Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jamal Jeffries je basketbalová hvězda, která září na hřišti i v soukromí - má štěstí při zápasech i u dívek, ale nic netrvá věčně. A tak se stane, že vypadne z ligy a bude potřebovat víc než jen dobrého agenta, aby se dostal zpátky. Bude muset vzít rozum do hrsti, bude potřebovat nový tvůrčí přístup ke hře a navíc se musí naučit, který odstín rtěnky je právě moderní. Jamalovou jedinou možností totiž je průnik do ženské ligy - mezi basketbalistky. A tak se na scéně objeví Jawanna Man. V komediální dvojroli se představuje Miguel A. Nunez jr., režii má Jesse Vaughan. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nedávno to dávali v TV a jelikož se mi zamlada líbila Vivica A. Fox, mrknul jsem na to. Filmy kdy se chlapi převlíkají za ženské, nebo baby za chlapy taky zrovna moc nevyhledávám, ale občas se mezi nimi najde i vcelku dobrá komedie. Tento kousek z basketbalového prostředí však mezi ně nepatří. Humoru tu bylo poskromnu (myslím toho dobrého, trapných situací hafol). Miguel A. Núńez vypadal na první pohled jak transvestita ne jak ženská – toho by si všimnul i slepý, ale tak je to hlavně komedie pro náctileté – ti jistě prominou, já ne! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack LT Hutton : 1. Fame ,2. Party ,3. Come On ,4. Candy's ,5. He Said She Said ,6. Restaurant ,7. One Day You'll See ,8. Tryflen ,9. Hardcore ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Svět profesionálního sportu dostal čelní zásah. A samozřejmě zezadu. Ono totiž k podpisu profesionální smlouvy stačí NIC, natož aby se někdo zabýval detaily typu předložení průkazu totožnosti nebo zkoumal příčiny toho, proč má ta nová basketbalistka mezi nohama páreček a dvě fazolky. Taky to profi házení míče do koše vypadá značně amatérsky a to snad ani nechci myslet na to, že happy end by pro mne v tomto příběhu znamenal to, že namachrovaný černoušek přijde o majetek, sebevědomí a nevinnost své zadnice. Takže hvězdičku uděluji snad jen za těch pár netrapných hlášek a k té druhé mne donutil záblesk fešáckého zoubku neskutečně talentovaného trotla jménem Puff Smokey Smoke. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Komédií typu 'nikto nevie, že som niekto iný' tu už bolo, tento krát ale v basketbalovom prevleku, dá to námahu aby sa človek zasmial, ale ja to tým čiernym proste žeriem. Navyše ak tam neni zase tona umelého tuku, tak sa to celkom dá, nie? 55%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ženské kolektívne športy nesledujem, basketbal doslova neznášam, nemám žiaden bližší vzťah k afro-američanom a nechápem ich humor, sú mi protivní transexuáli, prezliekať sa za ženu mi v žiadnom prípade nepríde zábavné... no a toto všetko je hojne zastúpené v tomto snímku. Naviac je to filmársky veľmi slabučká práca. Fádna réžia a slabí, nesympatickí herci to ťahajú takmer až do odpadu. * ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obasazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +je to "šílená" sranda a úchylná zábava, občas hudba, proměna hlavního hrdiny -hlavně ze začátku to působí levně a trapně/// Jméno Jamal Jeffries si budu pamatovat hodně dlouho. Jednak zní zajímavě a potom ve filmu zazní často. Přiznám se příběh mě docela oslovil a zajímal. Sice zpočátku jsem se na samotný film tvářil všelijak. To z toho důvodu, že na první pohled vypadá jako každá tuctová a trapná černošská komedie. Jenže tentokrát to tak špatné nebylo. Docela dobře jsem se bavil a občas jsem měl problém aji od filmu odejít. Prostě oddechovej film, který není až tak trapnej./// Celkem 56%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je zde málo vtipných momentů a představitel hlavní role mně moc ženu nepřipomínal. Být tam víc gagů, tak bych se nezlobil,ale takhle je to nevyrazná komedie. A co je to za komedii, když v ní schází humor. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snímky ako tento vo mne veľa očakávaní nevyvolajú, ale tým pádom ani neostanem sklamaný. Nič moc, priemer. ()

ladko odpad!

všechny recenze uživatele

Mám averziu voči filmom, v ktorých sa muži prezliekajú za ženy. Možno je to spôsobené aj mnou zhliadnutou Travesty show naživo. Pripadá mi to asi tak vtipné ako prázdny sud vína. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Dobrá komédia, s typickým černoským humorom, kde neponúkne nič nového, ale ak ste s kamošmi v pohode zabaví... ()

Phos4rus 

všechny recenze uživatele

Lennyd souhlasim ,ale proc vzdycky nekdo napise jen obsah a rekne ze to byl dobrej film.? Je to takovej ten film na sobotni odpoledne, kterej vas nezklame ani neurazi ()

Reklama

Reklama