Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 4
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Recenze (368)

pepo 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa, moja chyba. Myslel som, že dostaneme ženskú variáciu na Dannyho parťákov a namiesto toho je to heistovka pre fanúšičky Sexu v meste. Nebyť poslednej zábavnej polhodinky, tak je to prúser ako hrom. Dámam chýba teamová chémia a až na Rihannu a Anne Hathaway všetky pôsobia, že sa nudia. A s nimi aj divák. Akcia, plánovanie aj zostavovanie teamu nemá šmrnc. Vizuálne sa občas ukradne nejaký nápad od Soderbergha a inak to nemá čo ponúknuť. Proste tomu chýbaju gule. Najlepšie to tak je v momentoch, keď sa taktovky chytia chlapi a baby sú v úzadí. Film si tak pre seba kradne James Corden a rôzne cameá. 5/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci v sukních. Mnohem hůře a méně sympaticky než tomu bylo v libovolném případě Clooneyho partičky. 30% ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Mohu říci, že jsem se bavil více, jak u poslední Dannyho party.. Jeho sestra to tu rozjíždí až příliš zhusta! Nic nového nám tento film nepřinese, jen, že musel mít opravu obří rozpočet, vzhledem k prakticky všem nejobsazovanějším herečkám současného Hollywoodu, které zde vystoupily.! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zoberme si najprv scenár, ktorý samozrejme zásadne pripomína prvý film s Georgom Clooneym. Tvorcovia do šablóny dosadili osem žien a s myšlienkou tiež radikálne zmeny už radšej nič nepridávali. Nutné ale povedať, že sa im stávka na istotu vyplatila vo všetkých ohľadoch. Dobre vymyslený plán zločinu nepotrebuje inovácie a tiež obsadenie slávnych žien Hollywoodu, ako už sme si za posledné roky zvykli rodovo vyvážené, prinieslo želaný efekt. Vybrať Sandru Bullock do úlohy Debbie bol skvelý ťah, herečka známa napríklad z komédie Slečna drsňák nestráca ani po päťdesiatke šarm. Navyše naozaj evokuje príbuzenecký vzťah s Clooneym, čo nie je tak ľahké nájsť. Okrem nej uvidíme Cate Blanchett v úlohe Lou, elegantnej ženy, ktorá pančuje vodku. Blanchett je extrémne charizmatická herečka a v žiadnej snímke sa nestratí. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Volne nadväzujúci film na výborných Dannyho parťákov, len zo ženským obsadením, zo sestrou Dannyho Oceana (Clooney) a bez výborného zážitku. Herecké obsadenie potešilo a aj príbeh je vlastne celkom dobrý, ale chýbajú tomu lepšie a premakanejšie scény ako mali Dannyho parťáci. Toto je len taký slabší zlodejský odvar, ale bez vysokých očakávaní zabaví a obzvlášť obsadenie poteší. 65% - 3* ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci jsou dodnes super! Kdykoliv mě napadne jaký film si zrovna pustit, hlavou mi projede zrovna Danny Ocean a jeho tým. Dodnes se jedná o zábavnou pecku s perfektní režií, perfektními herci a především pohodovou zábavu. Dvojka je poté důstojné pokračování a trojka pořád zábavná jednohubka. Debbie a její parťačky jsou poté spin-offem Dannyho (Debbie je Dannyho sestra, o které se v předchozích třech filmech ani slovem nezmínil) ve kterém se Danny vůbec neobjeví (ale dost se o něm mluví) a vlastně téměř ani nikdo jiný z původní party (dvě camea radši prozrazovat nebudu!) Zatím co Danny měl poprvé dohromady 11-členný tým, jeho sestra si vystačí pouze s 8-členným. A pak už je jenom otázka jestli ten film funguje. A.... ano funguje. Nejedná se o nic co by mohlo konkurovat s Dannyho parťáky nebo je dokonce překonat ale je to dost dobrý film.Vůbec se však nejedná o něco co by se vůbec Dannyho partě přiblížilo. Je to pořád film natočený především pro dámské publikum-místa kasín z Dannyho trilogie vidíme spoustu šatů, šperků a luxusních večírků a hlavní zápletka je o krádeži cenného šperku. V tom ale problém nevidím. Celou dobu ten plán totiž jede, dává jakž takž smysl a i když tým nemá tak skvělou chemii jako v Dannyho parťácích špatnou jí rozhodně nemá. Sandra Bullock je dámskou verzi George Clooneyho ale tam to dává jakž takž smysl když jde pořád o stejnou rodinu. To, že Cate Blanchett ale kopíruje Brada Pitta, Rihanna Matta Damona a Awkafina Shaoba Qina je věc druhá. Nejedná se tak vlastně o plnokrevné postavy protože jde alespoň o vzdálené kopírky. Nepřijde ani žádný velký šok (ta šokující pointa na konci se dá odvodit už z názvu filmu). Herečky ale mají talent, jako tým fungují a tak to vlastně i rychle uteče. Opatrný palec nahoru, pokračování nepotřebuju. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Treťotriedna variácia na Soderberghovu trilógiu, ktorá sa snaží imitovať predlohu, ale výsledok je k smrti nevtipný, fádny, tupý heist bez akéhokoľvek napätia - a napriek móde a ženskému osadenstvu - i bez štýlu. Jediné, čo tu stojí za zmienku, je famózna Anne Hathaway, ktorá si užíva rolu rozmaznanej hollywoodskej hviezdičky. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má prostě super obsazení, na kterém to utáhne. Ačkoliv má film spoustu úžasných hereček, žádná nedokázala úplně zaujmout, abych si řekla - tahle postava je super, všechny postavy byly takové nemastné neslané. Zdálo se mi to méně propracované než Dannyho parťáci, všechno tak trochu osekané, nevysvětlené, jak se která z postav dostala na to místo, kde mohla plánu nejvíc pomoct. Ale závěr překvapil. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Debbie Ocean (Sandra Bullock) si odpykala svůj pětiletý trest ve vězení a ihned po propuštění začne se sestavováním sedmičlenného ženského týmu, který ukradne diamantový náhrdelník Toussaint v hodnotě 150 milionů dolarů... Na film se pěkně dívá kvůli obsazení a prostředí, ale loupež samotná není taková výzva, protože vše vychází docela hladce. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zaujalo ma to viac ako Dannyho parťáci, ktorých vlastne ani neviem či som nejakú časť dopozeral ž do konca. Hlavne začiatok bol dobrý v podobe pár podarených trikov ako si ľahko" zarobiť. K tomu občasný vtip. Neskôr to však skĺzlo do rutiny v podobe plánovania, čo ma už tak nebavilo, aj keď uznávam, niektoré nápady boli zaujímavé. Našťastie tu vystupoval Clúnyj iba na fotke, takže s čistým svedomím priemer. 60/100 ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Unavený, uměle vyšňořený, na efekt dělaný dámský plagiát (nikoliv spin-off) Dannyho parťáků, v němž každý pokus o humor... a vlastně veškerý pokus o cokoliv končí křečí. Debbie a její parťačky si mohou podat ruce s Ghostbusters Paula Feiga a vzájemně se dělit o post dvou nejlínějších cash grabů posledních let. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Estrogenová zlodějna. Osm dam dalo své "mejkapartisticky" upravené hlavičky dohromady a vymyslelo vskutku sofistikovanou loupež drahého náhrdelníku. I kdybyste mně protáhly varlata svěrákem, nevybavím si, že by (nyní již zesnulý) Danny Ocean (hrál ho v původní trilogii Clooney) měl někdy nějakou sestru Debbie. Tu ztvárnila Sandra Bullock, která pár temp před šedesátkou asi sádruje buňky proti stárnutí nebo platí kvalitní estetické chirurgy a pije po litrech kopřivové louhy na bujné kadeře. A pět let strávených v krimu jí jen stěží uvěříte, spíše vylezla ze salonu krásy. Ta se ostatně prezentuje svým comebackem, ale nevypadá to na další pokračování. A to je tenhle počin sympatičtější než ty tři mužské zlodějny. Z původního tvůrčího týmu se moc nezachovalo, na začátku filmem prošumí jen Elliott Gould, produkci si ponechal harcovník Steven Soderbergh. A když tenhle maník někam napochoduje, je rázem po atraktivním režírování. Gary Ross ke všemu většinou režijně stojí za houby, tentokrát přísadu nežádoucího octu nepovolili kostyméři a maskéři, kteří přítomným dámám věnovali mimořádnou péči. A v tomhle ohledu to opravdu může soutěžit se Sexem ve městě. Každá z mladic má přidělenou nějakou úlohu v týmu. Nejherečtější je Helena Bonham Carter, pak hned Anne Hathaway, nejméně samozřejmě Rihanna, v roli elitní hackerky mě ale nijak neprudila. K vidění jsou i mnohé ženské celebrity - Heidi Klum, Dženerka, Kardašianka a Šarapka má repliku, kdy se jí chce na záchod. Hlavní rozuzlení je samosebou průhledné, snadno určíte kdo ještě neodhaleně kope za tým. Mimořádně vystavěným scénářem to nedisponuje, nicméně má to rytmus a je zde hojné množství úsměvných scén a scének, načež ženská parta působí osvěžujícím dojmem, který se cení. Dvě hodinky s nimi vás o bulvy neokradou. 7/10 ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

film, ktorý nie je ani vtipný (či aspoň nejako "zábavný"), ani akčný, ani napínavý, ani sexi (čo je až trestuhodné pri pohľade na herecké obsadenie) a len sa priživuje na "mene" a kulte jednej vydarenej heist trilógie, ktorej silu tým pádom devalvuje, si naozaj nezaslúži vašu pozornosť. keby to malo aspoň nejaký "guilty pleasure" moment, ale ani to, nič. prázdne, chladné, nudné... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

V podstate nejde o nič iné, iba remake prvých Parťákov, len so ženským obsadením. Všetko, okrem veľkých hviezd, je ale poddimenzované. Nakoniec má divák z výsledku dojem, že tu pri samotnej lúpeži šlo iba o to, aby sa na kamere na pár sekúnd ukázali svetové celebrity rôznych profesií, čo poteší možno povrchné paničky, ale priaznivcov kvalitných heist záležitostí sotva. Ide o neškodný priemer a keďže prvý Soderberghov diel odo mňa dostal plnú paľbu, tak pri niečom, čo je o dve triedy slabšie, to aritmeticky vychádza na 60%, dojem je však ešte o niečo slabší. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Super akčňák plný krásných ženských. Nechyběly ani moje oblíbené herečky a Riri zvládla svoji roli taky suprově. Příběh klasika, ale skvělá. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Reálne som sklamaný. Myslím, že to mohlo byť oveľa silnejšie. "Ocean´s 8 má dobré momentky ako krimi film, má dobré herečky, ktoré tomu dávajú maximum a fungujú ako dobrý tím. Myslím si, že vizuálne vyzerá super, je elegantný a ako celok to nenudí a nepôsobí otravne. Kde to teda celé padá? To je asi najväčší problém filmu. Osobne poviem, že podľa mňa film nie je skoro vôbec žiadnou komédiou. Tej to chcelo oveľa oveľa viac. Mám pocit, že človek to pozerá skôr s prázdnym výrazom, než by sa reálne na niečom smial. Aspoň ja a rovnako aj moja manželka sme to cítili rovnako. Ku koncu sa nájde pár dobrých momentiek a je super vidieť si baby vizualizovať svoju budúcnosť v balíku, no neviem čo viac sa tu zachytilo dobre. Príprava na akciu je okey. Reálna akcia je okey. Riešenia problémov sú podľa mňa takisto okey. Čiže najpotrebnejšie elementy, ktoré majú držať našu pozornosť a priniesť najväčšiu mieru zábavy sú reálne spracované len okey. A to je podľa mňa veľmi málo. Do tejto sféry to chcelo oveľa viac. Myslím si, že si film môžete pozrieť a ostať celkom spokojný, no rozhodne to neprináša nič nové a určite očakávania boli vyššie, než sa reálne dostali. Ako výsledok je to pre mňa okey film s dobrými hereckými výkonmi, super výpravou a dobrým záverom. Nenudí, no nejako výrazne nezabaví. Zvážte si pre a proti a rozhodnite sa. Hodnotenie: C+ ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Pěkné, pohodové, nenásilné a vtipné. Cate Blanchett je neskutečná kočka, strčí do kapsy kde koho. Helen BC opět ve vtipné roli, Anne předvádí neskutečné kousky, Sanda krásná a velmi silná postava, která rozhodně v čele týmovky a celkově nezahambuje tuhle ženskou předělávku Cloonyho, kterého bohužel museli ve filmu udělat mrtvým. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Gary Ross pozbieral oscarové herečky a Rihannu, aby to na plagáte vyzeralo super. Každému samozrejme bolo jasné, že ide o ženskú verziu Dannyho parťákov, to je ok. Ale vďaka tomu sa tento film nemôže vyhnať porovnaniu. A vychádza z toho veľmi zle. Ani nápaditá myšlienka, nejaký napínavý príbeh, nejaké extra vtípky, nič z toho tam nie je. Sem tam pokus o žart je úspešný, to nepopieram, ale pri pomyslení, že má ísť o zábavné krimi, mi tu nejak zábava dosť chýbala. No som si istý, že kvôli predaju sa natočí aj ďalší diel. ()

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama