Reklama

Reklama

Hangár 1: Akta UFO

(seriál)
  • USA Hangar 1: The UFO Files

Obsahy(1)

Společná síť pro výzkum UFO zkráceně nazývána MUFON, je nezávislá organizace shromažďující záznamy o existenci a zjevení UFO. Organizace prošetřuje hlášení z celého světa a veškerou dokumentaci ukládá na tajné místo pojmenované Hangár 1. (TV Prima)

Recenze (6)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Jeden ze slabých pořadů na ZOOM. Ano ledasco může být pravda, ledasco je podivné, ale například událost, že někdo náhodně sjede výtahem níže než běžně a tam naleze nějaké obří pisoáry? Jako cože? Kolikrát to jsou opravdu šílenosti, ale dávám ještě 2* za alespoň nějakou zajímavost právě skrze UFO. ()

cepice 

všechny recenze uživatele

To nechcete vidět. Dokumentární film, který mapuje snažení nějakých retarodovaných pošuků, hledajících UFO. Alespoň většinou vypraveč řekne, že to ještě nebylo potvrzeno. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Dokument je realizovaný spôsobom, ktorý nudí a niektoré príbehy smrdia lacným sci-fi scenárom skrachovaného spisovateľa. Videl som niekoľko častí a všetky mali rovnaký presne nalinajkovaný scenár... niekto niečo videl, iný nevidel, chovalo sa to neobvykle, ale vlastne tam nič nebolo. Aspoň netlačia na pílu ako u Ancient Aliens. ()

prasecak_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná nuda, prezentovaní pochybných faktů jako jediné pravdy, neskutečně laciné zpracování a nepřesvědčivost. ()

Stoupik 

všechny recenze uživatele

Vyznavači podložených faktů a skeptici jsou zde jednoznačně na špatné adrese, avšak co se týče tématiky UFO, mně asi stačí ke spokojenosti pouhé úvahy, domněnky či teorie. Člověk si pak může udělat názor sám, čemu chce nebo nechce věřit. Hangar 1 se snaží předkládané příběhy přenést i do vizuální podoby, což může zavánět lacinými triky, ale mě to bavilo víc, než kdyby to byly strohé řeči. ()

Reklama

Reklama