak zábavný. Bohužel i přes obsazení Sádry, Rybany, Šárky, Kačky, Anči A Helči. Hooodně slabá téměř odpadová 1.hvězdička 5,7% ()

Marty7CZ 

všechny recenze uživatele

Vůbec mě to nebavilo a to bezmezně miluju všechny Dannyho parťáky! Prostě za mě ten film ani neměl vzniknout.... 20% ()

Rimland 

všechny recenze uživatele

Rouhačství, rouhačství a ještě jednou rouhačství. Především ale bez charismatu, šmrncu, stylu a elegance, kterou měla Dannyho jedenáctka (jak Clooneyho, tak Sinatrova) - naopak, většina téhle skvadry je tuze nesympatická, neřkuli otravná (kapsářka a hackerka se sestrou jasně vedou). O nějaké atmosféře či chemii mezi postavami rovněž nelze mluvit (snad s výjimkou Bullockové a Blanchettové) a chybí tomu jakákoli režijní invence. Zvedá to jen závěrečná třetina, kde to konečně nabere nějaký ten švih, a především Hathawayová. Do druhého dne zapomenete, co se v tom filmu vlastně dělo, ale jako ani ne dvouhodinová jednohubka pro vypnutý mozek to funguje, to zas ne že ne. ()

duskovahani 

všechny recenze uživatele

Neodpustím si srovnání.Ocean's Eight je ženská verze Dannyho parťáků. No, mně tahle snaha upoutat na analogii s Dannyho parťáky místy fakt štvala. Stejný gesta, podobnost herců, vyprávění... Tvůrci z nich jednoduše vybrali xy scén, trochu je poupravili, pozměnili kontext, a tak vznikla Ocean's Eight. Nakonec to nebyl zase tak špatný film, ale i přesto mi chyběla větší dynamika,propracovanost a živost montáží. Určitě by neuškodil o něco větší vtip a rozšíření perspektiv jednotlivých postav. 3/5 ()

elimS 

všechny recenze uživatele

40% - komentář 20ti slovy: Dost slabota. Ženské tlachání, módní přehlídky a šperky. Plánovaní akce nezajímavé, provedení ospalé a závěrečné "(ne)zvraty"...takové úsměvné. Chyběla tomu "chlapská elegance". +++ SPOILER 20ti slovy: Ženské naplánujou loupež šperků z gala přehlídky v muzeu. Plánujou, plánujou a plánujou...šperky dost debilně ukradnou a hodí to někoho jiného. No... ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Ajéje. Vitajte v Ocean’s fake, v sílenej wannabe komédii voľne preloženej do slovenčiny ako Debbilná osmička. Kasting tejto trapošiny prebiehal na tých najlukratívnejších klinikách plastickej chirurgie v Los Anchelez a jedinou podmienkou pre úspech v kastingu bolo nepohnúť ani brvou. Víťazkou sa stala plastická Sandra, ktorá si pre seba ulovila rolu Debbilky Oceánovej. Druhú naj rolu získala najznámejšia zaživa mumifikovaná sexi babička z 19. storočia Katuška Blanšetová, ktorá si zahrala prirodzenú svižnú dvadsať päťku. Zvyšok kastingu bol spravodlivo rozdelený podľa obligátnej hollyúdskej rasovej znášanlivosti, teda použitý bol každý svetadiel, farba pleti aj typ človeka. Najúbohejším ťahom režiséra Garyho Rossa, aby sme akože uverili, že film má niečo spoločné s Oceanovými dobrodružstvami, bolo zapojenie Rubena do 20 sekúnd trvajúcej sekvencie, záber na modelovskú fotku Džordža Klúnyho jakožto mŕtveho brášku Debbily a neskôr Číňana z krabice. Jeden by si myslel, že vo filme s ôsmymi ženskými bude aspoň priestor na masturbáciu, ale ani v tomto smere nevydalo. Poďme sa povenovať (ne)hereckým výkonom. Väčšina rolí bola silno prehrávaná (Bonham Carter, Hathaway), alebo doslova zbytočná (Zrihanná, či malá Číňanka). Čerešničkou na plesnivej torte bol zbytočný vyšetrovateľ poisťovne. No a ….. to by bolo asi tak všetko. So Soderberghovými Oceánmi to nemá spoločné absolútne nič, a už vôbec nie kvalitu či dokonca zábavu. 110 minút hollyúdskej komerčnej vypočítavosti nie je sexi, nie je zábavné a rozhodne ani zaujímavé a tomu zodpovedá moje hviezdenie. 1* dávam za krásnu sexi nemčinu (ktovie či to ozaj Sandra, ale možno áno), dokonalé účesy a úvodné šaty. Nad druhou hviezdou rozmýšľam a rozmýšľam, ale nedokážem ju nijako vysvetliť, iba mi je ľúto niektorých báb, tak ju dám bez presvedčenia. Veď čo som mohol čakať od režiséra Hladných hier, ak nie diétne menučko pre vegánov. Som však na steaky. Nuda. ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáky jsem viděl a až na první díl mě to moc nebavilo. To samé mohu říct i o tomto, bohužel. Jedna hvězdička pro Sandru Bullock. /25%/ ()

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama