Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 3
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Recenze (368)

Marze 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení dobré, příběh nezajímavý, humor nekomická polozábava. Slavná herecká sestava s politicky korektním zastoupení etnik spíše zdobí než baví. Pobaví triky jak si bez peněz pořídit bohatou výbavu. V tomto bohatém prostředí se to hemží sponzorskými výrobky. Z komedie se postupně stává módní přehlídka. Hackerské kouzelnické triky na obrazovce monitoru už nudí. Je zde pár zábavných detailů (výpadek signálu). Celkově pro mě nuda. Šlo to aspoň zachránit scénářem, který by umožňoval větší jiskření mezi hrdinkami. . ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Film se pokouší být volným pokračováním Dannyho parťáků, ale spíše než stylovou komedii o propracovaném zločinu, připomíná krimi epizodu ze Sexu ve městě. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející ženská verze Dannyho parťáků. Dá se na to koukat, je tam fakt spousta známých tváří :) 60% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Keď dvaja robia to isté, nie je to to isté. Urobiť "ženskú" verziu Dannyho jedenástky vyšlo len spolovice, to znamená, keď začala samotná akcia lúpeže. Predohra a celá omáčka nemala šmrnc ani poriadny vtip. Oceňujem dobrý strih. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Původní Dannyho parťáky jsem neviděl, ale tenhle film mě vůbec nezaujal. Asi je to spíše film pro ženy než pro muže, protože i ta zápletka i to chování postav je takové ženské. Hlavně ten scénář nemá žádný náboj a vůbec mě ten film nebavil. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

No tyvo*e, hodnocení fakt nelžou, ono to je fak strašně podprůměrný film, co si zaslouži ony 2 hvězdičky, s naprosto "hvězdným" obsazením. Komedie to není ani náhodou, dobré vtipy v celém filmu nebyly, a průměrné tak maximálně 2. Docela vklidu je ten příběh a celkový plán na krádež, ale to je tak vše.... znovu už se na to asi nepodívám.... ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci nepatří mezi filmy, na které bych se těšil, ale nemohu říct, že bych se při jeho sledování náramně nebavil. Ženská verze má nezajímavé postavy, příšernou hudbu a spoustu trapných (nebo nikam nevedoucích) scén... vlastně nic, na co bych si za týden vzpomněl. Když například postava Sandry Bullock ve filmu děkuje osazenstvu za jejich "hard work", její slova se míjí účinkem, jelikož film nám žádnou těžkou dřinu neukáže. Všechno jde jako po másle. Tohle je ten nejhorší typ filmu... nudný film. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako by ukrást něco byla ta nejjednodušší a nejzábavnější věc na světě. Dannyho parťáky jsem dosud neviděl, možná právě proto jsem si tohle docela užil. Výborný herecký výběr. Od Sandry Bullock jsem sice čekal více, ale když začala mluvit německy, úplně jsem roztál. Anne Hathaway tradičně skvělá, stejně tak Helena Bonham Carter, ta se tam pěkně vyblbla. Sarah Paulson jsem dlouho nemohl přijít na chuť, má hodně specifický, zvláštní a osobitý styl hraní, ale nakonec i toho nejzatvrzelejšího opozičníka přesvědčí, že je to výborná herečka. Hodně mě bavila i Awkwafina, té bych dal i více prostoru. No a Rihanna už byla jen pověstnou třešničkou na dortu. No, ono vlastně je úplně jedno, o čem ten film je, když se tam rozehrály takhle obsazené postavy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na mě neudělali dojem ani Dannyho par´táci a ztratili se mi v záplavě všech podobně laděných heistovek. A s tímhle se to má zrovna tak. Je to prostě jen další geniální loupež odehrávající se v přesně vytyčených mantinelech, která ničím nepřekvapí. Pokud může film na něco sázet, tak jsou to herečky na čele se Sandrou Bullock, která zraje jak víno. Především díky nim Debbie a spol. vyšplhaly v mých očích na lehký nadprůměr. 65% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

První polovina se utápí v pomalém tempu a rychlo seznamovačka s parťačkami příliš nefunguje. Chybí tomu správný šmrnc jako v Dannyho parťácích, pokud beru v potaz jedničku, kterou mám strašně rád. Přišlo mi to celé jako studiové pečení dortu pejska a kočičky. Tady máte casting (napříč všemi etniky, money money), ať se holky pokouší o humor a splácejte pro to zápletku. Bohužel taškařice fungují na půl, Cate Blanchett je tam k prdu a děj je tristně obyčejný. Netvrdím, že samotná loupež není zábavná, ale jako divák čekám spletité kličky, zvraty ala v parťácích a to se bohužel nekoná. Od začátku vše vede k dámské ješitnosti, aby mohli chlapi dostat pořádně přes koule. Za rok si na tento film nikdo nevzpomene, zcela zbytečný film......5/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Aj napriek mdlym trailerom a zlym recenziam som chcel, aby sa mi to pacilo. Ale je to strasna nuda. Motivacie postav skoro nulove. Napinave to nie je ani na sekundu. Plan lupeze slabucky. Cely film nemal pocit, ze sledujem nejaky poriadny heist film, ale dalsi diel Sex v meste. Akurat tentoraz tu bolo tych sexi zenskych viac. Lenze co z toho, ked sa vo filme okrem rôznych modnych prehliadok prakticky nic nedialo. A este aj toho Damona nakoniec vystrihli. Mrchy. 4/10. ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci v ženské verzi. Úplně takhle jednoduše se děj celého snímku dá popsat. A přesně v oné jednoduchosti tkví ten zásadní problém - ten film jinak nepřichází s ničím novým. Je to v podstatě jen replika předchozích snímků, akorát jen se slabším padouchem, menším napětím a koukatelnější skupinkou hrdinů. Film tak trochu i vykrádá vymoženosti z M:I série, což vůbec nekoresponduje s kouzlem Clooneyho bandy, která se ke svému cíli vždy dostala sice velmi komplikovaným, ale zároveň stále uvěřitelným způsobem. Nenechte se voblbnout obsazením, protože veškeré zlodějky hrají samé skvělé a sympatické herečky (Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter), Ocean´s 8 je docela zábavným, ale i ve výsledku dost průměrným "heist" snímkem, ze kterého vám jen těžko spadne čelist na zem. (Možná tak maximálně z Rihanny v červených šatech, fííha..) Sorry dámy, ale bez jakékoliv misogynie či antifeminismu musím říct, že chlapcům se to povedlo lépe. Průměrné 3* ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Podobne, ako ma svojím spôsobom potešilo ženské preobsadenie KROTITEĽOV DUCHOV, aj tento ďalší feministický kúsok na motívy ´´mužského´´ námetu, mi spôsobil príjemné chvíle strávené pred obrazovkou. A to dokonca ešte s omnoho väčšou dynamikou, ako spomínané paranormálne javy skúmajúce baby. Je to viditeľne film svojej doby ( všetko sa teraz krúti okolo gender problémov bla bla bla ), ale aj napriek tomu je to svižná lúpežnícka zábava, ktorú by som označil za to najlepšie ( tí ,,rýchlozbesilí,, sú predsa len iná kategória ) od DANNYHO JEDENÁSTKY. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Odnož Dannyho parťáku,která neurazí,ale ani nenadchne.Sympatické herecké obsazení a v dnešní době feminismu a protlačování žen do hlavních rolí úplně všude je alespoň tento výběr hereček pro mě dobrý.Na rozdíl od Dannyho parťáku mi zde ale scházelo více humoru a celkově víc překvapivých a dobře vymyšlených scén.Jinak Sandra Bullock nestárne :-) .Za mě celkově 65 % a tři hvězdy. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem na konci větší jízdu a víc akce při loupeži samotné, ale díky hvězdnému obsazení mi to nakonec takhle stačilo. Sandra Bullock začíná být tedy plastová jak panenka Barbie a je strašná škoda, že se nenaučila stárnout. I tak mě ale tahle zhrzená Debbie a její parťačky bavily a pokud bude dvojka, rozhodně se na ni podívám. ()

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama