Reklama

Reklama

VOD (1)

Přestože se život na Auradonu zdá být bezchybný, Mal se nemůže zbavit pocitu, že do tohoto perfektního světa nepatří a uteče zpět na ostrov Ztracených. Tam však její místo zaujmula dcera mořské čarodějnice Uršuly, Uma a její pirátský gang, kteří čekají na svou příležitost. (Disney Channel)

Recenze (10)

MartinRiggs 

všechny recenze uživatele

Každej si myslí, že na takový typy filmů jsou věkový limity a že to není moc pro starší, ale ve všem od disneyho je nějaká hlubší message. Následníci nedisponujou velkým rozpočtem a ano, je to zčásti znát, ale tím spíš oceňuju výsledek. Slušné výkony hodně mladých herců, zajímavý nápad spojení disney světa, skvostný soundtrack. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Je to slabší než první díl a i zápletka stojí za kulové. Záporačka je tam úplně zbytečná jelikož nic nepřevede (nejspíše si ji šetří na další díl) a o její posádce se člověk ani nevyjadřuje radši ti tam jsou do počtu vyloženě. Zachraňují to jen songy,kterou jsou povedené a řekl bych dokonce i lepší než v jedničce. ()

Reklama

michalkop odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto vůbec můj styl. Díval jsem se na to v letadle a po první půl hodině jsem to musel vypnout. Herci se pitvořili a vůbec neuměli hrát. Zápletka vůbec žádná, lokace prostředí a kostýmy naprosto otřes. Písničky taky nic moc. Na to jsem ve 30 už noc starý nebo mi k tomu chybí marijánka a houbičky. ()

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsme si k Netlixu pořídili i Disney plus, tak poslední dobou sjíždím právě tyhle "oddechové" filmy. Většinou u toho dělám ještě něco jiného, protože nepotřebují úplně 100% pozornost.  Následníci 2 nemají na první díl, který se mi docela líbil. Tohle bylo téměř bez děje, působilo to jen jako kulisy k hudebním klipům. Avšak energie filmu je skvělá, mě vždy hrozně nakopne. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama