Reklama

Reklama

House of the Dead

  • Německo House of the Dead (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina teeanagerů je přivedena kapitánem Kirkem (Jürgen Prochnow) na opuštěný ostrov. Zde se má konat velká party. Bohužel zde čekají pouze hladové zombie. Naštěstí se ukáže, že kapitán Kirk je blázen do zbraní a ani druhá strana tak nebude zcela bezbranná. Boj proti nemrtvým může začít... Filmová verze oblíbené videohry s originálními scénami ze hry. (Pohrobek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

Lima 

všechny recenze uživatele

Zábavné guilty-pleasure, které mi vyjma úvodní nudné dvacetiminutovce nasadilo na tváři pobavený úsměv, jenž mi vydržel až do závěrečných titulků. Přepokladem užít si něco takového je nesrovnávat s žánrově podobnými snímky, neanalyzovat každý dějový lapsus (je jich tam požehnaně), nepohoršovat se nad nadužíváním bullet time efektů a mizernými herci, naopak se bavit nad zhovadilostí celého projektu. Filmařsky je to samozřejmě někde u dna, ale má to slušný spád a tu jednu hvědičku si to zaslouží. Určitě jsem se po většinu času nenudil. ()

Mahalik odpad!

všechny recenze uživatele

"Potřebuju čůrat! - Tak si dojdi. - Jasně, ale já strašně potřebuju čůrat!..." Uwe se zase předved, ovšem tentokrát je to trapas na celé čáře. Už od začátku jsem věděl, že to bude špatný.. Scéna na lodi je vyloženě pitomá (poblitý svetřík a následné řečičky o krucifixu a Gandalfovi, jsou vyloženě mimo hyperprostor) a aby divák byl ještě více vyveden ze soustavy, přimotá se do děje neznámý "vládce moří" ve žlutém hacafraku a vysokýma holinama, aby dokázal, že se herec může ztrapnit v rekordně krátkém čase. Ovšem nejvíc perlí ta černoška ("Nechoď tam! Copak jsi nikdy neviděla Scooby-Doo??"). A je to vlastně jediná postava, které jsem nepřál smrt. Nakonec i ona odešla, ovšem asi nejtrapnějším způsobem (mechoví mužíci sucks!). Scénáristický talent Uweho Bolla byl vždycky v záporných hodnotách, ale když dojde na vyprávění o historii ostrova a o tom, jak nějaký dement (navíc vypadá jako Marlon Brando, což je plus) uškrtí vojáčka řemenem, nestačíte se divit, protože váš mozek už od samého sabotování přestává fungovat. Uwe ale neztrapnil svůj rodokmen jen tím scénářem, on ani při natáčení soubojů nepobral vkusu.. Prolínání se hry se skutečností je snad vrchol jeho inteligentního myšlení a bullet-time už je zase jiná kapitola. House of the Dead je možná sranda, jenže Uwe to myslel smrtelně vážně! Pochybuju, že doufal v to, že si budeme vyměňovat pleny od samého smíchu. Tohle není béčko. Boll zavedl novou abecedu určující kvalitní filmy. Tohle je "bollševismus". 1% a to jsem ještě milý..... ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

No...tak po mnoha kecech atd atd...jsem si tento film sosnul (jo sorry). A musím říct....že se mi to celkem i líbilo. Jo, bylo to debilní (ty dialogy jsou opravdu na pyču, to zas jo), ale jak tady někdo píše, že ho sraly bezduché akční scény...dotyčný by mi mohl odpovědět na jednoduchou otázku: "Hrál jsi HotD...pokud ano (což zřejmě ne), tak mi řekni....co bylo cílem té hry ?" Já skoro všechny díly této série hrál...a řeknu vám, že je to jen bezduché střílení do všeho kolem (teda lidi se tam střílet nesmí). Taky mi přišlo, že je celkem blbost, aby v základní výbavě pobřežní policie byla M-4, brokárna a hrst granátů...a taky že děvčata, která dostanou brokárny, si s těmito nástroji doslova hrají. Whatever, shit happens. Uwe se tady držel taky nějakých pravidel, takže se dá říct, že převedl gamesku na plátna kin celkem slušně...tak například, od zombíků odlétá masíčko...a scény ze hry (až na ty nesmyslné střhy...kdy to s dějem nemělo nic společného) při boji o "dům mrtvých" tam opravdu sedly. No....shitovina to byla, ale tak nějak zábavná. Celé to spíš vypadá na seriálovou tvorbu :)...ano narážím na středověkou scénu na lodi...to bylo opravdu trapné. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Je to pitomoučká blbost. O příběhu se nedá ani mluvit. Zombíci jsou mátohy pomalované vodovkama. A ty nesmyslné rádoby cool otočky a zpomalené záběry! Kdyby se všechny vystřihaly tak je rázem tato slátanina o hodinu kratší. Na druhou stranu jsem viděl i mnohem horší zombie filmy. Tohle opravdu není uplné dno. ()

okkac odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad! Ale takový nádherný odpad. Odpad daný téměř s radostí, protože je to tak špatné, že je to nakonec dobře zábavné. Debilní postavy, jejich dialogy a chování, ujetá zápletka a snaha být co nejvíc cool sekáním jednoho bullet-timu vedle druhého, prostě rozesmějí. A ten útok na dům přes hromadu nemrtvých má něco do sebe. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Jonathan Cherry (Rudy) si počas druhého dňa natáčania spôsobil popáleniny 30% svojej ruky. Scéna na moste, kde si poranil svoju ruku, bola preto natočená dodatočne, aby sa vysvetlil obväz na jeho ruke. (beso74)
  • Vo filme sa vyskytuje 5 rôznych druhov zombíkov. Nemŕtvi členovia posádky San Christobal, ďalší zombíci starí niekoľko storočí, ľudia zabití pred 40 rokmi, pred niekoľkými rokmi a nakoniec tí, čo sa nemŕtvymi stali pred menej ako 12 hodinami. (beso74)
  • Na začátku filmu se objeví narážka na seriál Star Trek (od r. 1966). Konkrétně se jedná o scénu, ve které zazní jména Kirk a Spock. (Duoscop)

Související novinky

Další evoluce HALO?

Další evoluce HALO?

12.06.2005

Vy všichni kdo jste trávili dlouhé hodiny palbou do odporných emzáků ve famózní pařbičce od Microsoftu, máte nový smysl života! A sice držení palců, nebo radši pěstí, aby vaše milované HALO: COMBAT… (více)

Reklama

Reklama