Reklama

Reklama

Komici s.r.o. The Tour

  • angličtina The Tour
Trailer

Obsahy(1)

Komická roadshow, jaká tady ještě nebyla! Knor, Pavlásek, Kočičková, Matonoha, Nedvěd a Ruda z Ostravy projíždějí republikou. Jejich standup show plní ty největší sály. Film Juraje Šajmoviče Komici s.r.o. The Tour je ale hlavně o tom, co se Komikům po cestě přihodí a jací jsou mimo pódium. Knor, jako impresário téměř zešílí, Pavlásek se stává schizofrenikem, Kočičková prožije několik orgasmů, Matonoha sice baví, ale strašně "prudí", Nedvěd blbne lidi svou trapnou magií, Ruda z Ostravy se zbaví osobnosti a bude z něj Michal Kavalčík. Prostě si uděláte v kině výlet s Komiky s.r.o. tak, jak je neznáte, ani znát nemůžete. A nakonec přijde i tolik ojedinělý moment v kinematografii. Protagonisté jsou konfrontováni se skutečným filmovým kritikem! (Road Movies)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"My jsme prostě nejlepší na světě!" Tomu, že tato vystoupení mají úspěch v Plzni, Brně, Hradci Králové, Karlových Varech, Ostravě, Mladé Boleslavi a Liberci se nedivím, ale tomu, že mají úspěch i v Praze se divím převelice. Tam, kde jsou vtipné pointy nahrazeny lascivními vulgarismy můj smích nikdy nezazní. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Rozmýšlel jsem se zda dát tři nebo čtyři a nakonec se kloním k vyššímu hodnocení. Dělat filmovej humor je totiž nejtěžší možná filmová disciplína a dělat filmovej humor v ČR je skoro stejný jako navštívit sadomaso salon, protože je téměř jisté, že když přijdeš s něčím, co má ambice rozesmát lidi, zůraznuju lidi - diváky - návštěvníky kin, ne kritiky, je skoro jisté, že se spustí na strankách tištěných i virtuálních známý hit v podaní odborníků na všechno - mistrů vševědění - filmových kritiků o dnu české komedie a blbcích, který mají ještě tu drzost se na českých filmech smát. Ano i já patřím mezi ty debily, kreteny a diváky s ubohým vkusem, který se rád směje a rád se směje i na českých filmech. Jasně pokud máš 95 minut ve kterým se ti po celou dobu banda komiků + Ester předvádí ne všehno trefí na bránici, na druhou stranu pokud trefí opakovaně, cením si toho. U komiků se zrušilo i zavedené heslo opakovaný vtip není vtipem, protože Ester a její orgasmus, který je střižen na každý vystoupení komiků je vtipný právě neustálem opakování téhož + její jedinečný sarkasmus, když jde na podium se svým orgasmem a utrousí "tohle je ted poslední co potřebuju" měla bránice postaráno o job. Já myslím, že pokud ze sebe vyndáš citron, zjistil si, že intelektuální onanie nad partou "pitomců" co si dělaj prdel z tebe, z tebe i z tebe, ale hlavně ze sebe, životu ani tvému postavení nepomáhaj, měl by tenhle film do tvý tváře ten úsměv dostat. ()

Reklama

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy TV Nova dostala mastnou pokutu od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání za zařazení snímku "Gauneři" do programu před 22. hodinou, neb se tam mluví hrubě, ba dokonce sprostě. Na Prima COOL krátce po 20.h "Komici s.r.o." předvedli již v prvních pěti minutách takovou smršť "čuráků", "prdelí" a jiných slovních průjmů, že český dabing Tarantinova výše zmíněného opusu proti tomu zní jako kurz společenské konverzace Gutha Jarkovského. Jinak ale tito "Komici" nabízejí celkem hovno, takže jsem se na ně bez pocitu ztráty ještě hodný kus před koncem vysral. ()

wader odpad!

všechny recenze uživatele

OMG ty pyczo, píšu to při dvacáté minutě filmu, a bojím se moc bojím koukat se dál, ale v tom tkví ta pravá statečnost - vydržet nevydržitelné a vidět nevídané.... Tak jsem na minutě 33 a napadá mě, že je to podobné takovým těm českým porno videím alá Výměna manželek a další "amatérská tvorba", kde probíhají ony klasické bolestivé dialogy. Akorát v Komici s.r.o. The Nuda se teda moc neprcá. Teda  aspoň zatím. Počkám, co přinesou příští minuty.....  Minuta 36 a s ní Rudovo chlupaté břicho plné zábavy. Je mi trapno.... Minuta 43 - komici se vrací autem ze štace, a milý principál čte smyšlený mail od diváků svým zaměstnancům, kteří vypadají jakoby jim principál slíbil piko, na který je naučil... ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Mohl to být fain polo/dokument o tom, jak je těžké dělat v Česku humor a že komici, aby se uživili maj vlastně takový nevděčný kočovný život. Jenže ve výsledku tenhle soubor egocentrických individuí udělal svému "řemeslu" spíš medvědí službu. A řekne mi už někdo, co je na tom Rudovi z Ovy tak zábavného? ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama