Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magda (J. Boušková) má jasnou představu o své budoucnosti – chce jít studovat chemii. Její rodiče, zapálení ochotníci, ji ale nutí, aby se připravovala na přijímací zkoušky na DAMU a stala se herečkou. Dívka nemá odvahu se vzepřít rodičům (K. Slunéčková a V. Krška), a tak za pomoci svého přítele Karla (O. Vízner), vysokoškoláka – chemika, si vymýšlí nejrůznější způsoby, jak zmařit plány rodičů... (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Příběh se tváří jako crazy komedie, ale vtip se jaksi vytrácí. Na Miloně Čepelku slabota, ovšem stejně jako jeho pozdější celovečerní film. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Škvár. Plytký scénář a pátá herecká garnitura, která se předhání v trapnosti a zoufalosti. Bohužel mezi ně byla vklíněna i Karolina Slunéčková, jinak herečka s nebývalým smyslem pro komediální projev. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jste cvok nebo herec ??" ;) Velmi zajímavá a jedinečná, téměř bezvýhradně divadelní, bakalářka Františka Laurina, co se ani bez Klementa nezapře, stojící na výtečném scénáři vykuků Čepelky s Šebánkem i herectví většiny zúčastněných.. Zde to symbolické ozvláštnění naprosto funguje.. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

"Pátá herecká garnitura" určitě ne, herci jsou vesměs dobří nebo přinejmenším obstojní, ale o "výtečném scénáři" jak zaznívá jinde, nemůže být ani řeč. Šebánek s Čepelkou si zde vybrali svoji slabší chvilku, taková snůška trapností, nesmyslného chování a nevtipných "gagů" se jen tak nevidí. Člověku je občas stydno na to koukat. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama