Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 3
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Recenze (368)

bourec 

všechny recenze uživatele

Miluju filmy o krádežích,ojebech a pomstách.Tady navíc obsazení naprosto perfektní,hlavně Sandra a Cate tady excelujou.Je jenom škoda,že k lepšímu výsledku chybělo trochu víc přitlačit na celej ten plán krádeže,protože mi to trochu připadalo jak na vodě..Ale jinak v pohodě koukatelný.60%. ()

Attta odpad!

všechny recenze uživatele

Film absolutně bez nápadu, náboje, zajímavých dialogů a špetky soudnosti. Ocean's 11-13 mám moc rád a beru to dnes jako kultovku především protože se až tak moc velký remake původních Dannyho partáků nekonal a kluci to pojali originálně a nesnažili se nic kopírovat. Tohle feministické hnutí je přesně pravý opak toho když se veme něco starého a dobrého a podaří se to i pěkně a s nápadem překopat. Tenhle film vlastně docela krásně reflektuje filmový trend násilím cpát ženský role do mužských, kde to sice vůbec nefunguje, ale účty feministek na twiteru si chrochtají blahem...Smutná doba... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Snaha o ženskou verzi Dannyho parťáků dopadla tak, že se sice snaží důstojně navázat na úspěšnou sérii a zůstat přitom stále zábavou pro všechny, ale buď to měla točit žena a hlavně pro ženy, nebo to měl režírovat někdo, kdo má talent a ještě nevyhořel. Tohle je totiž snaživé a na jedno zhlédnutí neurážející, ale zároveň tak rutinní a nevýrazné, že se vám to do 14 dnů vykouří z hlavy a zbydou z toho jen mlhavé vzpomínky na slavné herecké obsazení. Ony ani ty herečky jakoby neměly co hrát, jelikož jsou stejně nevýrazné jako Rossova filmařina a jediná, která tu za něco stojí, je Sandra Bullock a překvapivě Rihanna (když už se tu objeví), ale zbytek postav je bez vtipu, charismatu, sympatií, charakteru... Vlastně bych to mohl shrnout jednodušeji a v jedné větě - působí to, jako by to vzniklo jen pro rychlý výdělek. Dlouhou dobu jsem si to řadil do své (ne)oblíbené kategorie "neurazí, nenadchne", ale vzhledem k tomu, že z té je pro mě většina filmů aspoň něčím zapamatovatelná, tak tady nemůžu dát ani slabou třetí hvězdičku, protože už teď si z toho některé věci nepamatuji a to jsem to viděl teprve včera. Lepší 2* ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Gary, Gary, takhle vážně ne. Nudný film, zkopírovaná kostra z Dannyho parťáků a bez vtipu. Vůbec to nechápu... Jak je možné, že se tu upsalo tolik známých jmen. To si vážně nikdo nevšiml, že to jako celek nebude fungovat? Možná kameru bych pochválil, ale hvězda jen za nádhernou Sandru a Anne. ... CC Flora ()

carly 

všechny recenze uživatele

Nieco tomu filmu chybalo, ale neviem presne, co to bolo. Nebol nudny, ale bol zabudnutelny. Co je velmi smutne, lebo vsetky herecke vykony boli maximalne uzasne. Hlavne teda Helena sa v tom vyrochnila uplne luxusne. No a Anne, samozrejme. Za to je aj ta stvrta hviezdicka. Za to a za saty. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Nič moc som od filmu nečakal takže ma chvíľkami prekvapil.Na Niektorých scénach som sa pobavil, ale filmu chýba viac humoru čo je na škodu. Celkový dojem mi zobrala Rihanna ,ktorú by som nominoval na zlatú malinu , prečo ju tlačia do filmov, keď nevie vôbec hrať. 5/10 ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

I kdyby mi byla Bullock sympatická, jakože není, pořád jsou Debbičky ukázkovou komedií, na kterou si po pár dnech nevzpomenete. Zlodějská týmovka, navíc ve skoročistě dámském obsazení, byla na papíře jistě mnohem atraktivnější, než synteticky studená přehlídka šperků a hadříků, kterou Ross vypotil. Chemie mezi parťačkami vůbec nefungovala, což je vzhledem k solidní sestavě dost s podivem. A aby si tento film vystačil jen se scénářem, musel by se režie ujmout někdo s invencí, nebo aspoň beze strachu zaexperimentovat. Když se k výše popsaným výtkám přidá zhovadilá stopáž a absence humoru, nelze dát jiné hodnocení, než podprůměrné. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Jestli si snad Debbie myslí, že má na Dannyho, tak NEMÁ. Ani náhodou ! Všechny drobné i objemnější dílky jejího příběhu jsou zdánlivě na svých místech, aby se zápletka mohla zdárně zaplétat a případně zase rozplétat - dokonce se dočkáte i několika překvapivých momentů, nicméně postrádá to nejdůležitější - NAPĚTÍ. Napětí, které by vyvolalo ATMOSFÉRU. Atmosféru, odpovídající nejen hodnotě lupu, o který se hraje, ale taky velikosti úsilí, které bylo vynaloženo na jeho získání - a v neposlední řadě i šarmu a půvabu dam, které celou tu odvážnou a komplikovanou akci zinscenovaly. Z šedého průměru nevybočující 3* ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Ani účast plejády slavných hereček evidentně nestačila k tomu, aby Gary Ross natočil kvalitní krimi thriller. Šlo totiž opravdu jenom o možnost zúčastnit se, ovšem ne natáčení filmu, ale přehlídky luxusu a povrchnosti. Sarah Paulson byla jediná, která měla snahu trochu hrát, zbytek osazenstva pouze předváděl svůj zevnějšek. Zřejmě to holky měly v popisu práce, protože jinak si nedovedu vysvětlit, že si tak pošpinily renomé. A jako by to nestačilo, tak scénář se této krávovině vyhnul velkým obloukem a humor si vzal pro jistotu dovolenou. (25%) ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Anne Hathaway se v těch zlodějnách našla. Super herecké složení, dobrý humor, stylové zpracování. Odpočinková komedie. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

O čo sú ženy horšie v podvádzaní ako muži, všakže?😉Sú inteligentné, krásne, šarmantné, dôveryhodné, nechýba im prosto nič! Sériu Dannyho parťáci obľubujem, asi aj preto som z tejto novinky vcelku unesená. Výber mojich top herečiek, premyslená akcia, kvalitný soundtrack - to všetko spolu pekne ladí, a preto si odo mňa zaslúži slušné hodnotenie. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Na Parťákou to nemá ani zďaleka ajkeď sa ich film snaží okopírovať v celej základnej kostre príbehu. Chýba však väčšie napätie z možného neúspechu akcie. Tu mi prišlo že všetko ide nejak moc hladko. Viac sa vsádza na mená herečiek ako ich postavy, našťastie sa občas fajn hláškuje. Záverečná časť u mňa dosť vylepšila dojem ( aj keď som čakal že sa také niečo udeje ), inak by som dal 2 *. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

To jsem tedy nečekal, že dívčí grupa dokáže to, co zmákl KLŮNY s PITEM. A světe div se, dopadlo to mnohem lépe, než bych byl býval čekal, a to zejména dívky skvělému scénáři a poprsí AN HETEVEJ. Proto doufám, že film díky výše uvedenému poprsí něco vydělá a bude další pokračování, které opět uspokojí většinu mužské populace. 85% Celosvětový příjem k 1. 1. 2019: $297,718,711, což je 4,25 násobek rozpočtu ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Celý čas mi v tom filme čosi chýbalo. Potom prišiel záver, ja som pochopil, že čo a dostal som to. Veľmi, ale že veľmi solídne pokračovanie Dannyho parťákov, so všetkým, čo pôvodné filmy obsahovali. Dievky to elegantne prevzali a vylepšili svojou krásou. Maximálna spokojnosť, skvelý scenár, skvelý záver, skvelo zahraté. Prosím dvojku, ale dajte si na tom záležať, nespiechejte, nech mi to zase odhodí dekel ďaleko do kúta. Ďakujem. Silné 4 z 5 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Opět fandy původní Ocean’s série nepotěším, ale já si oproti Soderberghově původní trilogii Rossovu ženskou verzi užil skoro až majestátně. Sandra mi po delší době ukázala, že i ženské po padesátce dokážou být pěkně sexy, Anne mě svým tělem i grimasami držela v rauši po celou dobu a celý zbytek týmu utvořil příjemné prostředí, na jehož pozadí proběhla snad vůbec první filmová loupež, jež si získala mou pozornost a o které budu přemýšlet nějakou chvíli i po skončení snímku. Nelituju toho, že jsem Debbie a její parťačky nestihl v kině, okoukané ale intenzivní rozuzlení si mě svým způsobem získalo. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

No teda to byla ale kokotina. Jediné pozitivum byla Anne Hathaway a to proto, že je taková moje malá slabost. Sanda taky není zlá, ale už je to postě paní v letech. Společnost odpustí. Holt nekdy je lepší nebrat sračky. A tohle byla mega sračka. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Příjemné pokoukání na krásné šaty, šperky a (většinou) i herečky a herce ozvláštěné svižně odsýpajícím dějem. Nemusíte si kousat nehty napětím, jakže to dopadne, protože je Vám jasné (SPOILER!), že dobře. Naordinovala jsem si zkouknutí před vánočním běsněním oslazeným navrch koronakrizí a dobře jsem udělala! ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem 3*, ale pomůžu hodnocení a dám 4. Rovnou říkám, že jediné Dannyho parťáky, jaké jsem viděl, byli ti třetí a dost mě bavili. Proto jsem nebyl omezen znalostí předešlé série a této feministické verzi, resp. spin-offu, jsem přišel na chuť. Mise ukrást šperk, celá příprava a napínavé části fungovaly na jedničku. Představitelky parťaček charismatické, jen ten konečný zvrat mohl být víc dramatický a ne ve stylu „přátel i mezi nepřáteli“, či prosté pomsty. Ale jinak v pohodě, jen jsem seděl a velice dobře se bavil. Celý film mi utekl jako nic. ()

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama