Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Heroin je kašička pro malé děti, teď je čas nitro rush. Drogy, po níž uděláte cokoliv, aniž byste o tom věděli.
Zatímco Max bručí za katrem, jeho téměř dospělý syn Theo jej stále ještě nepřestal vinit ze smrti Theovy matky. Když je coby nadějný hacker rekrutován drogovou mafií, z Maxe toužícího získat si ztracenou lásku se stává dokonalá volavka. Po fingovaném útěku z vězení se přidává k zločinecké organizaci, aby ji ve správný čas předal policii. Plán však má slabiny, a jednou z nich je Theova nenávist k otci. (dopitak)

(více)

Recenze (13)

kingik 

všechny recenze uživatele

Max uprchne po dohodě z vyšších míst z vězení, aby vystopoval výrobce dokonalé drogy Nitro Rush, která se objevila na trhu. V hlavě má ale jen to, jak ze spárů zločinecké organizace vyrvat svého dospívajícího syna, který na něj zanevřel poté, co zemřela jeho máma, a on zůstal jen s dědou. Není divu, že jeho výchova je ohrožena, zvláště když jej coby geniálního hackera, jehož úkolem je vystopovat dva geniální chemiky, co mají ve svém držení recept na výrobu silně žádané drogy, zaměstnává organizace, dočasně vedená atraktivní manipulátorkou Daphné, když šéf gangu, co je úhlavním Maxovým nepřítelem, čerstvě skončil za katrem. Max se bude muset přidat na stranu organizace, aby ochránil svého syna před pohlavní nemocí, když má pubertální skejťák poměr se ženou, které monogamie nic neříká. A také je nutné dostat syna z organizace. Možná si leckdo vybaví jedničku nazvanou "Nitro" z roku 2007. Snímek vyhlíží opět rozpočtově skromně, má i skromnou akční složku. Kde by mohla nastoupit akce, se pořád něco donekonečna s vážnou tváří řeší. Přitom by filmu slušela nadsázka, neboť jeho děj je pitomina na druhou. Akce je fakt nedostatek. Začátek je ještě nadějný, nijak originální, ovšem Max ukáže Kajínkovi a spol., jak se správně zdrhá z vězení. Důležité je přes ostnatý plot přehodit ručník. Následně se ve filmu plká, trocha erotiky, které si užijí příznivci průsvitných dámských župánků, na pár bitek, ozdobených prýštící krví, dojde až ve finále. Vše má béčkový háv i ráz. Režisér průměrných kvalit Alain Desrochers nemá koule, aby si ze svých hrdinů patřičně střílel, je zde jen scéna, v níž dva maniakální chemici paří retro videohru, takový ten sračkový tenis z osmdesátek, nebo co to přesně bylo. Nebyly ale přítomny žádné prostředky, kterými by se ta správná nadsázka dala navodit. Z castu bych vypíchl jen Guillaume Lemay-Thiviergeho v hlavní roli, který má obstojnou fyzičku, a Madeleine Péloquin, která film ozdobila svým půvabem. Hrstka neotřelých nápadů i akce je ale v podstatě Maximum, co po tomto filmu můžete žádat. 4/10 ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako jednotka, ale stále slabé. V podstate by som to ani nepozeral, keby som blbec pochopil, že je to pokračovanie Nitra, to mi došlo až pri pozeraní a už sa mi to nechcelo vypínať. Nevadí, súboje nie celkom zlé, hrdina po ostrihaní pozerateľný, ale tá béčkovosť, céčkovosť, nulové ambície atď. z toho sršia fakt že moc... ()

Reklama

notozjano 

všechny recenze uživatele

Na tak nízké hodnocení to nebylo úplně špatné. Jako oddechovka dobrý. Jedničku jsem neviděl, vlastně jsem ani nevěděl, že existuje, takže jsem k tomu přistupoval, jako k jednorázové záležitosti. No podle uživatele iXtr3m3 je dvojka o něco lepší, takže jedničku asi ani vidět nepotřebuju. Ale dobrý, ty souboje byli dost reálné, žádná těžká choreografie, ale klasický pouliční styl. Proto 3. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem ještě neviděl, tak jsem ani nevěděl do čeho jdu. Má milovaná žena měla chuť včera na něco akčního a tak jsem nám to pustil. Kanaďani se s filmem celkem vytáhli a konečně jsem viděl zase lepší film než okoukané segalovky, van damovky nebo stathamovky. Myslím, že se film spíš přibližuje áčkovým filmům a patří k těm zdařilýejším. Kdo má rád akci, trochu té erotiky a zdařilé souboje, je film přímo pro něj. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Hezká postava Madeleine Péloquin nezachrání v zásadě stupidní film. A konec, jak si chemici nepamatují vzorec... měli by ho šifrovaně ukrytý min 5 x na různých místech, protože i náhodný požár v laborce by jim ho jinak zničil. Tak hloupý není nikdo. Rejža si strčil synečka do role, aby se penízky v budoucnu lépe sypaly, ale budou muset přidat. Tohle bylo C a za víc jak 20% to nestojí. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama