Reklama

Reklama

Málo lásky

(studentský film)
  • angličtina Too Little Love (festivalový název)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Film Málo lásky sleduje přerod ženy v matku a rozpad rodiny během jednoho víkendu na chalupě, kde se řeší jediná věc: kdo je vinen nebo či je vše jen omyl? (oficiální text distributora)

Recenze (4)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tohle se stane, když se film odevzdá samoúčelné exhibici (odrazy v zrcadle, in your face rámování), aniž by bylo pořešeno to základní. Když pominu, že jsem po deseti minutách už jen čekal, až to skončí (a byl upřímně překvapený, že ne a ne), protože tu neexistuje nic jako struktura, gradace a tempo, tak mě do očí praštilo hlavně hrozné vedení herců, kdy postavy jsou sice uprostřed hysterické hádky, přesto poslušně čekají vždy, až jedna z nich domluví, než začne mluvit další. Naprosto nežeru nějaký cynický odstup a umělost coby záměr - na to by musel ten film být pojatý úplně jinak (dobré poznámky měl Gedeon o nadužívání detailů vyvolávajících očekávání psychologie tam, kde žádná není). Chápu, že některé momenty měly ve své tragice a nepatřičnosti vzbudit cynický úsměv, ale problém je, že právě několik černohumorných momentů je jediné, co v tom filmu jakž takž funguje - a to je při tomhle rozsahu (dvakrát delší, než bylo zadání) a zjevných ambicích hodně málo. V porovnání se všemi ostatními letošními absolvenskými filmy dost slabé. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Režisér to divákovi moc neusnadňuje – hlavní postava (kterou hraje Sara Venclovská) je vrcholně nesympatická, mnohé záběry jsou zabírány přes různou zeleň a nakonec to nemá závěr. Ale myslím, že je to v podstatě celé taková podvratná komedie, kterou přes závažnost námětu většina diváků neprokoukne. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Varování pro všechny manžele a partnery - chraňte si svá PC i před manželkami a partnerkami. Co může způsobit jedna hysterka, která nic neví, ale ve všem má jasno, vidíte ve filmu. Bohužel chybí konec. ()

Reklama

Reklama