Reklama

Reklama

Suki ni naru sono šunkan o. Kokuhaku džikkó iinkai

  • Japonsko Suki ni naru sono shunkan wo. Kokuhaku jikkō iinkai (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ne všechny postavy příběhu Zutto mae kara suki deshita: Kokuhaku jikkō iinkai (2016) dopadly tak, aby se to dalo nazvat šťastným koncem. Kupříkladu takový Ayase Koyuki, se kterým se divák poprvé setkal až po jeho přeměně z obrýleného individua s dívčími vlásky. Co se ale vlastně událo před tím, než poprvé zahlásil ve svém novém já do celé třídy hlasité: „Dobré ráno!“ Popravdě i v jeho blízkosti se celou dobu nacházela dívka, která po něm tajně pokukovala. Jmenovala se Setoguchi Hina. Jenže dříve, než to stihl sám Koyuki zaznamenat, si jejích citů všimli ostatní, kteří se ze svých vlastních důvodů rozhodli to celé zastavit dřív, než bude pozdě. A navíc i on sám má někoho, koho má rád. (EMIA)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (3)

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Pokud se vám líbil první film, s druhým to nebude jiné. Jediné dvě změny jsou v ubrání množství postav, které film sleduje, a lehce ubráno bylo taky na komediálních scénách, což zde nahrazuje častější fňukání. Jinak v podstatě stále ta stejně pohodová romantika protkaná notnou dávkou písniček. Hina je taky o něco sympatičtější než Natsuki, což je dáno i tím, že jí tvůrci věnovali více prostoru. Docela rád bych tahle dvě dílka viděl roztáhlé na seriál, pro tak zajímavé postavy jsou dvě hodiny málo. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

The Moment You Fall in Love bych definoval jako takové rozšíření prvního filmu I've Always Liked You z roku 2016, které se zaměřuje na jiné postavy ze zdejšího příběhu a tak sledujeme opět romantiku, ovšem tentokrát jsou v hlavní roli o rok mladší sourozenci původní ústřední dvojice. Samozřejmě se opět objevují všechny postavy známé z prvního filmu (kterým se v budoucnosti také asi dostane vlastního příběhu, vždyť jeden seriál o další zdejší dvojici právě začal...) a i jeho děj je zde zmíněn, ale tentokrát jde prostě o romanci mladé dívky jménem Hina, která má klasický japonský problém "Please notice me senpai" a k tomu se kolem ní pořád motá její otravný soused Kotaro, s kterým se škádlí, ale jak to tak bývá, co se škádlívá... Takže ze stejného prostředí dostáváme nový příběh, opět dosti jednoduchý, ale slušný a plný vcelku povedené romantiky doplněné poměrně dobře padnoucí hudbou. Přesto mě ale ten první film bavil o něco víc, protože mi hlavní postavy přišli o něco příjemnější. Tady jsem se s Hinou tak nesžil a ani Kotaro mě zrovna extra nezaujal, což se podepsalo na tom, že i když je tento film nejspíš zhruba stejně kvalitní jako ten předchozí, tentokrát mě to tolik nebavilo. Takže za mě 6,4/10 s tím, že jsem ale pořád zvědavý, co přinesou další rozšíření k této sérii (v současné době hlavně již zmíněný seriál Our Love Has Always Been 10 Centimeters Apart). ()

Reklama

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli napsat pokračování, ale řekl bych, že to navazuje na události z toho druhého filmu, protože když si to člověk shlédne v opačném pořadí, tak má některé věci vyspoilerované. Tohle se trochu zaměřuje na události před prvním filmem, částečně na události během prvního filmu a pak navazují tam, kde první skončil. Je to zase ta klasická pohodovka ve formě romantiky, ale tak nějak se drží úrovně toho předchozího filmu - i když Hina mi přišla taková sympatičtější a víc procítěná, než Natsuki. Animace i hudba se drží při tom samém. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama