Reklama

Reklama

VOD (1)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (10)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ouwen to okomentoval vystizne, takze za seba doplnim, ze hlavna myslienka s ktorou film prisiel nie je nic nove a da sa celkom s predstihom odhadnut viacero udalosti ktore jej predchadzaju. Holt chodit do prace, ktoru nenavidite a nevidite v nej ziadny zmysel je dost nebezpecne a zacnete fantazirovat o uniku, co aj tak nezaberie. Na to su nabalene este nejake dalsie pre mna nepodstatne linie a cele je to podane mierne po Lynchovsku. Hlavnym kladom je podmanivy vykon Ramiho Maleka. Dost ma stvala postava DJ Quallsa a jeho filozofia o zmyslu zivota. Celkovo je to zaujimavy film, ktory niekoho môze aj nadchnut. Pre mna to je len jednohubka. 6/10. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery!Koho oslovil cenami ověnčený Mr. Robot, ten by si v tomto snímku měl přijít na své. Tento snímek seriálu svým konceptem nebezpečně podobný. Jen mi trošku vadilo, že téma schizofrenie bylo lehce naznačeno už v samotném úvodu a já svojí nadpozemskou inteligencí a abnormální vnímavostí, připravil sebe i frajerku o nějaké to překvápko. Remi je vynikající herec a tento snímek se točí pouze kolem něj a jeho mysli, která je opět značně narušená. Snímek je vyskládán tak, že pokud dáváte pozor, tak by neměl být problém se v ději zorientovat, i když to třeba zpočátku může malinko drhnout, neboť se brutálně skáče napříč časem i prostorem. Snímek pro mě byl dostatečně zajímavým a celou stopáž jsem byl v napětí, co následující minuty přinesou. Uchýlím se tedy ke slabším 4 kouskům. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Už v Mr. Robotovi mě Rami Malek přesvědčil o svém charismatu, hereckých schopnostech, byl tam však limitován obří paletou nezajímavých postav a prostě mě mrzelo, že v dalších dílech měl méně prostoru. Busters Mal Heart je však jeho herecký koncert. Sarah Smith nejenže je naprosto nádherná režisérka, ale má i talent a místy to fakt připomíná zmiňovanej seriál - nějaké rámování tu je taky, či v momentě kdy nastolí vysokou kadenci střihů při pohledu na zdrcujícího Maleka. Po dlouhé době jsem se však setkal s filmem, který ve mě zanechal spoustu otazníků, úplně mi převrátil mysl a unavil jí. Z televize proudí témata o Vesmíru, hypotézy, k tomu se tam objeví týpek, kterej je konspirační teoretik, začne zběsile tvrdit jak jsme všichni otroci systému, a okrajově se tam řeší aj událost Y2K. Já nechci moc spoilerovat, ale ono je to těžký. Film předvídatelný je, vzhledem k vyhledávacímu "tagu". Přesto je zde spoustu scén, které se pro mě stali ikonické. Například ke konci první hodiny stopáže s rodinou hlavní postavy, nebo vynikající twist ke konci ohledně vzkazu ve flašce. Nebo vlastně, on to není twist zas tak úplně, dá se říct, že tu pointu více rozvětví. Audiovizuálně tomu není co vytknout. Vyšperkovaný obraz, fantastická práce s kamerou, pestrý soundtrack s dobrými písničkami. Interiéry jsou pestrý a exteriéry ohledně lesů, hor a tak podobně, naprostá pastva pro oči. Film disponuje i osobitou atmosférou a Malek ze svého hereckého umu ždíme maximum. Nepříjemné scény působí nepříjemně, vypjatě, vtipné momenty (Santo, jsi to ty?) fakticky pobaví a hlavně je to takovej druh filmu, který člověk shlédne a má tendenci ho šířit dál, mezi lidi. Ten nejistej konec mi opět zatočil s palicí opravdu brutálně, ale zároveň mě to svym způsobem uklidnilo, protože to vypadalo jako naprosté vykoupení. Jinak se mi ale těžko popisuje, co všechno ve mě film zanechal. Určitě to není pro všechny, možná tak pro narušený jedince, jako jsem já. "Nemůžu do práce. Cítím opět, jako kdybych se topil. Jako kdybych nemohl dýchat. Jako kdyby moje srdce nebylo v jednom kuse. Jakmile to nastane, přeju si prostě utýct. Mám to nutkání, utýct od všeho a všech co nejdál to jen jde. " ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Nesmyslnej mix všeho možného, na který se těžko napojuje. Jednotlivé fragmenty vyprávění, pocity a motivace postav jsou pochopitelné, ale slečna scenáristka/režisérka/střihačka se z nich snaží složit sofistikovanou, úmyslně matoucí skládačku na pomezí reality a představ, která má dát na konci smysl a takřka filozoficky se uzavřít. Již v průběhu vyprávění příběhu se ale zájem a důvěra diváka mění spíše v údiv a prohlubující odstup. Chování postav je přemrštěné, dělá z nich karikaturické idioty, a v (jinak divácky vděčných) sociálních motivech příběhu film fatálně zabloudí, jakoby v zapomění, co chtěl původně říct. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Rami Malek je vskutku talentovaný herec a v tomto zaujímavom thrilleri mi to opäť potvrdzuje. Je ťažké povedať, čo v reále chce "Buster's Mal Heart" povedať, ale minimálne je zaujímavé vidieť ako sa dá prepadnúť kompletnému šialenstvu a dostať svoj život mimo komfortnú zónu a stať sa šialencom, ktorého bude hľadať polícia. Najlepšie na tom všetkom je, že som mal po celú dobu pocit, že Jonah tomu všetkému čo sa udeje postupne naozaj uveril ... alebo je vysvetlenie úplne iné a je to len celkom slušný "mindfuck". No nech je to akokoľvek, Malekov výkon tu v žiadnom pripadne nebudem spochybňovať, pretože tu dal úplne všetko čo mohol. Jednotlivé fragmenty rozprávania sú síce neskutočne rozbité, no zase sú dostatočne zaujíamvé na to, aby som im dokázal dať zelenú a povedať, že to stálo za to vidieť. Film ako celok funguje a nenudí. Akurát teda sa v tom miestami človek vie stratiť. Hodnotenie: B ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama