Reklama

Reklama

VOD (1)

Přestože se život na Auradonu zdá být bezchybný, Mal se nemůže zbavit pocitu, že do tohoto perfektního světa nepatří a uteče zpět na ostrov Ztracených. Tam však její místo zaujmula dcera mořské čarodějnice Uršuly, Uma a její pirátský gang, kteří čekají na svou příležitost. (Disney Channel)

Recenze (10)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Je to slabší než první díl a i zápletka stojí za kulové. Záporačka je tam úplně zbytečná jelikož nic nepřevede (nejspíše si ji šetří na další díl) a o její posádce se člověk ani nevyjadřuje radši ti tam jsou do počtu vyloženě. Zachraňují to jen songy,kterou jsou povedené a řekl bych dokonce i lepší než v jedničce. ()

Risolutore 

všechny recenze uživatele

O několik řádů lepší a chytlavější písničky než v jedničce, bohužel horší příběh, ale zase herci už jsou lépe spjatí s postavami a působí to přirozeněji. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Na první film už to nemá, zápletka o ničem, některé písničky fajn ale to je málo. Na deštivý večer to stačí, ale znovu už si tento film nepustím. ()

MartinRiggs 

všechny recenze uživatele

Každej si myslí, že na takový typy filmů jsou věkový limity a že to není moc pro starší, ale ve všem od disneyho je nějaká hlubší message. Následníci nedisponujou velkým rozpočtem a ano, je to zčásti znát, ale tím spíš oceňuju výsledek. Slušné výkony hodně mladých herců, zajímavý nápad spojení disney světa, skvostný soundtrack. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 6/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 3/10. Slabší než první díl. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Chybělo tomu kouzlo prvního dílu a chtělo to o dost lepší zápletku. Bohužel i hudba tentokrát trochu zklamala, bylo vidět že se snaží být hodně moderní, jenže první díl měl mnohem chytlavější texty. Nicméně pro pár dobrých momentů se vyplatí na to podívat. Hold prokletí slabých druhých dílů. ()

michalkop odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto vůbec můj styl. Díval jsem se na to v letadle a po první půl hodině jsem to musel vypnout. Herci se pitvořili a vůbec neuměli hrát. Zápletka vůbec žádná, lokace prostředí a kostýmy naprosto otřes. Písničky taky nic moc. Na to jsem ve 30 už noc starý nebo mi k tomu chybí marijánka a houbičky. ()

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsme si k Netlixu pořídili i Disney plus, tak poslední dobou sjíždím právě tyhle "oddechové" filmy. Většinou u toho dělám ještě něco jiného, protože nepotřebují úplně 100% pozornost.  Následníci 2 nemají na první díl, který se mi docela líbil. Tohle bylo téměř bez děje, působilo to jen jako kulisy k hudebním klipům. Avšak energie filmu je skvělá, mě vždy hrozně nakopne. ()

Reklama

Reklama