Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 4
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Recenze (368)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od party Debila Ouška se na tyto zlodějky koukalo příjemněji ... já už teď vím, že Rihanna je sexy baculka, Anne Hathaway má obrovskou pusu, Helena B. Carter zahraje úplně všechno, Olivia Munn je prvotřídní klisna, Cate Blanchett se tady oblékala snad nejvíc ujetě ze všech filmů, kde hrála a měla totálně divnej účes, kterej jí ale až smrtelně slušel, ... a Sandra Buldog tady měla ksicht jak vosková fugurína, ale stejně bych si dal říct ... u mě dobrý ... dějově to samé ... ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Tenhle film měl nést jasné poselství a to, že zkrátka máme málo filmů pouze s ženami, které jsou inteligentní a vystačí si na vše samy bez pomoci mužského pohlaví. Budiž, s námětem nemám problém, ale to provedení je především v první půlce dosti mizerné. Rádoby hrozně cool postavy jsou trapné od začátku, a i když se do filmu dostaly opravdu zvučná jména, pochválit lze snad jen Annu Hathaway, která jediná působí přirozeně, žensky, nádherně a v podstatě jako jediná se postará ve filmu o nějaký zvrat. Vyhaslá hvězda minulého století s průměrnými filmy na kontě Sandra Bullock je vyloženě trapná, Cate Blanchett dostala malou a směšnou roli navzdory jejím kvalitám, Rihanna alias BB-9 byla už naprosto zbytečná, takto by šlo pokračovat i u zbytku. Film se zvedne v závěru loupeže, ale ta nechuť z filmu u mě stále převládala. Takto se to zkrátka dělat nemá. Takže místo dobrého filmu tu nakonec máme jen feministický blábol bez příběhu, který pouze utvrdí hatery feminismu, že se tento film natočil pouze z jednoho důvodu – aby byl. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ženská verzia „Dannyho 11“. No dobre, nie úplne, ale je tu niekoľko „nenápadných“ zhôd (takmer z každej stránky). (A preto je ťažké vyhnúť sa k tomu porovnaniu.) Slušné výkony a ešte k tomu prekrásne herečky (u niektorých akoby sa našiel recept na spomalenie dotyku času), ale tú chémiu medzi nimi necítim vždy. Pár prekvapivých momentov sa tu našlo, ale nie veľa. (A každopádne sa nejedná o „podvod storočia“.) Čo však postrácam, je ten špecifický humor, čo sprevádzal „mužskú verziu“ (a to samozrejme myslím bez akejkoľvek urážky). „Cameo“ niektorých členov z „konkurenčnej“ skupiny nebol zlý nápad. Takže, nedopadlo to zle, slečny sú očarujúce a nebezpečné, ale viac ako jeden slušný film na piatkový večer v tom nevidím. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Folky 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabe na Dannyho. Schématické, předvídatelné, nezajímavé a většinu času nudné. Své role skvěle zvládá jen Cate Blanchett (charisma) a Anne Hathaway. Sandra Bullock do filmu absolutně nezapadá a je totálně nevýrazná a zbytek party je jen vata. Jdu si pustit Dannyho. Klidně dvojku, i ta je lepší než tohle. ()

Qeo 

všechny recenze uživatele

Holky to bohužel neutáhly. A nešlo asi úplně o ty hvězdičky, ale o super nudný, předvídatelný děj. Škoda. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Všechny fórky mi přišly otřepané a jediným důvodem, proč jsem to nevypnula v polovině, byly velmi dobré herecké výkony mnoha mých oblíbenců. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ano, je to tak. Kdyby to náhodou někdo nevěděl, Danny Ocean má sestru, jmenuje se Debbie a oproti Dannymu se v ničem nezadá. Genderově vyvážený film na otřepané téma a bohužel, zcela zbytečný. To je jako kdyby vzniklo volné pokračování třeba Charlieho andílků, jen pohlavně obráceně. Takže co tu máme. Danny měl svoji jedenáctku, Debbie má osmičku. Dějově naprosto stejné, takže se v podstatě jedná o další remake a nebo jen o zoufalé vykrádání jednoho a toho samého. Místo činu je protentokrát New York. Atmosféra a zábavnost taktéž na stejné úrovni. Ve svém konceptu se po divácké stránce tedy nepředstavuje nic nového. Zkrátka se v rámci genderové vyváženosti převyprávěl ten samý příběh, jen s pochopitelnými drobnými změnami. Značně se událostmi a hlavně dialogy zlehčuje feministické poselství filmu, což filmovému výrazu značně škodí. Dámy jsou sice silné v kramflecích, ale nic naplat, pozitivní dojem prostě nevytvářejí. Nejedná se však o nudný film. Naopak. Diváckou pozornost si drží a to hlavně lhostejností k logice. Za pozornost stojí i soundtrack, který vlastně popkornovou zábavu zachraňuje a povyšuje. Snímek celkově vyznívá tak půl na půl. Nebyl by to špatný, jen kdyby tak otevřeně nekřičel do světa, že to, co dokážou chlapi, ženy prostě zvládnou také. Tudy tedy v oné genderové vyváženosti cesta nevede. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem začínal na špatné startovní pozici. V minulosti jsem si nevypěstoval nějaké přehnané sympatie k pánskému předobrazu, a když vezmu v potaz zdejší komentáře, které řadí zlodějky kvalitativně pod zloděje….no, neodstartovali jsme zrovna dvakrát šťastně. Ale jinak relativně ANO. Určitě se nejedná o událost, s kterou budete otravovat ještě vnoučata, ale jako letní oddechovka proč ne. Každopádně si troufnu tvrdit, že tvůrci očekávali jiný efekt než pouhé „proč ne“. Příběh nepřekvapivý a zbytečně natahovaný. Dámy mému uchu příliš nesouzněly a celé to bylo obyčejné jako každý druhý pracovní den…..a že někdo sakra snažil, aby to celé působilo načančaně. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Kouzlo Dannyho parťáků je fuč, včetně chemie mezi postavami. Ocean’s 8 je bezpohlavní heist krimi-komedie, která nemá ani vtip, ani zábavnou pointu a všechno je predictable. Kasovně film uspěl, což je pro WB dobře a jen to potvrzuje poměrně dobrý kasovní rok pro Warnery. 2* ()

jesus666 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film nie je zlý, lebo je to (pre niekoho) feministická agitka, ten film je proste zlý, lebo je napiču napísaný a menej napiču, ale stále napiču, natočený... EDIT: hodnotenie mením z 1/5 na odpad, lebo sa tam objavil Corden, tento netalentovaný, sebestredný kokot ()

radaza 

všechny recenze uživatele

Zajímavé je, že muzeum prošpikované kamerami je nemělo u výstavy, kde sice Číňan bral šperky seshora, ale někdo je od něj odebíral a jeho pohyb byl na kamerách identifikovatelný....nedopracované detaily....ale jinak pohodovka. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Aj v tomto prípade sa tu zišla celá herecká elita, tentokrát ženská. Akurát Gary Ross nie je Steven Soderbergh. Chýba tomu šmrnc a moment prekvapenia. A zároveň aj tento posledný prídavok v sérii trpí nezáživnou prvou polovicou, kým sa team dáva dokopy a plánuje celú akciu. Práve nemastná-neslaná réžia ma sklamala. Vizuálne film neprináša nič nové, formálne mi to prišlo na úrovni televízneho filmu. Zachraňujú to čiastočne baby, najmä Anne Hathaway - tá jednoznačne vytŕčala v každej scéne. A rovnako si to užil aj James Corden v roli vyšetrovateľa. Druhá polka bola už fajn, daný heist pobavil, takže celkovo sa jedná o hollywoodsky priemer s hviezdným obsadením. [#34/2018] ()

Dm1tr1j odpad!

všechny recenze uživatele

Tá skurvená netalentovaná piča bulocková honobí pamiatku tohoto klenotu zlodejských filmov. Takto to skurviť svojím ksichtom od prvej scény to je zločin. Zato ihneď odpad. Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis mladší, tí všetci sa otáčaju v horobe keď táto piča vygrcaná nivočí pamiatku kedysi čestnej zlodejskej partie. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Nemal som o tohto veľké očakávania. Popravde, som si bol viac ako vedomí kopírovania filmov okolo Dannyho Oceana, doslovného kopírovania ( kde je doslova každá premysa rovnaká alebo viac ako podobná ), ktoré však na koniec až tak nevadilo. Nedosahuje to u mňa kvalít predchádzajúcich filmov, no táto „ sebranka ” veru nebola márna. Bolo to až priam záživné, no nie strhujúce či inovatívne. No to snáď ani nikto neočakával. No a to, že toto bolo na míle jediné neotravné ba až priateľné vystúpenie Jamesa Cordena, je jedno z najväčších pozitív tohto cool „ braku ”. No a ešte Sarah Paulson a Helena Bonham Carter, tie takisto musím spomenúť v dobrom zmysle slova. 70 %. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Úplně zbytečný film, kde si pár pohasínajících ženských hvězd chtělo vyzkoušet hezké šaty a já je v nich toužil vidět. Ale úplně to neodsuzuju, protože to, co tu předváděla čtveřice pokročilých víceméně padesátnic, je naprosto perfektní návod k tomu, jak se nechat co nejrychleji zavřít, kdybyste se o něco takového pokoušeli také. Vedle znuděné Sandry Bullock a naprosto zbytečné Cate Blanchett tu byla pro omlazení také Rihanna, která se svým nehereckým projevem a dredy daleko nad svým vyretušovanym kulatym čelem vypadala jako hnědej glóbus, kde chybí Evropa. Trochu prostoru zde snad měla jen Helena Bonham Carter, která je ale kouzelná všude a díky ní dávám 2 hvězdy. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Všetko má svoje limity, aj moja tolerancia akceptovať šialené heisty. A tento ľavoboček Danny jedenástky ich bez ťažkostí prekročil. Plán Sandry Bullock na lúpež diamantového náhrdelníka bol jednoducho pritiahnutý za vlasy, náhoda a nekompetentnosť jej protivníkov hrali príliš veľkú rolu. Navyše nemám rád, keď si scenáristi pomáhajú pri riešení neriešiteľného problému „mágiou“, čiže technológiami existujúcimi len aby ho vyriešili. Do rovnakého súdka spadá aj Rihannina sestra – fracek z ulice, ale náhodou aj expertka na magnety, čo rozlúskne zabezpečovací systém zámku po telefóne. Okrem toho je celé zasadenie filmu aj príliš pre ženy – šperky, móda, prehliadky, večierky, galérie, kozmetika – takže ma neupútal ani v tomto ohľade. 5-/10 ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Asi týden potom, co jsem tenhle film viděl, jsem si vzpomněl, že jsem zde neudělil hodnocení, ale úplně jsem zapomněl, jak se jmenuje a to tak nějak vystihuje tenhle kousek. Všechny ty narážky na Dannyho parťáky jsou fan, ale jinak celý příběh a loupež hodně umělá a tak nějak to kolem prostě propluje a nic to nezanechá, Postavy Sandry tu působí až moc sebejistě a dokonale. Na druhou stranu, se občas některé scénky povedly a film vcelku rychle utekl, takže takový střed, 3* ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Ženská variace Dannyho parťáků zachovává oproti původní sérii zejména hvězdný herecký obsazení (i když už neni tak nabušený). Jinak jde o klasický heist movie s obstojně vymyšlenou krádeží. Chybí však víc napětí (při samotný krádeži všechno běží jako po másle a neni potřeba řešit žádný nepředpokládaný komplikace), nějakej zajímavej zvrat nebo víc akce. Standardní žánrová jednohubka, od který jsem ale vzhledem ke castingu čekal ještě něco víc, tři siabší hvězdy. ()

burton 

všechny recenze uživatele

Pekelně jsem se nudila. Všechny postavy jsem nestačila vůbec pobrat. Hm Hm....marně pátrám v paměti, jak se vlastně některé z nich jmenovaly. ITˇačka, Skořápkářka... promyšlené detaily a vychytávky akce mě nebavili, asi byly moc promyšlené. Skvostné hadříky na plese taky nic. Navíc fakt nevěřím, že by se taková banda bab takhle synchronizovala. prostě nevěřím!..... Takže - žádná paráda to fakt není a to jsem se tak těšila. Obětuju se ještě jednou, třeba změním názor. ()

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama