Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 4
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Recenze (368)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Není to sice nic moc originálního, ale mně se to líbilo víc než Dannyho parťáci (asi proto, že v tom hraje Rihanna :-)) ...80% ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáky jsem nikdy moc rád neměl, hlavně tedy kvůli Clooneymu, kterého nemůžu vygrcat. Ikdyž netuším proč, je mi hrozně nesympatický. Na tohle jsem neměl o to větší chuť kvůli tomu, že to je další kousek moderní a módní feminizace všeho možného za účelem "rovnoprávnost-půjdou na to studenti a ženské-budou z toho prachy". Mno...nějak jsem to přežil, dívat se na 4 krásné MILFky s přemnoženým make-upem až tak špatné nebylo. Zbytek poctivě multikulturního týmu s popletenými rolemi (černoška geniální hacker, asiatka kapesní zlodějka) už tak úžasný nebyl. Jinak to byla klasicky americká blbost ve stylu Ocean's Number, kde stříkal estrogen a já uvažoval, kdy už se začnu bavit nebo kolik si mám dát ještě piv abych byl raději usnul. Nikdy více! ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Ten samotny napad mi vadil (a dopadl) o dost lip, nez Ghostbusters a co si budem namlouvat, je to trochu podobna kategorie. Ale narozdl od Krotitelek, tady me to spis mrzi. Obsazeni super, hlavne Hathaway je paradni (ano, i vcetne toho prehravani). Dvojka i trojka hodne ztracely oproti prvnimu dilu, ale porad se snazily byt chytry a docela jim to vychazelo. Tady ten se ten pocit proste nedostavi. Chemie je o trosku chudsi, coz se da pochopit, ale proste heist film musi byt chytrejsi, nez divak a to se tady moc nepovedlo. Davam jednu hvezdu navic za snahu a obsazeni, ale jinak je to s odrenejma usima na 50% a popravde je to skoda. ()

simply 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáky, zvlášť první díl, mám hodně ráda. Tady mi chyběla spousta věcí, jako je atmosféra, propracovanější příběh nebo lepší vykreslení postav. I přes množství hvězd mi chyběla postava, která by mě na první pohled zaujala. Navíc díky množství postav zde mají pouze omezený prostor...Snímek bych zařadila na úroveň druhého dílu Dannyho parťáků. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Stále nerozumiem prečo. Prečo v Avengers: Endgame musela byť scéna, kde všetky ženské superhrdinky zrazu dali "high-five" spoločne na obrazovke, prečo museli byť vytvorené "krotiteľky duchov" a prečo sa chystá Birds of Prey. Kto to reálne chce pozerať? Pre feministky je to moc sexy, "normálne" ženy potrebujú vidieť chlapa a chlapov to nijak extra nerajcuje, keď sú tam čisto len ženštiny. Zbytočný, nudný a hlúpy film. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

,,If I were to be released, I would just want the simple life. I just wanna hold down a job, make some friends, go for a walk after work in the fresh air and pay my bills." O poznání lepší než jsem čekal. Toto volné pokračování legendární série je ve své podstatě samostatným filmem a vazba na Dannyho je pro příběh takřka zbytečná (to, že nebýt ji, na Oceans's 8 bych se jen stěží podíval, je věc druhá). Sázka na známé tváře se vyplatila a celá loupežná akce působí svěžím, byť nepříliš originálním dojmem. Lepší 3*. ()

(Z)denny odpad!

všechny recenze uživatele

Co to bylo? Na co jsem to koukal? Na nějakou genderově vyrváženou frašku, která nebyla ani vtipná, ani napínavá, ani zajímavá, nebyla tam šťáva, nemělo drajf. Nebylo tam kromě hvězdného obsazení vůbec nic ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnuti az nemozem uverit, ze som sa na to aj celkom tesil. Obsadenie nasvedcovalo, ze sa bude naco pozerat, ale ako som sa uz viac krat presvedcil, ani to nie je zaruka toho, ze sa mi film bude pacit. Postavy neboli prakticky vobec predstavene, aj Rihanna sa tam zjavila ani neviem ako. Mna osobne najviac oslovila asi Hathaway, lebo ta jej postava bola aspon trochu vtipna. Ostatne damy na cele s podozrivo umelymi Bullock a Blanchett mi prakticky liezli na nervy. A este ako sa s Dannym vysporiadali, to je cisty hnoj. Necakal som, ze sa to vyrovna panskej verzii, ale toto bolo neskutocne odflaknute. ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Původní Dannyho trilogii opravdu zbožňuju už od dětství a tak jsem od tohoto sequelu moc nečekal a moc se mi ani nedostalo. Vlastně jsem ani netušil jakým způsobem se film napojí, překvapila mě míra sjednocení s původními filmy. Každopádně je to nemastné neslané. Není to ono. Ale opravdu jsem nečekal žádnou pecku. Herecké obsazení je suprové, škoda, že to teď působí, že je dámské osazenstvo slabší než původní pánské. Problém je OPĚT ve scénáři. Tam, kde v Ocean trilogii byly překombinované loupeže a pointy, který se Vám ani nechtělo v hlavě rozbalovat a zkoumat, tak tady jsou logické lapsy do očí bijící. Vše je tak nějak plné scenáristických berliček, zjednodušení a působí to příliš fádně a za vlasy přitažené. A je to škoda, mohla to bejt fakt skvělá jízda, ale ztroskotalo to na plytkém nudném ději, kdy ani komediální linka vůbec nefungovalo. Hudba se líně snažila kopírovat původní filmy, bez špetky invence a i do oka bijící kopie původních scén nepřinesly žádný filmařský zážitek. Zkrátka zbytečný film, kde ho zachraňuje jenom herecký ansámbl a to, že jsme od toho s ženou nic nečekali, kromě blbůstky na vyplnění večera. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Velmi pohodova a prijemna recyklacka Dannyho partakov s par sympatickymi damami. Niekolko zaujimavych napadov pekne roby, make-up a oddychovka je pod taktovkou schopneho filmara hotova. Tomu vsetkemu kraluje mimika Anne Hathaway. :) Sandre to slusi rovnako, ako som si ju pamatal z jej zacinajucich filmov, akurat je menej ukricana. Moze byt. Odporucam. Mierny nadpriemer, od ktoreho dostanete presne to, co ocakavate. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Co na to říci? Dannyho parťákům to nesahá výš než po kolena. Obsazení slušné, námět ohraný, nicméně dobře zpracovaný, počáteční rozjezd parádní, hudba přijatelná, kamera dobrá. Co však zásadně nefungovalo, byly samotné hlavní aktérky. Vztahy mezi nimi byly nefunkční, jejich postavy až na Anne Hathaway byly velmi nepřirozené, troufám si říci až sterilní. Žádná vazba, nic uvěřitelného. O výrazovém herectví ani nemluvě. Stejně tak byla naškodu absence humoru - jistého odlehčení, film působí,že se bere děsně vážně, což bylo místy až únavné a hlavně nudné. Přiznám se, že jsem čekala více. Možná kdyby tam nebyl ten odkaz na parťáky, šla bych s hodnocením o hvězdu výše. Takhle za mne třil, tedy 60%. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem vyloženě nějaké naděje, ale holky to teda utáhly stylově. Parádní herecké obsazení na nás koukalo ze všech stran, Sandra Bullock tu spíše přenechává slávu ostatním, potěšila hlavně Rihanna a Awkwafina, ale hlavně "fiflena" Anne Hathaway, kterou považuji za momentálně jednu z nejlepších hereček. Jinak příběh nebyl také vůbec špatný, celková příprava vyloupení byla zábavná a to samé můžu říci, i o celém heistu a finálním zvratu. Já se bavil a hlavně, vůbec to neudělalo ostudu Dannyho Parťákům. Čisté 4* ()

edie sedgwic 

všechny recenze uživatele

Priestor pre hollywoodske hviezdy nakopnut si trochu konto, inac si tento uplne zbytocny film neviem vysvetlit. Totalne slaby odvar predoslych casti. Clovek si na zaver povie: aha, a to je akoze vsetko? Na Sandru napichanu botoxom sa uz takmer neda pozerat. ()

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama