Dmitrij ĎjačenkoKamera:
Dmitrij GribanovHrají:
Pavel Děrevjanko, Oksana Akiňšina, Roman Maďanov, Vladimir Tolokonnikov, Irina Pegova, Daniil Vachrušev, Sofja Mickevič (více)Obsahy(1)
Kdo by nesnil o tom umět něco mimořádného - být nesmrtelný, ovládat teleportaci, rozmlouvat se zvířaty, stát se neviditelným, umět létat. Jedné prosté ruské rodině Bobrových se to splní, když spadne meteorit. Věc má ale háček - všichni členové rodiny musí být spolu. Jak využijí členové rodiny svoje nově nabyté schopnosti? (slunicko2)
(více)Recenze (3)
Vyzeralo to, že nás čaká skvelá komédia, ale Rusi si akosi nedokázali poradiť s tými možnosťami, ktoré sa im naskytli v rámci tohto námetu. Ani by ma nenapadlo, že celý film bude napokon len o plánovaní bankovej lúpeže, a celý potenciál superschopností tejto rodinky sa utopí v tomto jednoduchom dejovom rámci. Aspoň že sa tu vyskytlo viacero vtipných momentov a hlášok, ktoré ma dokázali pobaviť. Ale ako celok som čakal ďaleko viac - s týmto námetom by sa dalo určite spraviť viac, trochu viac dramatického a vážnejšieho žánru by tomu určite nezaškodilo. 2* ()
Řídký děj bez jakékoli gradace. ()
Slabý komediální pokus se snaží odpovědět na otázku, k čemu že jsou nadpřirozené schopnosti. ()
Photo © Yellow, Black and White