Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (5)

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Je vidieť neskutočný potenciál. Donald Glover je sympaťák, ktorý má čo povedať. Len škoda off-topic časti 07 a v podstate aj 09. Síce boli najvtipnejšie, ale išli trochu mimo príbeh. Takáto odbočka pôsobila geniálne v Soprano Home Movies (S06E13) alebo Here's Not Here (S06E04 z TWD). Myslím, že je trochu rozdiel urobiť to v šiestej sérii, kde to známy príbeh obohatí, a v prvej, kde ho ešte len objavujeme. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

poté co mě na Amazon Prime zaujal seriál Hive, ve kterém má prsty právě Donald Glover, rozhodl sem se oprášit Atlantu, která mě kdysi dávno v pár dílech moc nezaujala a to byla chyba. Už tady, sedm let zpátky, se totiž Glover ukazuje jako cílevědomý tvůrce, který ví co chce a nebojí se toho. Atlanta tak různě skáče mezi žánry, chvílemi je vtipná, chvílemi zase až bizarně přehnaná a do toho všeho tu jsou vážná (nejen) sociální témata, která nejsou podávána na sílu a divák tak nemá pocit, že to točil někdo kdo z toho chce vytřískat akorát pozornost a nějakou tu cenu. Velmi, velmi dobré. Sem zvědav na další řady...80% ()

motyka52 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozoruhodné. Seriál, který obratně skáče mezi žánry, chytře řeší rozličná témata, nebojí se zabrousit do složitých sociálních a rasových otázek, ale není aktivistický a neobtěžuje tím, v jednom záběru rozesměje, aby v dalším někoho střelil do zad, a tím celým s ohromnou gracií proplouvá Glover, ultimátní sympaťák. Když si v dalších sériích tvůrci odpustí ústřely v podobě sedmé epizody, bude to celé ještě lepší. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Glover je momentálně jedním z nejtalentovanějších a nejoriginálnějších amerických mladých umělců. Jeho muzice si neholduji, ale jeho hereckým a scénáristickým stránkám už ano. Atlanta je vskutku klenotem na současném poli komedií a to jednoduše proto, že je originální. Glover míchá inteligentní a silně sarkastický humor a usazuje ho do typicky zobrazované černošské gangsterské komunity, z čehož plyne nespočet humorných nepředvídatelných situací. Hvězdu ubírám za přílišný tlak na rasovou otázku. I když k ní podle mě Glover přistupuje zcela správně, tak ji neustále omílá znovu a znovu a časem se to přeci jen stává otravným. ()

Galerie (79)

Reklama

Reklama