Reklama

Reklama

Ed TV

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ed Pekurny (Matthew McConaughey) je docela obyčejný chlapík, který si myslí, že nemůže nic ztratit, když přistoupí na výhodnou nabídku kabelové televize a stane se hrdinou jejich nové show. Téměř přes noc se pořad, sledující Edův život v přímém přenosu, stane obrovským hitem a řadový prodavač z videoobchodu se promění v mediální hvězdu a miláčka celého národa! Hvězdné herecké obsazení včetně Woodyho Harrelsona, Elizabeth Hurley, Dennise Hoppera, Ellen DeGeneres a Martina Landaua a skvělá režie Rona Howarda (Apollo 13) nabízí pobuřující pohled na slávu přes noc a sdílení vašeho života s několika miliony vašich nejbližších přátel! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

castor 

všechny recenze uživatele

Šmíráctví je vděčné téma. Prostě ho máme v sobě. Koukáme, co má druhý na talíři, nenápadně pozorujeme tělesné proporce druhých při wellness pobytu, přes balkon sledujeme, co nového u sousedů. Takový Truman Burbank měl tu smůlu, že byl obětí televizní show nedobrovolně. Ed, chlapík z videopůjčovny, o tom, že má za krkem televizní štáb, sám rozhodl. A jednou se tak díky kameře přítelkyně hrdinova bratra dozvěděla o jeho bokovce, aby vzápětí s Edem sama ochutnala jiné rty. Ron Howard čiperně střídá žánry, občas to neklapne, ale většinou je sázkou na jistotu. Tentokrát si vybral téma, které dobře známe – a hlavně není mnoho lidí, kteří by nechtěli být „někým“. Přitom jsou skrz naskrz obyčejní, ovšem dnešní formáty televizní zábavy dokáží oslovit a aktivně vtáhnout kdekoho. Howard předkládá tak trochu existenciální a tak trochu komedii, která měla dopadnout o mnoho lépe. Ale dalo se s látkou naložit i hůř. Každopádně zmiňovaná Truman Show je úplně někde jinde. 55% ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé téma ztráty soukromí a celého toho kolotoče reality show, je zde bohužel na rozdíl od trumana použito jenom jako podklad ke klasické americké romantice, což může způsobit velké zklamání všem kdo od tohoto snímku čekájí něco víc než pohodovou jednorázovku, která z hlavy vyfičí při první návštěvě lednice :) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Výbornej a hlavně zábavnej film,kterej je teda trochu podobnej Truman Show, ale je to naštěstí dostatečně odlišný, aby to jenom nekopírovalo úspěšnej film. Mathew McConaughey je dobrej, ale daleko lepší je Woody Harrelson, kterej je tam fakt krutej, ale ten je tam pomálu hlavně v druhý polovině tam skoro neni, což je podle mě škoda. Děj to má hodně předvídatelnej, ale je tam spousta skvělejch hlášek a zábavnejch scén, který to plně vynahradí a ještě to má fakt super konec. Ron Howard už sice natočil lepší filmy, ale přesto to je nadprůměrný a já se dobře bavil ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodnocení by mohlo budit zdání, že se jedná o nezajímavý film, který se přiživil například na Truman Show. Opak je ovšem pravdou. Ed TV i přes fakt že v hlavních rolích vystupuje docela hodně hloupá rodinka Pekurnyových na mě působí jako chytrá, místy docela vtipná satyra na téma reality show. Mě osobně tyto věci nikdy nezajímaly, ale filmy ve kterých se vláčejí tyto "Pořady pro blbce" bahnem se mi líbí. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Podobné Truman show s rozdílem, že jeden žije celý život ve světě za kamerou a druhý si tento život zvolí. Další rozdíl je v tom, že v Truman show Jim předvádí úžasný výkon, ale Woody si mě tolik neohromil. Jinak je to výborný film, který ukazuje jak se dá zbavit soukromý kvůli penězům a jaký to bude mít dopad. ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama