Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Věřte nebo ne, i v márnici může být legrace k popukání. O tom ví svoje Chuck Lumley, mírumilovný zřízenec, který však má potřeštěného parťáka, jenž ho vtáhne do pěkně smrdutého podniku. Copak by někoho normálního mohlo napadnout, že místo, kde spočívají nebožtíci, by se mohlo po nocích měnit v nevěstinec? O tom, že to není dobrý nápad, se záhy přesvědčí všichni zúčastnění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

betelgeuse 

všechny recenze uživatele

Vůbec nijak revoluční a trochu těžkopádně natočená komedie 80-tých let o vzácném propojení bordelu a márnice, kterou z prachu pozdvedává mladý a svěží Michael Keaton. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Štvrtá hviezda za mladého Keatona a zato, že si pamätám, jak bola Shelley Long v tomto filme môj úplne prvý detský crush na dospelú herečku (po Alysse, Larissa, Winone, aj Tiffany) a jak som vtedy túžil po podobne roztomilej šlapke kamarátke. Lol :) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Mezi třema a čtyřma *. Henry Winkler v roli, která by se hodila na tělo i Chevy Chasemu. Keaton mě spíš štval, protože typologicky mi byl bližší Chuck Lumley (pedant, pořádnej, bez ambicí, divokejch myšlenek). Kdyby režie omladila všechny kněžky lásky asi o deset až osmnáct let, dalo by se na to krásně koukat. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Občas, keď si tak ako filmový fanúšik kopete v kinematografii, ako nejaký archeológ vo vykopávkach, nie vždy natrafíte na zlato. Ale občas natrafíte na striebro, ktoré sa náramne blyští. V histórii kinematografie bolo veľa kur!ev, ktoré neboli zlatokopky a ich práca bola len z núdze cnosť ( PRETTY WOMAN ). Bolo veľa outsiderov, ktorí si museli vyžierať trápne príbuzenské spoločenstvo a odsudzovanie tých ostatných ( snáď každý tretí film ). A je veľa kámošov, ktorý to síce myslia dobre, ale občas to pekne pohnoja ( tu je počet asi neobmedzený ). A predsa sa všetci zídu a urobia všetko preto, aby sa happy end happyensom stal. A urobia to hlavne pre divákov. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Správně potřeštěná komedie ze zlatých časů podobného typu jako třeba Pánská Jízda. Mike Keaton tady hrál poblázněnce se správným elánem do života .Kdo by to řek, že za pár let z něho bude Batman. Nevybírám si filmy podle obsazení, ale v případě Joe Spinella to jinak nejde. Celý film jsem se těšil na jeho nástup. Malá rolička managera nobl bordelu nebylo nic extra, ale pro fandu Spinella další z povinností. Noční šichta je jinak ujetá jak věčně žvýkající šlapka. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie o zaměstnancích márnice, ze kterých se stali pasáci. Několik opravdu vtipných momentů mne pobavilo a celkově to nebylo vůbec špatné. Jen Michaela Keatona bych asi uškrtil, protože byl opravdu nesnesitelný. ()

Reklama

Reklama