Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student Yale Scott Robertson (Shane Johnson) a jeho neurotický kámoš C.J. Longhammer (Josh Hammond) z Minnesoty se jako každý rok i teď rozhodnou překročit hranici Wisconsinu aby si užili divokou noc. Kdzz si Scott užíva s dívkou v autě (Saab), v baru se strhne rvačka, kterou jako obvykle vyvolal CJ. Mezitím se Scottův zbožňující malý bratr Robbie (Jason Dohring) snaží přijít o panenství, které ho dost štve. Scott jim dá co proto, tak radši vypadnou. Po chvíli je začne pronásledovat černý Cadillac, jedou k jezeru, kde se ho snaží setřást. Po cestě naberou policistu a opět se objevuje černý cadillac. Teď je otázkou proč je pronásleduje a kdo pak za to může.... (Gingher)

(více)

Recenze (11)

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol horor ahá, ak to teda bol horor tak by som to prirovnal k "podobným" hororom z osemdesiatok, možno začiatku deväťdesiatok, na ktorých sa dnes akurát smejeme, teda ja som sa smial aj vtedy. Toto bola ťažká komediálna píčovina, často až zdĺhavo trápna a neskutočne predvídateľná. Ako zlý horor hodnotím za 2*, ako trápnu komédiu hodnotím za 2*, dohromady 2*, to je matika čo;?) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Na tomto "hororu" mi asi nejvíc naháněly hrůzu příšerný herecký výkony a ještě příšernější scénář. Navíc je to celý natočený strašně odfláknutě, takže ve filmu spolu třeba kecaj 2 lidi a v záběru na toho prvního sněží, pak následuje střih na toho druhýho, a najednou už nesněží. Kromě toho hlavní postavy neustále řikaj, jaká je strašná zima, aniž by jim třeba šla pára od držky, atd... Jedinej, kdo tam něco zahrál, byl Randy Quaid. Ale toho bych stejně radši viděl spíš v nějaký komedii a né v Béčkovym hororu. Hvězdičku snad akorát za ten Cadillac Fleetwood. ()

Reklama

Javert 

všechny recenze uživatele

Od hororu očekávám strach -> nedostavil se. Od thrilleru napětí -> dostavilo se, ale v minimální míře. Navíc když obtloustlý dobrák Randy Quaid předstírající drsňáka tvoří nejlepší složku hereckého ansámblu, je to na pováženou... Black Cadillac je filmem, který může těžit maximálně tak z atmosféry zasněžených lesů Wisconsinu. A to je sakra málo. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Sračkař Murlowski, jehož nejlepším režijním počinem pořád zůstává horor z africkýho prostředí Tatínek se vrací domů, natočil kupodivu přijemnej thriller ze zasněžených lesních cest a silnicích, po kterých se prohání dva starý vozy - červený Saab a černý Cadillac z roku 1957. V prvním jmenovanym autě se snaží přežít trojice přátel, kterým Cadillac usiluje o život. Třeba to bude tim podezřelym fízlem, kterýho kamarádi stopli, třeba ničim jinym. Posádka tmavýho veterána je nám každopádně neznámá a odkryta až v závěru filmu. Pointa nijak šokující, ale zřejmě je jediným správným řešením. Kromě naháněček po nočních hvozdech se tu o menší napětí postará zamrzlej rybník a polda s ksichtem Randyho Quaida. Do toho příjemnej casting a pěkná hudba, takže se z toho vyklubala slušná, leč neškodná oddychovka. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

John Murlowski, režisér povětšinou podprůměrných braků a béček pro Sci-fi channel se poměrně vytáhl. NAtočil solidní lehounce nadprůměrnou kopii Joy Ride a dalších, film navíc připomínal Smrt přichází v bílém což je za plus. Je to sice levná konina na jedno zkouknutí s neobyčejně tupýma postavama, třeba ten co žere furt PEZ co to mělo jako být? Ale i tak je film solidně zábavný a slušně napínavý, ale mám jednu velkou výhradu. A to Quaida, proč ho obsadily? Neříkám že je to špatný herec ale role hajzlů mu prostě nejde. Film je solidní na jedno podívání na nedělní večer. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Hrdiny filmu pronásleduje černý Cadillac Fleetwood 75 z roku 1957. Pro některé scény byl při natáčení ještě použit Cadillac Series 62. (J.F.B.)

Reklama

Reklama