Reklama

Reklama

Ed TV

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ed Pekurny (Matthew McConaughey) je docela obyčejný chlapík, který si myslí, že nemůže nic ztratit, když přistoupí na výhodnou nabídku kabelové televize a stane se hrdinou jejich nové show. Téměř přes noc se pořad, sledující Edův život v přímém přenosu, stane obrovským hitem a řadový prodavač z videoobchodu se promění v mediální hvězdu a miláčka celého národa! Hvězdné herecké obsazení včetně Woodyho Harrelsona, Elizabeth Hurley, Dennise Hoppera, Ellen DeGeneres a Martina Landaua a skvělá režie Rona Howarda (Apollo 13) nabízí pobuřující pohled na slávu přes noc a sdílení vašeho života s několika miliony vašich nejbližších přátel! (Magic Box)

(více)

Recenze (52)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zkoušel jste někdo ten slepičí tanec ? Ne ? Tak jestli se mnou chcete bavit jako rovnej s rovným, tak s eho naučte, ale pozor, podle mě ho Woody uměl líp než Matt. Z tématu se dalo vytřískat mnohem víc, proto nechápu to rozpliznutí do dvou hodin ? Za 80 minut by to takovýmhle způsobem s přehledem stačilo. Film mě dává docela dobrou inspiraci ohledne nošení flašky chlastu, dát si jí na krk je opravdu nejlepší možná volba. Film hlavně z počátku umí pobavit, ale tam kde by měla vládnotu satira, často vládne nuda. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno, z téhle docela průměrné podívané jsem nebyl nijak dvakrát odvázaný. Nejzajímavější na ní je bezesporu ženské herecké obsazení. Jenna Elfman není sice žádná "playmate", ale jinak jde o jednu z nejsympatičtějších a neroztomilejších hereček současnosti. Co se týče Liz Hurley, ta měla jen minimální prostor, ale opět mi dala vzpomenout na svou roli ze Smlouvy s ďáblem, protože její sex-appeal je asi takřka nevyčerpatelný. No a pokud bych měl zmínit i hlavní mužské postavy, rozhodně se mi líbil více "praštěný" Woody Harrelson, než po všech stránkách sympatický slaďoušek Matthew McConaughey. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Podobné Truman show s rozdílem, že jeden žije celý život ve světě za kamerou a druhý si tento život zvolí. Další rozdíl je v tom, že v Truman show Jim předvádí úžasný výkon, ale Woody si mě tolik neohromil. Jinak je to výborný film, který ukazuje jak se dá zbavit soukromý kvůli penězům a jaký to bude mít dopad. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Tak tohle neni vubec spatny film, ale totalni neschopnost hlavniho hrdiny me nekolikrat malem prinutila nedodivat se. Ale jinak nadprumer v ramci zanru. Opravdu skoda az prehnane "naivity" hlavni postavy. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Jenna Elfman je cica na pomilovanie, ale o McConaugheym si nemyslím, že niekedy bol dobrým hercom, navyše z reality show si trefnejšiu srandu robil Peter Weir, takže priemer. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná (>americko-romantická< ;-) komedie, která však zdaleka nevyužila potenciál, nabízející se pohledem do zákulísí čehosi, čemu se poněkud eufemisticky a pokrytecky říká >reality< show. Ovšem rutinér (byť špičkový) typu R.H. vlastně snad ani nemohl natočit něco jiného. A je to škoda, protože tenhle námět měl na daleko víc! A tak vznikla taková nemastná neslaná pohodovka s happyendem, kerá vyšumí právě tak, jako tahle "Ed tv" show. Na nějakou opravdu sžíravou satiru na téma televizních sraček si budeme muset ještě počkat. Možná tak Robert Altman... :-) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Výbornej a hlavně zábavnej film,kterej je teda trochu podobnej Truman Show, ale je to naštěstí dostatečně odlišný, aby to jenom nekopírovalo úspěšnej film. Mathew McConaughey je dobrej, ale daleko lepší je Woody Harrelson, kterej je tam fakt krutej, ale ten je tam pomálu hlavně v druhý polovině tam skoro neni, což je podle mě škoda. Děj to má hodně předvídatelnej, ale je tam spousta skvělejch hlášek a zábavnejch scén, který to plně vynahradí a ještě to má fakt super konec. Ron Howard už sice natočil lepší filmy, ale přesto to je nadprůměrný a já se dobře bavil ()

castor 

všechny recenze uživatele

Šmíráctví je vděčné téma. Prostě ho máme v sobě. Koukáme, co má druhý na talíři, nenápadně pozorujeme tělesné proporce druhých při wellness pobytu, přes balkon sledujeme, co nového u sousedů. Takový Truman Burbank měl tu smůlu, že byl obětí televizní show nedobrovolně. Ed, chlapík z videopůjčovny, o tom, že má za krkem televizní štáb, sám rozhodl. A jednou se tak díky kameře přítelkyně hrdinova bratra dozvěděla o jeho bokovce, aby vzápětí s Edem sama ochutnala jiné rty. Ron Howard čiperně střídá žánry, občas to neklapne, ale většinou je sázkou na jistotu. Tentokrát si vybral téma, které dobře známe – a hlavně není mnoho lidí, kteří by nechtěli být „někým“. Přitom jsou skrz naskrz obyčejní, ovšem dnešní formáty televizní zábavy dokáží oslovit a aktivně vtáhnout kdekoho. Howard předkládá tak trochu existenciální a tak trochu komedii, která měla dopadnout o mnoho lépe. Ale dalo se s látkou naložit i hůř. Každopádně zmiňovaná Truman Show je úplně někde jinde. 55% ()

pepo 

všechny recenze uživatele

rovnaké a predsa iné než truman show.výborný herci ale niečo mi tu chýbalo.proste film čo pozrem s frajerkou cez dlhý sobotný večer ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodnocení by mohlo budit zdání, že se jedná o nezajímavý film, který se přiživil například na Truman Show. Opak je ovšem pravdou. Ed TV i přes fakt že v hlavních rolích vystupuje docela hodně hloupá rodinka Pekurnyových na mě působí jako chytrá, místy docela vtipná satyra na téma reality show. Mě osobně tyto věci nikdy nezajímaly, ale filmy ve kterých se vláčejí tyto "Pořady pro blbce" bahnem se mi líbí. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Mě to zaujalo. V té době jsem ještě žádného Velkého bratra ani Vyvoleného neviděl, takže to pro mě bylo vcelku nová a jedinečná záležitost ve spojení s krásnou Jennou Elfman.... teď už bych se na to díval trošku více zkušeně a možná i více znuděně. (( :: ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Konkurencia v tom istom roku pre Tuman show, len podstatne slabšie. Dôvod vidím v tom, že zatial čo romantická línia v TS príbeh iba dopĺňala, tu sa jedná o romantický film, oblečený do hávu témy reality show, čím žiadne otázky a morálne dilemy nevyvoláva. Možno najslabší Howardov film. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Keď dvaja robia to isté, nemusí to byť to isté. Inak: mám rad Frearsove NEBEZPEČNÉ ZNÁMOSTI i VALMONTA od pána Formana. Mám rád CAPOTEho, páčil sa mi i verzia toho istého príbehu v INFAMOUS. THE TRUMAN SHOW je klasika, Ed TV ale pláva po povrchu, je prvoplánový a ako komédia mi prišiel dokonca i nefunkčný. Vydržal som po prvú reklamu. ()

Reklama

Reklama