Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 3
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Recenze (368)

depony 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr se skvělým ženským osazenstvem ... našly by se jistě výhrady, ale pokud to berete jako letní pohodovku, kdy se bavíte, koukáte na úžasný ženský a říkáte si, co byste s těmi milióny udělali vy. Musím uznat, že holky měly říz! ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Super pohodový film s nádherným obsazením. A to doslova. Bullock a Blanchett vypadají úžasně a jako duo jsou velice sympatické. Film má dobré tempo a je vtipný. Některé momenty jso lehce přitažené za vlasy, ale to jsme mohli čekat. Spokojenost. 4* ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavný spin-off /sequel Dannyho parťáků s překvapivě sympatickým obsazením, včetně dementní Heleny Bonham, která tradičně hrála svoji pošahanou roli. Má to šmrnc, pohodovou slinu, a celé to působí hrozně sympaticky. Jasně, nečekejte od toho nějakou super filmařinu, ale v rámci mezí je to ve výsledku docela zábavný film, který si na nic nehraje a účel - tedy zábavu - splní. 78% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ať o tom přemítám jak o tom přemítán, tak nakonec 2-2,5* na víc to prostě nevidím. Některé části plánu super, něco vyloženě nefungovalo! Třeba jako James Corden!!! Na to, že se to hlásí k odkazu Danny parťáků tak to teda mohlo, pardon opravuji se, mělo být o mnoho lepší a dotaženější... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tahle banda mě bavila a ani nic jiného jsem od filmu neočekávala.  Dámy to měly parádně zmáknuté. Plánování loupeže se  mi líbilo. Anne Hathaway byla chvilku na přes ústa. Helena Bonham Carter svým extravagantním oděvním  stylem nezklamala. Ta už jiná nebude. ()

džanik 

všechny recenze uživatele

Šlape to jako dobře seřízený naleštěný kombajn. Právě. Chybí mi tam větší emoce. Chybí mi tam nějaký ten zádrhel. Chybí mi tam chlap. Protože tohle, dámy prominou, tohle ženská nevymyslí! ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Nie, že by ma to nejak extra nudilo, dokonca ani tá silená splnená multikulti "povinnosť (bez rasizmu!!!) mi nebila až tak do očí, ale z dobrej zápletky a postupného odhaľovania, postáv a veľkej lúpeže, by sa dalo spraviť viac, ako len pohodovú, nenáročnú oddychovku na voľný večer. Na tento účel, je film viac, ako len vhodný, no vyfučí z hlavy rozhodne rýchlejšie ako Dannyho trilógia. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Nejenže je to volné navazování, ale také totální kopírka Dannyho parťáků. Ale co, já tyhle filmy můžu. Herecké obsazení bylo skvělé (samozřejmě nechyběla žádná rasa :)). Zápletka se jim taky povedla, pro ženský jak dělaný. Bavila jsem se. ()

halogenka 

všechny recenze uživatele

Máte super recept, v kuchyni skvělou partu kuchařů a ty nejkvalitnější suroviny, ale vy se stejně raději rozhodnete skočit naproti do sámošky pro rybí prsty, které ohřejete v mikrovlnce. Totálně promarněná šance. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci to prostě nejsou. Nemá to tu jiskru, vtip, ale přitom chytrost a noblesu. O špatný film se však taky nejedná. Holky jsou sympatické, a pokud člověk hledá něco nenáročného na večer, no, vlastně proč ne. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Taková přijemná oddychovka. Je jasné, že tomuto snímku budou nakloněné spíše ženy, jelikož je tu hodně módy a ženských keců. Ano, příběh je hooodně nereálný a objevuje se zde plno nereálných věcí, jenže to k tomu prostě tak nějak patří. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Film se mi líbil. Nic víc, nic míň, než co, jsem čekala. Příjemná oddechovka po práci. Správná holčičí banda. Doporučuji. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodně příjemná letní oddechovka,která si na nic nehraje a nabízí přesně to co předem slibuje.Před svými pánskými příbuznými se nemusí vůbec stydět.Samozřejmě se tu dá pochybovat o minimálně polovině toho co se na plátně v rámci překombinovaného děje odehrává,ale o tom tenhle film není...70% ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Len už prosím netočte ďalšie pokračovanie, lebo toto už bolo znateľne pod úroveň až na pár svetlých momentov. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Supér! Gary Ross parádně vybral všechny holky do svýho bijáku, silně to navíc obsadil, napsal tomu ještě i vtipnej, nápaditej a zábavnej scénář, no a já se vlastně bavil úplně celou dobu. Nevím jaká z mistriň hereček byla nejlepší, ale za mě především hlavní duo Bullock/ Blanchett. Výborná oddychovka nejen pro ženské publikum. 75% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Gary Ross /seabiscuit/ natocil n film na sposob Ousn Ilevn s Zorzem Klunym. Jak tak pozeram, zarobilo to na seba fajne, a Sandra Bullock /Nebezpecna Rychlost1 a 2, Gravitace/ je prirodzena liderka, toto som jej zozral v pohode.. Slabsi bol potom uz vyber dalsich hereciek, konkretne nechapem chladnu helenu Bonham Carter, ani ma nijako nepresvedcila ze je to herecka na urovni. len si odhrala svoje a tym to evidentne pre nu haslo. produkoval to Pista Soderbergh- preto som si myslel ze znovu dostanem to pozlatko, namakane kulisy a slusne dialogy. To som aj dostal. Skoda ze rafinovanost a snaha oklamat protivnika patri skor pre chlapsku trilogiu, tu nic take nie je. Kazdopadne len lahky nadpriemer : 70 % ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, u kterého si odpočinete, občas zasmějete ale nic světového to není. Neviděla jsem původní Dannyho parťáky, na tenhle film mě převážně dostalo to skvělé obsazení včetně mé milované Cate Blanchett, Heleny Bonham Carter nebo Anne Hathaway. Sandru až tolik nemusím, ale v tomhle filmu se mi líbila, byla krásně odměřená a nebyla hysterická, což je plus. Krádež byla skvěle vymyšlená, do nejmenších detailů, to se mi na tom líbilo nejvíce, ale očekávala jsem více akce, více napětí a to mi tam bohužel chybělo, ale jedná se o ten lepší film, na který se klidně podívám několikrát do roka. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Hm. Debbiiny parťačky uvázly někde na půli cesty. Začátek se rozjíždí poměrně slibně zejména díky způsobu, jakým se Debbie propracuje z vězení až do luxusního hotelu během odpoledne. I rekrutování týmu probíhá v dobrém tempu, ale zároveň rozkryje první problém - totiž to, že některé členky týmu jsou tak nevýrazné, až by tam ani být nemusely. Platí to zejména pro postavu Mindy Kaling, částečně i pro Lou Cate Blanchett - ačkoliv ta slouží jako parťák k Debbie, její přínos v rámci celé krádeže je vcelku nijaký (pokud nepočítáte tu "bokovku"). Kromě titulní Debbie tak vyčnívá zejména Rose Heleny Bonham Carter, která konečně mohla přirozeně uplatnit svou excentricitu. Paradoxně si ale všechny parťačky strká do kapsy Anne Hatthaway, která si svou variaci na ne úplně blbou hollywoodskou divu naprosto užívá. Co je to ale platné, když Gary Ross nemá žádný cit pro tempo. To nejdůležitější na celém filmu je vždy provedení loupeže a tomu chybí cit Soderberghových parťáků pro rytmus i estetično. Met Gala je jedna z nejpompéznějších událostí módní / celebrití smetánky a přesto Ross celé to blýskavé pozlátko ignoruje. Většinu času trávíme u stolu s Daphne nebo u záchodu s Debbie. Proč? Pro jeden záběr, kdy se všechny hrdinky předvedou v robách (Nine Ball třeba naprosto nesmyslně), aniž bychom viděli tu veledůležitou róbu Daphne zepředu. Neříkám, že z Ocean's 8 by bylo nutno dělat zločinný Sex ve městě / Ďábel nosí Pradu, ale ono exkluzivní prostředí je trestuhodně nevyužité. Zklamaná jsem z výkonu Richarda Armitage, který působí celou dobu strašně nervózně, a vůbec mu nevěřím, že by o něj Debbie nebo Daphne kdy zavadily pohledem. Jako jednohudbka to ale funguje dobře, program na nedělní odpoledne jako vyšitý. (Což je při tom hvězdném obsazení docela smutné.) ()

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama