Reklama

Reklama

Recenze (11)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ďalší nórsky prepad. Sever, jaskyňa a thriller vyzeralo ako najlepšia možná kombinácia, ale opak je pravdou. Väčšiu polovicu si divák môže vychutnávať nádherné prostredie a do toho neskutočnú nudu. Zavalí ich to ako v Descent, niekto sa sem tam niekde zasekne, trošku si zaplávajú, ku koncu sa z niekoho vykľuje úplný magor, takže logicky musí dôjsť k nejakým konfliktom, a to je vlastne všetko, čo tu stojí za zmienku. Až do konca je to úplne predvídateľné a nezaujímavé. Ani pekná príroda a kamera to nevytiahnu z bahna, keď chýba scenár. Jeden nórsky film horší ako druhý, očividne zaspali zamrznutí pod ľadom - akonáhle sa zo zimného spánku prebudia, otváram šampanské. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Dříve nežli žuchne zával, s bejvalkou to zkonil, na jeskyňku spící hrabal, pozdě bycha honil.“ A kdyby jenom bycha. Speleolog jeden vilnej, s nenechavými stalaghnátami a se stalaktitem na kámen ztvrdlým. Polezeme do JESKYNNÍHO OKÉNKA: [][] Co zabalit do batohu? 1) Úvazy, lana, karabiny, vačky, strmeně. Na lezení. 2) Stan. Na šukání. Jiný důvod, proč do jeskyně (!) tahat stan (!) mě nenapadá. Koho ano, napište. 3) Dabltrauma. Z Afghánu a z kopaček od ošklivky (to nasere nejvíc). 4) Vazelínu. Na bycha, příp. i na panděro šprajcnuté v komíně. 5) Velkou zásobu trpělivosti. V jeskyni bude nuda. [][] Zhodnocení výletu: Divný začátek. Ocicmávání během řízení auta v serpentinách. Divná lokace. Velehory s ledovci, jen kamenitá pustina, ale u srubu zničehonic vzrostlý les, travička po kolena, málem i banánovníky. Divné laškování kluků v kadibudce. Divně ustřižený závěr s taťkou. Jako by někdo ukradl poslední dvě, tři stránky scénáře. Co zaujalo? Jen ta Viktorova nekonsensuální speleologie. Jeden výstřik do tmy. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Začátek je vskutku nervydrásající - párek dvou retardů (respektive retard a chlapice) si to valí ve sportovním medvědovi těmi nejspíš nejmasakróznějšími norskými serpentinami, a přitom po sobě neustále dlouze čumí. Nejen chlapice na retarda, ale i retard (který řídí) na chlapici. Tahle scéna se opakuje snad desetkrát. A potom se začnou ocucávat. Nekecám - úzká silnička vyfrézovaná ve skalní stěně, nabušený auťák řezající zatáčky a uvnitř něho líbačka s řidičem. Točí snad tyhle scény režiséři schválně, aby diváky nasírali? Jestli jo, tak na mě to tedy spolehlivě zafungovalo. Chvíli nato myje retard nádobí v potoce saponátem. Další ťafka. Film ještě ani pořádně nezačal a vy už máte chuť vidět všechny tři rozsápané v jeskyni nějakým příšerným monstrem. Ano, tři, je tam totiž ještě třetí, celkem sympaťák, ale kdysi chodil s chlapicí, šerednou jak půlnoc, která se mu nepochopitelně dodnes líbí. Takže taky nemůže být úplně normální, humusák jeden. V jeskyni začne být děj už jakž takž zajímavý i napínavý, ovšem rejža si nějakou tu nechutnost stejně neodpustí - retard s chlapicí kopulují ve stanu, ačkoliv humusák sedí venku jen kousek od nich a chlapice se u toho hlasitě a okázale chichotá. Krista boha, já být humusák, umlátím je oba cepínem. Potom vleze humusák do stanu a ukájí se vedle chrnící chlapice, další hnus. No a potom ještě všichni tihle šašci trochu šaškují po jeskyni (která je fakt hezká, to zase jooo...) a je díky bohům konec. I hoďka deset může někdy trvat zatraceně dlouho. V téhle souvislosti nevím, jestli je dobrá zpráva to, že bude dvojka. Ale podle náznaků by mohla být hustější než jednička a třeba rejža nakonec dostane rozum a nahradí chlapici nějakou hezkou norskou holkou. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jo filmy z jeskyně !Kdo viděl Pád do tmy,tak tohle ho i přes kouzelnou krajinu muselo zklamat.Nic se nestalo,,thriller posledních deset minut ,jinak milostnej trojúhelník šmrncnutej dobrodružnym filmem,jakejch je stovky.Zbytečný.40%. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Opravdu nehezká přítelkyně, opravdu debilní přítel, opravdu psycho a mimo pátý kolo u vozu antisociál druhý přítel. Tajná trojka byla na hranici mého úchyláckého vkusu. Dějově taky nic moc. Jeden z tisíce. Když toto neuvidíte, o nic nepřijdete. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Chjo.. :( hezká příroda..krajina..skály..a hlavně ty jeskyně voda..taaak zajimavej podklad....mnoo... a k tomu 90 min Norský nudy... buď to mělo bejt pořádný psycho..teror..mučení..atd..a nebo nějakej přeživší tvor je mohl masakrovat..cokoliv... nee nic z toho se neděje .. Ono se vlastně neděje vůbec nic celej film..natož nějaké vygradovani v závěru.. :( :( hvězdu za jeskyně atd..jak jsem již psal..a druhou hvězdu za scénku jak ji ve spánku prohrabne..vaginu.. jediná zajímavá scénka (příště doporučuji vzít jako ženskou roli nějakou pohlednou češku..tahleta co si nechavala prohrabavat vejdžinu stálá za vyližkapsu)... 35% ()

intro 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy z Norska.Cave je velmi dobrý film, který určitě nikoho neurazí. Plusem je i krásně prostředí. Za mě jo ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Zahadna, mysteriozni norska lahudka, hodne blizky "Padu do tmy". I pres velmi nizke hodnoceni musim rict, ze na vecerni podivani je jako vytvoreny. Ve srovnani s jinyma o dost horisma filmama si myslim, ze ze 44% je dost podhodnocene, kdyz si uvedomim nad jakyma totalnima blbinama se mistni publikum rozplyva. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Originalita na bodě 0 kopíruje se tu jak Pád Do Tmy (Úvodní scéna na silnici akorát bez nehody ta scéna jak uvíznul v té průrvě) tak Jeskyně (2005). 3 speleologové jdou do jeskyně kde není žádný východ a kde několik dní před němi umřelo několik belgických speleologů (názor, že umřely protože byly amatéři neberu) tam se porafají (jelikož jeden dříve chodil s jednou ženskou, která tam je a nyní s ní chodí ten druhý) a pozabíjejí. Přežije jen jeden/jedna z nich (schválně zkuste tipovat kdo to může být). Kdyby to vzniklo v době Pádu Do Tmy nebo Jeskyně 2005 tak by se to dalo přežít takto to zaspalo dobu. Jediné za co to získá pozitivní body je umístění do jeskyně. ()

Reklama

Reklama