Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 4
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Zajímavosti (21)

  • Když má Rose Weil (Helena Bonham Carter) svou přehlídku, odehrává se na letišti společnosti TWA (Trans World Airlines). O vzniku této letecké společnosti byl natočený film Letec (2004), ve kterém si zahrála hlavní ženskou roli Cate Blanchett, jenž zde ztvárnila Lou. (M__)
  • Ve scéně, kdy Tammy (Sarah Paulson) doporučuje nutričního poradce, se zmiňuje o Lou (Cate Blanchett), která se zrovna přistěhovala z Austrálie, přičemž Cate Blanchett doopravdy z Austrálie pochází. (M__)
  • Celosvětová premiéra proběhla 5. června 2018 v New Yorku. (Varan)
  • Stejně jako ve filmech Dannyho parťáci je pohlaví všech členů party stejné jako pohlaví hlavní postavy. V Dannyho parťácích se tedy jedná o pohlaví mužské. V Debbie a její parťačky pak o pohlaví ženské. (honza.kuzel)
  • Stejně jako ve filmu Dannyho parťáci (2001) je číslovka v originálním názvu filmu Ocean's Eleven odvozena od počtu členů skupiny. V Dannyho parťácích se jednalo o jedenáct (eleven) členů party. V Debbie a její parťačky o osm. (honza.kuzel)
  • Natáčení bylo zahájeno dne 25. října 2016 v New Yorku. V březnu 2017 Cate Blanchett potvrdila ukončení natáčení. Dne 5. května 2017 však bylo oznámeno další natáčení na Staten Islandu. (Delock)
  • Počas filmu Sandra Bullock viackrát hovorí po nemecky. Bullock prežila väčšinu svojho detstva v Norimbergu a má aj dvojité občianstvo, americké a nemecké. (Astonko)
  • Osem hlavných herečiek vlastní dokopy 4 Oscarov, 2 ceny Emmy, 9 cien Grammy, 6 Zlatých Glóbusov, 5 cien BAFTA a 10 cien SAG. (dwdb)

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama