Reklama

Reklama

Daegyeol

Trailer

Obsahy(1)

Pung-ho (Joo-seung Lee) je nezaměstnaný mladík, který si vydělává drobné v soubojích, jež se dohadují na sociálních sítích. Jeho bratr Kang-ho (Jeong-jin Lee) je policista a se svým týmem právě vyšetřuje vraždu bojovníka, který se účastnil stejných soubojů. Když se Kang-ho sám vydá po stopě, skončí v kómatu. Pung-ho identifikuje pachatele, policie proti němu ovšem nemá důkazy, a tak se rozhodne to s ním skoncovat sám. Zjistí však, že jeho bojové schopnosti na ty protivníkovy nestačí. Požádá proto o pomoc opilého mistra (Jeong-geun Shin). (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Moderná variácia na Jackieho Drunken Master. Najviac ma bavila komediálna prvá tretina. V prostrednej ma sral hlavný hrdina, ktorý otravoval zloducha za to, že mu zmlátil brata, aj keď voči nemu nemu nemal ani žiadne dôkazy a v bitke ani žiadnu šancu. Potom film trochu nakopol komediálny tréning a finále už bolo také divné. Ten komediálny opitý štýl sa k v tej chvíli tak vážne branému filmu vôbec nehodil a vyznel skôr trápne. A bitky tiež sami o sebe príliš nenadchnú. Často sa v nich strihá, sníma sa buď v divných uhloch alebo vo veľkých detailoch, takže miestami som nestíhal pobrať kto koho vlastne kopol. Choreograficky to je tiež len taký priemere. Bitky celkovo skôr sklamú. Film teda zachraňuje sympatický hlavný hrdina, zloduch, ktorému prajete, aby dostal na prdel a komediálne vložky. Celkovo to je taká príjemná jednohubka. 6/10. ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Trochu moc pro děti a mládež, ale jako parodie na kung-fu filmy celkem v pohodě, i když ten humor je příliš "asijský". ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kdybych film viděl před 4mi lety, tak bych byl určitě spokojenější, ale po 3letém čekání na titulky ten film trošku zestárl, tedy akce rozhodně není nic objevná, ale je to naštěstí fajn zábava, která si bere inspiraci z více akčních filmů ( Nejvíce zaujme inspirace Drunken Mastera). Je to takový malý Revenge, kdy mladší brácha chce pomstít staršího bratra, který byl zabit v zápasu pro peníze a vytrénujeho ho jeho starší kamarád ( Opilý mistr). Má to fajn tempo, souboje jsou ok, ale nejvíce mě bavil ten finální, který je celkem dost originálně natočený. Fajn jednohubka, ale na vyšší hodnocení mi to nestačí. Příběh***, Akce***, Humor**, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí***. 6/10. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Opilí mistři se vrací. Myslím, že čekání se vyplatilo. Bavila jsem se. Připomnělo mi to staré filmy s Jackie Chanem o opilém mistrovi a s JCVD nebo Lorenem Avedonem, kdy musí mladý bojovník projít výcvikem u zkušeného mistra, aby pomstil v souboji svého staršího bratra. Sice mám k pár novotám výhrady, ale jako celek to bylo fajn. Pěkná akce, sympatické postavy a i několik vtipných scének, kdy mi hrál úsměv na rtech. Přeloženo. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Jako moderní varianta Drunken Mastera to není úplně zlé, je to místy i vtipné a souboje nejsou sice dechberoucí, ale slušný. Vadil mi trochu hlavní hrdina, zrovna sympaťák to není. Ale mistr Jeong-geun Shin byl fajn a jako zábava na sobotní večer to účel splnilo. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama