Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(11)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

motyka52 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atlanta je nejsilnější v tom, že se nedrží striktně žádné linie, žádných žánrových pravidel a každý díl je svým způsobem překvapení. Už jenom tím, o čem bude či kdo bude jeho ústředním protagonistou. Druhá série jde v tomhle ještě mnohem víc na hranu. Takže se jedna epizoda může věnovat americkému Oktoberfestu, jiná výletu do mládí, další celá holičovi, kterého jste neviděli nikdy před tím a neuvidíte ani nikdy po tom, jiná honičce v lese a další - naprosto geniální - horrorové eskapádě v domě Teddyho Perkinse. A je úžasné, jak to celé pořád drží pohromadě a navzdory odlehčenému vyprávění to dovede náhle tnout do živého a otevřít vážná témata. Výtečné. Jednoduše výtečné. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do druhé série Atlanty jsem vstupoval spíše z povinnosti. Taky jsem to tak rozjel až mi to začalo jednoduše vadit. Ale ono se to najednou zvrtlo v něco víc. Mnohem víc. Tu změnu jsem příjemně zaznamenal jako svěží vítr, který odfoukl to staré a hnusné. Přišlo něco zcela nového a lepšího, čemu jsem ne vždy rozuměl, ale Glover si dokázal v podstatě s každou postavou i nějak vyhrát. Dokázal k ní vytvořit zajímavou linku. A hlavně i někdy takovou, že se opravdu smějete. Což jsem zde ani snad nečekal. Atlanta nakonec silně překvapila. Dokážu chápat pozitivnější reakce. Jednoznačně. ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série přišla o roky později, kvůli časovému vytížení Donalda Glovera a možná je to jen dobře. Je totiž mnohem nápaditější, promyšlenější, trefnější a s přehledem původní sérii převyšuje. Vcelku zajímavou změnou je i značná povídkovost v půlce řady, kdy se každá epizoda zaměřuje výhradně na jednu z hlavních postav, přičemž ostatní odsouvá do pozadí či mnohem častěji se v ní vůbec nevyskytují. Dostává se nám tak mnohem víc čistě žánrových epizod, kdy jeden díl připomíná thriller a druhý třeskutou komedii. Ne vždycky to úplně sedlo, ale stále to bavilo. Oblíbené epizody: Teddy Perkins, FUBU ()

panki9922 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria jednoznačne lepšia ako prvá. Lakeith Stanfield má obrovskú charizmu a potenciál. Nie všetko bolo dokonalé a nie zo všetkým som samozrejme vždy súhlasil, ale bolo to podané s citom a veľmi zaujímavo, bez pátosu. Výborný monológ v závere poslednej epizódy k Earnovi. "Yo, that shit was legit, boy!" ()

rashaverak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serialem nas provazi ctverice hlavnich hrdinu, v jednotlivych epizodach zazivaji casto na prvni pohled prihody nesouvisejici s hlavnim dejem, ale povetsinou maji dopad na vyvoj postavy a tim vlastne posouvaji i hlavni dej serialu jako takoveho. Zvlastnosti je ze se casto v epizode vyskytuje jen jeden z ctverice. Pribehy jsou pak smesici toho nejlepsiho od Tarantina mixnuteho s Ritchiem. Naprosta bomba. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama