Reklama

Reklama

Komici s.r.o. The Tour

  • angličtina The Tour
Trailer

Obsahy(1)

Komická roadshow, jaká tady ještě nebyla! Knor, Pavlásek, Kočičková, Matonoha, Nedvěd a Ruda z Ostravy projíždějí republikou. Jejich standup show plní ty největší sály. Film Juraje Šajmoviče Komici s.r.o. The Tour je ale hlavně o tom, co se Komikům po cestě přihodí a jací jsou mimo pódium. Knor, jako impresário téměř zešílí, Pavlásek se stává schizofrenikem, Kočičková prožije několik orgasmů, Matonoha sice baví, ale strašně "prudí", Nedvěd blbne lidi svou trapnou magií, Ruda z Ostravy se zbaví osobnosti a bude z něj Michal Kavalčík. Prostě si uděláte v kině výlet s Komiky s.r.o. tak, jak je neznáte, ani znát nemůžete. A nakonec přijde i tolik ojedinělý moment v kinematografii. Protagonisté jsou konfrontováni se skutečným filmovým kritikem! (Road Movies)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že má jít o komedii a tak jsem byl natěšen, že se možná pobavím. Bohužel se ukázalo, že jde spíše o záběry ze zákulisí. Těch 90 minut se děsně táhne, vidíte jak komici jezdí po silnici z jednoho vystoupení na další a mezitím si střihnou někde nějaky trapný fórek. Bohužel je to nudné a nezáživné. A největši podpásovka je, že když už to vypadá, že uvidíme nějakou zábavnou scénku aspoň z jejich vystoupení, tak je to tak divně sestříhané (chápu, chtěj nás donutit, abychom jsme si koupili lístek a zašli na živé vystoupení), že vidíme jen nějakou malou část a nevíme o co jde a čemu se to ti lidi smějou. Škoda času. 30% ()

StevenW. 

všechny recenze uživatele

Vzít nejlepší účinkující z pořadu Na stojáka a natočit celovečerní film/dokument o tom jak to vypadá na jejich společném turné byla sázka na jistotu.Na jistotu že se divák bude dobře bavit.O tom že tato parta komiků a jedné komičky opravdu válí svědčí nejenom mnohá shlédnutí videí z jejich vystoupení na internetu,ale také plné sály okresních měst včetně vyprodané pražské Lucerny,které během svojí cesty navštívili.Líbí se mi že kromě útržků jednotlivých vystoupení,film nabízí také nahlédnutí do zákulisí.Diváci co mají rádi stand-up,jistě ocení že se můžou seznámit s tím,jak taková road show vlastně vzniká.Ve filmu je mnoho vtipných hlášek a scének,jedna z nich kde Lukáš Pavlásek popisuje a názorně předvádí jak tráví večery a noci v hotelovém pokoji po vystoupeních se stane jistě kultovní.Ve filmu několikrát padne zmínka o tom že Ruda z Ostravy končí.Fanoušci však nemusí smutnit,protože jak řekl sám jeden z fanoušků,Ruda tu s námi zůstane stále,alespoň díky internetu.Podle mého názoru Michal Kavalčík není jenom Ruda z Ostravy,ale je také znamenitý textař písniček a improvizátor,což mnohokrát dokázal v pořadu Vtip za stovku.Chtěl bych pochválit tvůrce že do filmu plného humoru vložili také scénu která jasně ukazuje že dělal v naší zemi legraci není vždycky sranda,protože téměř vždy se najde někdo,kdo se rád obuje do vás nebo vašeho díla.Pokud máte rádi žánr stand-up comedy,chcete alespoň na chvilku zapomenout na každodenní starosti a ještě k tomu se zasmát,nenechte si tenhle film rozhodně ujít. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Rozmýšlel jsem se zda dát tři nebo čtyři a nakonec se kloním k vyššímu hodnocení. Dělat filmovej humor je totiž nejtěžší možná filmová disciplína a dělat filmovej humor v ČR je skoro stejný jako navštívit sadomaso salon, protože je téměř jisté, že když přijdeš s něčím, co má ambice rozesmát lidi, zůraznuju lidi - diváky - návštěvníky kin, ne kritiky, je skoro jisté, že se spustí na strankách tištěných i virtuálních známý hit v podaní odborníků na všechno - mistrů vševědění - filmových kritiků o dnu české komedie a blbcích, který mají ještě tu drzost se na českých filmech smát. Ano i já patřím mezi ty debily, kreteny a diváky s ubohým vkusem, který se rád směje a rád se směje i na českých filmech. Jasně pokud máš 95 minut ve kterým se ti po celou dobu banda komiků + Ester předvádí ne všehno trefí na bránici, na druhou stranu pokud trefí opakovaně, cením si toho. U komiků se zrušilo i zavedené heslo opakovaný vtip není vtipem, protože Ester a její orgasmus, který je střižen na každý vystoupení komiků je vtipný právě neustálem opakování téhož + její jedinečný sarkasmus, když jde na podium se svým orgasmem a utrousí "tohle je ted poslední co potřebuju" měla bránice postaráno o job. Já myslím, že pokud ze sebe vyndáš citron, zjistil si, že intelektuální onanie nad partou "pitomců" co si dělaj prdel z tebe, z tebe i z tebe, ale hlavně ze sebe, životu ani tvému postavení nepomáhaj, měl by tenhle film do tvý tváře ten úsměv dostat. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ako film to nefunguje v žiadnom smere. Kameň úrazu tohto celého snaženia je to, že na mobil nahrávané videjka Jerryho sú vtipnejšie ako celý tento film. Backstage Tour fajn, ale nemalo to žiadnu gradáciu, žiaden nejaký zmysel, žiaden posun a nato, že to má byť o komikoch, to bolo ultra nudné a miestami trápne. Keby niečo také natočili Temné Kecy, bolo by to vtipnejšie, záživnejšie a predpokladám aj lepšie zrežírované a aspoň s nejakým posolstvom. Keď nie, tak by sa človek aspoň zasmial. 1 z 5 ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pominu-li první one man show s Donutilem, který se na nich prakticky udělal, pak prvním průbojovým stand-up pořadem byl pořad Na stojáka. Když se objevil, bylo to jako zjevení. Kenečně protipól nekonečných repríz televarieté a kouzelníků u nichž některé geniální notoricky známé scénky nahlodali moli a zub času. Kdo měl HBO měl přístup jako první, nešel li rovnou do ringu... Až za hodně dlouhou dobu našly TV stanice odvahu tuto zábavu pouštět po desáté večer. Někteří účinkující zapadli, jiní začali být hvězdami pořadu a následně i showbyznysu. Ti nejlepší začali posléze pronikat i do ostatních TV pořadů, stali se z nich moderátoři a herci v reklamách. Klasickým příkladem je Lukáš Pavlásek, který dokonce vydal tuším knihu i křížovky s podobiznou svého zjevu a jeden čas jsem se skutečně bál otevřít konzervu, zda tam také nebude... Nu a jak to v kapitalismu chodí, zprvu velká poptávka začala pomalu opadat, trh se nasytil až přesytil a tak se zřejmě parta zde zůčastněných rozhodla v maringotce jak dávní komedianti harcovat se ode vsi ke vsi a modlit zda tu naplní hospodu, tu něco většího. Proč ne. Až jsem se divil co sálů zaplnili. Jen mne zaujal ten humor... Buď si do filmu vybrali jeho fekálnější část a jde jen o čísi chybu i když i to o skupince levos vypovídá a nebo s tímto jeli na tour... Člověk by si řekl..jasně. Lid venkovský je prostčí, má rád jednoduchý humor a vhodně použité slůvko ,,prdel'' svojí razancí chasu pobaví, ale kdepak. Ostrava, Liberec, Hradec Králové... to nejsou žádné Horní Dolní Lhoty... A tak se tomu dost podivuji a nezbývá než kontatovat lecos ze čtených kritik ve filmu. Aby bylo jasno. Já humor miluji. Mám rád i ten sprostější (asi jako každý), nejsem žádná slečinka, ale je nutno vědět kdy jej použít. Tady to bylo vážně přes čáru a hodně do trapna. Jediný normální a kultivovaný mi tu přišel Nedvěd. Občas jsem měl dokonce pocit z jeho vyhýbavých pohledů mimo kameru, že mu celá ta šaškárna není po chuti. Bohužel. Celý film je naprosto zbytečný a vidět jej je ztráta času. Jít na to do kina, tak se asi tvrdě domáhám vrácení vstupného. Film může sloužit maximálně tak jako homevideo a památka aktérům harcujícím se po Čechách na ,,ty jejich kousky''. Z komediálních výstupů uvidíte asi dva a to už je ale lepší najít si nějaký díl Na stojáka na ytb. PS. Kočičková je opravdu ,,uschlý akát''. Hvězda za Nedvěda. * ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama