Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clash of Champions 2016 se uskutečnilo 25. září 2016 v Bankers Life Fieldhouse Indianapolis, Indiana. Sponzory této show jsou KFC a Mountain Dew. Na této show se sešlo osm zápasů.

1) Kickoff: Nia Jax vs. Alicia Fox
2) The New Day vs. The Club (Raw Tag Team Championship)
3) TJ Perkins vs. The Brian Kendrick (Cruiserweight Championship)
4) Cesaro vs. Sheamus (3:3 na zápasy, rozhodující zápas)
5) Sami Zayn vs. Chris Jericho
6) Charlotte vs. Sasha Banks vs. Bayley (Raw Women's Championship)
7) Rusev vs. Roman Reigns (United States Championship)
8) Kevin Owens vs. Seth Rollins (Universal Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (2)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

NEW DAY VS. THE CLUB - 3* - Gallows a Anderson mě opravdu nebaví, naopak New day mi stále nelezou na nervy a stále je dokážu sledovat se zaujetím. TJ PERKINS VS. BRIAN KENDRICK - 2* - CWC mě poprvé na PPV nijak extra zazaujalo. Čekal jsem větší skákačky. TJP je totálně zajimavý wrestler a Brian je trochu charismatičtější, ale stejně žádný zázrak. CESARO VS. SHEAMUS - 5* - Od tohoto zápasu začala pořádná PPV! Paráda, co oba předvedli. Dostali se na totálně maximum. Moc se těším na The Bar! SAMI ZAYN VS. CHRIS JERICHO - 4* - DVa moji oblíbenci. Super zápas, konečně výhra pro Y2J. Jen tak dál. CHARLOTTE VS. BAYLEY VS. SHASHA BANKS - 4* - Velmi dobrý divas match. Všechny předvedly, co mohly. Škoda jen té pro mě nesmyslné dominance Charlotte. Trošku to kazí požitek z překvapení. RUSEV VS. ROMAN REIGNS - 4* - I když naprosto nesouhlasím s Romanovým postavením a protěžováním, tak tento zápas se vyvedl. Rusev mě hodně bavil a dlouho jsem alespoň doufal, že bude mačkat. KEVIN OWENS VS. SETH ROLLINS - 5* - Nakonec další parádička. KO i Seth jsou naprosté špicky a ukázali znovu, co dovedou. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

New Day vs. The Club: Proč...proč pořád New Day...k čemu tam ty tituly vůbec jsou, když už přes 400 dní je mají oni? Těžké zklamání. T.J. Perkins vs. Brian Kendrick: Dobrý zápas jen mě štve, že změnili Perkinsovi Theme, Devastate byla skvělá. Sheamus vs. Cesaro: Na konec zápasu si nestěžuju, udělali to dobře, že ani jeden neprohrál. Charlotte vs. Banks vs. Bayley: Očekával jsem obhajobu Charlotte, ta přišla... Rusev vs. Roman Reigns: Tady nemá cenu něco řešit, polovina lidí mu to přála a polovina lidí ho nesnáší (já bohužel patřím do té druhé skupiny), takže mojí reakci znáte. Ten Superman gimmick je něco strašného. Sami Zayn vs. Chris Jericho: Čekal vůbec někdo výhru Zayna? Kdybych se na zápas nepodíval, tak nic nezkazím. A Kevin Owens vs. Seth Rollins: Dobrý zápas, ale že by to bylo něco extra? Bohužel ne a je to škoda. Za týden si nevzpomenu že nějaká takováhle PPV vůbec byla, ale zklamání jsem se nevyhnul. 2* ()

Reklama

Reklama