Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 1
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Recenze (368)

curfew77 

všechny recenze uživatele

Přijde mi poněkud jako paradox, jak je film plný feministických ženských ksichtů #meetoo kampaně vlastně postavený na tom, že každé děvče hraje roličku pěkně podle mustru prvních tří chlapských dílů série. Taky bych nečekal, že nejvíc sexy bude z tohohle obsazení Cate Blanchett a nejzábavnější herecký výkon podá James Corden. Jinak bych ale nebyl tak příkrý a modrá čísla si to podle mě nezaslouží, tenhle film prostě dává to, co slibuje - nic sice ani o chlup víc, ale taky ne míň. 70 %. ()

ratpile 

všechny recenze uživatele

Dle ocekavani, pohodovka v exkluzivnim prostredi Met Gala. Na prvniho Dannyho partaky se to v jejich lezerni eleganci nechyta, jako letni kino je to ale velmi dobre ubihajici jednohubka. Nejvtipnejsi neprekvapive Anne Hathaway. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Něco mezi Podfukáři s kozama a Sexem ve městě. Dívat se na to dá. Je už vidět, na těch herečkách, že čas se s nikým nemazlí... ()

george82 

všechny recenze uživatele

Bylo to lepší, než je tu hodnoceno. Za mě slušných 70%. Jako jo...dnešní přehnaná doba feminismu je moc. Tak jen doufám, že po ženských krotelkách duchů a Debbiinejch parťačkách nebude i Rambice Terminátorka nebo Predátorka. ()

Martin.Tokos 

všechny recenze uživatele

Jakési pokračování Dannyho parťáku vyšlo celkem obstojně (to nikdo nečekal). Škoda jen, že sme se s postavami více neseznámili. Ve skutečnosti si pamatuju jméno jenom Debbie a kdyby to nebylo v názvu tak si nepamatuju ani její. ()

miki68cz 

všechny recenze uživatele

Trapná napodobenina Dannyho parťáků, asi jen kvůli genderové vyváženosti mohl vzniknout tento snímek. Stokrát ohrané postupy, laciné triky, trapná režie, chybí vtip, prakticky vše se dá očekávat. Tenhle film vám opravdu vřele nedoporučuji. ()

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Hlavnej postave? (Sandra) a jej pravej ruke (Cate) sa aj pri veľkej snahe dá len ťažko uveriť, že sú dávne parťáčky a naj kamošky..kde je interakcia, chémia..? Navyše si tu ani jedna nejako extra nezahrá (na obraze síce sú, ale nie je im dopriate aj hrať). Ale že obidve stále vyzerajú skvele, to sa im nedá uprieť..baby jedny! Najviac hereckého priestoru je dopriate Helene Bonham Carter spolu s Anne Hathway. Ale vizuálne dobré, aj akcie bolo tak akurát, tak teda dám tie 3 *** ()

knihovna 

všechny recenze uživatele

Je to docela pohodový film, ale bohužel jen kopie Dannyho parťáků. Holkám to sluší, jak psovi uši a to je tak všechno. ()

eagles22 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že to nebylo špatné, jen si říkám co přijde příště? Nový trend předělávání filmů, ve kterých jsou v hlavní roli chlapské party na party žen mi přijde trochu násilný, křečovitý a zbytečný. Holt taková je ale doba. Měli jsme tady krotitelky důchů, teď Debbie a její partu zlodějek, takže teď je na řadě Hodná, zlá a ošklivá? :) ()

zuzanara odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavost "Osem hlavných herečiek vlastní dokopy 4 Oscarov, 2 ceny Emmy, 9 cien Grammy, 6 Zlatých Glóbusov, 5 cien BAFTA a 10 cien SAG." bych doplnila smutným faktem, že ani pozlacené sošky nepomůžou, když je scénář natolik debilní, že může sloužit leda k probouzení lidí z lehkého komatu. Tento film je frigidní, slaboduchý, prázdný a velmi špatně napsaný, ale co víc, slouží za smutný příklad odpovědi trhu na vykonstruovanou poptávku po "ženských filmech" a "ženských hrdinkách" v rámci tváření se, že 1.takové hrdinky doposud neexistovaly a 2.je vůbec třeba krmit nějakou švihlou distinkci pohlaví na filmovém plátně. O obligátní "black and asian person" nemá smysl se u americké kinematografie zmiňovat. Na závěr jednoduše zamrzí fakt, že se díváte na předražený snímek se skvělou Cate Blanchett a Helenou B. Carter, doplněnými seriály protřelou Sarah Paulson a namísto nářezu silných a zajímavých hereček, které v minulosti utáhly dramata i komedie, se vám chce radši běhat okolo centra Brna, jíst hlínu, zatelefonovat babičce, uklidit sklep anebo jednoduše umřít trapností. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáky naprosto zbožňuju a dlouho jsem se na tento film nechtěla podívat, už jen z předsudku, že bude špatný. No... ani nevím proč, jsem se rozhodla se na toto "dílko" podívat, a přesvědčilo mě, že je to naprosto zbytečné a původnímu remaku to nesahá ani po kotníky. Je to sice v podstatě to samé, jako původní film, ale místo nějakého originálního soundtracku, který bych si zapamatovala a měla ráda, jsem slyšela jen obludnou remix verzi Nancy Sinatry. Postavy se znají konkrétně jak? V parťácích bylo alespoň poznat, že spolu v minulosti spolupracovali, komunikují spolu a někteří dodávají i nádech komična. Tady nikdo takový není. O plánu se mluví jen tak na ulici nebo po kavárnách, kde je může snadno někdo načapat. Na to, že některé mají být profesionálky, působí, že tuhle práci dělají poprvé, neustále koktají a nevědí, co mají dělat nebo říkat. A pak je tu samozřejmě otázka budování napětí. Scenárista původních parťáků nás nechal postupně sledovat partu lidí, kteří se snaží něco udělat, částečně se jim to nedaří nebo se plány často mění, abychom nakonec zjistili, že všechno měli perfektně pod kontrolou, takže jako divák získáme takový pocit zadostiučinění a neuvěřitelně si jejich vychytralost užíváme. Tady vidíme všechno na první dobrou, nic nám není zatajováno (až na tu příšernou tečku s milionama navíc, která působí, jakoby si ji scenárista na poslední chvíli vycucal z prstu). Nějak nevím, proč tento film vznikl (i když samozřejmě tuším nějakou tu zeleň), ale jako pocta, ani jako využití dnešního trendu ničit staré dobré značky ženským castem, to prostě nefunguje. Raději bych uvítala originální nápad s ženským obsazením, než tohle. ()

hackstolle 

všechny recenze uživatele

Uprimne? Bylo mi po tom filmu spatne. Mam totiz velky problem s Rihannou. Takze na muj koment neberte ohled. Pustil bych si to ztroskotavsi na opustenem ostrove z nudy. Nebo bych si tam mozna radeji prohnal kulku hlavou. Sranda by z toho byla podobna. Ta jedna hvezdicka je snad jen kvuli Sandre. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Dobrý... a snad u toho zůstane, snad nikoho nenapadne v tom pokračovat. Denny Ocean byl zajímavá postava, ale jak je tu řečeno, tak už údajně zemřel a na scénu přichází jeho sestra a její slepičinec. Ale jako dobrý, normálně se na to dá koukat. Já to chtěl vidět hlavně kvůli mé milované Cate. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Udělat Dannyho parťáky v ženském podání má své úskalí. Jo, mám rád Sandru Bullock, je to moje oblíbená herečka. I Anne Hathaway. Ale přeci jen to už nemá to své kouzlo. Říká se do třetice všeho dobré a třikrát a dost. Sledujeme vlastně všechno stejné, akorát v tom figurují ženský. Debbie je též propuštěna z vězení a hned poté plánuje loupež. V podstatě hned shání partu a samozřejmě jsou všechny loupežnice odbornicemi na slovo vzaté. Všechny potíže překonají snadno. Vlastně tak snadno, že se až člověk diví. Protože Danny a jeho parta se zapotili, občas si i fyzicky zamakali, to samozřejmě nelze chtít po něžném pohlaví. Ale dámy se ani s ničím moc nemusejí srovnávat. A tak jedna z mála věcí, která potěší je scénář a jednotlivé dialogy. Ty jsou úderné, trefné a vtipné. A to z předchozí trilogie zůstalo. Jinak ale anglický humor na úrovni jaksi chybí. U Dannyho parťáků mě bavilo to, že působili téměř všichni jako gentlemani s grácií a úrovní, kteří se s lehkostí, humorem a elegantně vypořádali s obtížemi. Zdejší holky na mě nepůsobí taktovým to způsobem a chybí mi ta elegance. Už to není ono. ()

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama