Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté co Mr. Freeze promění superpadouchy Banea a Killer Croca v gigantické mutanty, musí Temný rytíř s pomocí Robina a Green Arrowa využít svých nově připravených mechanických obleků, aby je zastavili a předešli úplnému zničení Gotham City. (Caszidy)

Recenze (9)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Už tretí Batmanovský diel s podtitulom Unlimited a aj keď sú tieto Batmanofky viac pre deti, bavil som sa. Je tu dosť záporakov, ktorý sú dôstojný súper pre Batmana a jeho kumpánov s Justice League. Na druhú stranu, Pacific Rim po Batmanovsky som ešte nevidel, fajn rúbačka. 70% - 3* ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

V Gothamu se objeví čtyři zvětšení superzáporaci a Batman a spol. je musí zastavit... Úplnou náhodou mají Batman a Green Arrow mech obleky, které budou potřebovat. Film nemá špatnou animaci, obsahuje dostatek akce, ale příběh je několikátou variací toho samého a nemá šanci překvapit. Postav se v příběhu vyskytuje také zbytečně moc. Hrdinové: Batman, Robin, Nightwing, Green Arrow, komisař James Gordon a The Flash. Záporáci: Mr. Freeze, Penguin, Killer Croc, Bane, Clayface, Chemo a cameo mají The Joker a Two-Face. Kvůli šablonovitému ději si ty čtyři hvězdy snímek nezaslouží. HODNOCENÍ 60% ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Některé komiksové animáky mají svým pojetím příběhu v rámci žánru trochu vyšší ambice. U Mech vs. Mutants však od počátku víte, že tady půjde o čistokrevnou "rubačku". Neříkám, že to je špatně, naopak svůj účel snímek plní, nicméně na víc než tři hvězdy to prostě není. Potěší trochu dospělejší vzezření Robina - Damiána, jenže chováním se daleko neposunul (aspoň už ale není tak otravný jako v Teen Titans a ostatních předchozích Batman projektech). ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Stejně jako oba dva předchozí díly je i tohle jedna velká týmovka - hrdinové vs. záporáci - Batman, Nightwing, Robin, Green Arrow a Flash vs. Penguin a jeho tučňák, Mr. Freeze, Clayface, Killer Croc, Bane a Chemo. Z posledních čtyř jmenovaných se pomocí experimentu stanou obří monstra, a tak musí Batman a Green Arrow vytáhnout své zbrusu nové gigantické robotické obleky, které si jakožto správní bilionáři nechali vyrobit, a vytáhnout do boje za záchranu Gothamu. Koukatelný a docela zábavný animák, který ale nepřináší skoro žádný příběh, jen hodinovou rubačku výše jmenovaných postav. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na ten průměr si to v komiksových filmech celkem snadno sáhne. Je tu docela dost akce, je tu dost záporáků a nakonec se zde objeví i trocha toho humoru. To vede k tomu, že film rozhodně neurazí, jen prostě ani nenadchne. Další snaha superzločinců, která je od počátků odsouzená k jednoznačné záhubě. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Prečo preboha zasa odklon k detskému spracovaniu? Toto raz z povinnosti pozriem, ale viac naozaj nemusím. Už tretí raz vkladám ten istý koment, ale už tretí raz ma to doslova irituje. Pre koho preboha sú tieto detské verzie robené? ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

A do tretice Batman Unlimited. To iste v modrozelenom: vela postav kvoli predaju hraciek, uvaleny dej, nezmyselne sceny. A tentokrat vsetkemu korunu nasadzuje Damian Wayne, ktoreho Robin je na mile vzdialeny jeho verzii z komixu, ci animovanej filmovej serie urcenej starsiemu publiku (DC Original Animated Movies). ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Tyto animáky s Batmanem případně Justice League jsou vždy povedené. Potěší ´´ nový,, záporák Chemo, kterého jsem zde viděl poprvé a je hodně zajímavý. Navíc cca 3krát jsem se zasmál plus jedna scéna dobře paroduje 2 Dny Ultrona (které budovy vlastním). Jen jen škoda, že to trvá déle než se to rozjede a těch robotů tam není více. ()

Reklama

Reklama