Reklama

Reklama

Popelka v teniskách

  • USA A Cinderella Story: If the Shoe Fits (více)

Obsahy(1)

Tesse, která pracuje jako mechanik v autoservisu, macecha poručí, aby ji i s nevlastními sestrami doprovázela opět jako holka pro všechno na konkurz na muzikál o Popelce. Hvězdou muzikálu má být slavný zpěvák Reed West, ze kterého všechny dívky šílí. Tessa se tam spřátelí se sympatickou maskérkou Georgií. Žena ji přemlouvá, aby se konkurzu zúčastnila, protože ji viděla tančit a je přesvědčená, že má šanci zvítězit. Dívka je v blonďaté paruce s kontaktními čočkami, které jí změní barvu očí, k nepoznání. Vydává se za Bellu Snow, zpěvačku z Anglie. Na konkurzu oslní, ale když se objeví její macecha, poleká se a uteče. Nechá po sobě pouze střevíček - tedy vlastně tenisku. Zpěvák Reed už nechce v konkurzu pokračovat, je přesvědčen, že svou Popelku našel, teď ale ještě musí najít její představitelku. (TV Nova)

(více)

Recenze (24)

Surina 

všechny recenze uživatele

Filmových adaptací na téma popelka již bylo natočeno snad tucet. Přesto, že většinou u diváků tyto filmy sklízejí spíše kritiku než pozitivní hodnocení. Myslím si, že u spousty z nich si filmaři moc nelámají hlavu nad příběhem a samotnou zápletkou. A to se stalo bohužel i tentokrát. Po půl hodince po zhlédnutí filmu jsem už ani nevěděla jména dvou hlavních hrdinů – tedy současné popelky/opravářky motorek a prince/americké popstar. Film mě ani neurazil, ale ani neoslovil. Víckrát se už, ale na něj nepodívám. ()

Eliott

všechny recenze uživatele

Šaškárna. Měl jsem to ,,potěšení" chvíli sledovat tento výtvor v čekárně a jen velmi těžko lze nalézt horší filmovou úroveň. Ani by nevadila změna příběhového konceptu, ale proboha! Když už, chtělo by to alespoň mít co nabídnout. Vždyť je to úplně uhozené a trapné s jedinou ucházející písničkou na závěr. Odpad. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Popoluška tu už bola v toľkých rôznych obmenách, že už je naozaj ťažké vymyslieť niečo nové. V tomto prípade konfrontácia divadelné predstavenie vs. realita. Celkom dobrý nápad podľa mňa, akurát že začiatočná fáza filmu bola strašná (najmä ten úvodný song). Potom sa to celkom rozbehlo a bolo to napokon celkom fajn. Aj keď herecké obsadenie nič extra, a najmä Sofia Carson mi až tak do role Popolušky nepasovala. No a tá mega-otravná macocha mi išla nehorázne na nervy. Ale koniec dobrý, všetko dobré (akurát hodnotenie priemerné = 3*). ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Hodnotí 11letá dcera (její slova): příběh o dívce, která je vlastně moderní Popelkou. Nejvíce se mi líbil ten příběh, přesto, že není neotřelý, tak mne bavil. Také se mi na snímku líbilo, že to dobře dopadlo. Všichni krásně zpívali a byl tam tanec. Dcera dává 2 hvězdičky. Za mne je to totální sračka. ()

buchannon 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se zamiloval... Na samém začátku hlavní představitelka tancuje v přiléhavé černé kůži a je neuvěřitelně sexy!!! To je důvod, proč jsem tento film dokoukal a proč jsem dal hvězdu navíc. Příběh Popelky (pokolikáté už?), která je zároveň automechaničkou. Příběh je velice nenáročný a nemá moc kvalit, ale je zčásti originální. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku filmu je píseň s autem v garáži. Jedná se o poctu slavnému muzikálu Pomáda (1978), konkrétně jde o píseň „Greased Lightning“ (v české verzi „Náš auťák“). Dokonce je podobná i část choreografie. (noelcoward73)

Reklama

Reklama