Reklama

Reklama

Cyborg Cop

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co ho noviny tiskového magnáta Carmichaela ukřižovaly zato, že zastřelil magnátova zdrogovaného syna, se policista z protinarkotického Jack Ryan (David Bradley) stáhl do ústraní. Sáhnout znovu po zbrani ho přinutí až zpráva o zmizení jeho bratra, policisty Filipa (Todd Jensen) , na protidrogové razii na karibském ostrově St. Keith. Toho zabil cyborg, sestrojený šíleným vědcem Kessellem (Jonathan Rhys-Davies), financujícím svou kybernetickou laboratoř z obchodu s narkotiky, kterému Filipovo tělo poslouží jako materiál pro výrobu dalšího cyborga. Jack odcestuje na ostrov, kde se seznámí s dryáčnickou reportérkou Carmichaelových novin Kathy (Alonna Shaw) a společně pátrají po Jackově bratrovi a utíkají před zkorumpovanou ostrovní policií a Kessellovými zabijáky.

Klasické akční sci-fi béčko z první poloviny 90. let od Nu Image (u nás distribuované MIDEM), v režii veterána Sama Firstenberga (AMERICKÝ NINJA 1, 2, AMERICKÝ SAMURAJ, DELTA FORCE 3). (choze)

(více)

Recenze (47)

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrný béčko, u kterýho asi nemůže být pochyb, že se nechalo inspirovat univerzálním vojákem, ale je to o hodně slabší, tupější a David Bradley i přes fakt, že s sebou furt nosí frajerskou ledvinku, toho moc nepředvede a jeho vlohy pro souboje nejsou zrovna na moc vysoký úrovni a tak jediný, co stojí za řeč je, když se dostane k nějaký palný zbrani a připíše si pár killů a následně ještě stojí za zmínku Alonna Shaw, která ukáže svoje dvě velký přednosti a je se fakt na co dívat, ale to je tak všechno. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Třikrát sláva ti MIDO, které jsi k nám přivezlo jedny z největších béčkových pecek mé puberty a sice první dva díly PHANTASM a CYBORG COPA! Sláva i tobě Same Firstenbergu, králi akčňích béček zbožňovaných malými kluky po celém světě jako nesmrtelný AMERICKÝ NINJA a AMERICKÝ SAMURAJ! A nejvíc sláva tobě Davide Bradley, největší frajere pod sluncem, geniálně nadabovaný Pavlem Trávníčkem, který když rošťácky vykoukneš z pod slunečních brýlí, musí zvlhnout každá žena v místnosti! A ty Alono Shaw, blonďatý anděli jehož sněhobílá prsa jsem si na videu donekonečna pauzoval, kam jsi se poděla ty, rozněcovatelko mých bouřících se hormonů? CYBORG COP je raným dílkem Nu Image, už léta zásobující videopůjčovny akčními a hororovými béčky jako jsou pokračování LOVCE STÍNů, série OPERACE DELTA FORCE (nezaměňovat se starší klasickou sérií DELTA FORCE s Chuckem Norrisem!) nebo nověji všichni ti KROKODÝLI, PAVOUCI, OCTOPUSY, SHARK ATTACKY a také hrůzné videopočiny JCVD a Stevena Seagala. A je to pohodové béčko se sympatickými postavami, dostatkem výbuchů i Bradleyho kopů z otočky a vtipných dialogů. Vzájemné pošťuchování se mezi Bradleyho poldou a Aloninou novinářkou baví, stejně jako hlášky bondovského padoucha Jonathana Rhyse-Daviese. "To jíš banán vždycky takhle?" ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s prvkom sci-fi s Davidom Bradleym. Má iba priemerný príbeh o policajtovi, ktorého brat zmizne počas nevydarenej akcie proti nebezpečnému vedcovi a tak sa ho vydá hľadať a zistí, že vedec tvorí z vojakov takmer nezničiteľných cyborgov. Spracovanie je celkom slušné, aj ked´ dej je zaujímavý len minimálne, ale aspoň sa stále niečo deje a veľmi oceňujem, že tá samotná téma cyborgov, ktorá ma vôbec nebaví tu má len málo priestoru, takže väčšinu času to pôsobí ako bežný akčný film. Akcie je tu priemerné množstvo a nie je zlá, ale ani nič výnimočné sa nekoná. Je tu niekoľko súbojov, ktoré sú krátke a o moc v nich nejde, ale sú prehľadné a Bradley v nich občas prevedie nejaký slušný chvat, ale skôr sa tu strieľa, kde nie je núdza o zabitých v pomerne veľkolepých scénach s dostatkom výbuchov, aj ked´ tieto scény pôsobia po viacerých stránkach pomerne amatérsky. Samotní cyborgovia tu až na pár zaujímavých krvavých scén pôsobia dosť trápne, ale ako som spomínal, aspoň tu nemajú moc priestoru a bojuje sa hlavne proti ľudom. Najviac sa mi páči záverečná akcia, kde hlavný hrdina zneškodní desiatky protivníkov pomocou brokovnice, samopalu a výbušnín, ale všetky akčné scény s Bradleym dokážu zabaviť. Herecké obsadenie nie je zlé, David Bradley, príjemná postava novinárky a John Rhys-Davies ako hlavný záporák. Réžia je väčšinu času správne béčková, ale v niektorých prvkoch pokrivkáva a technická stránka je v rámci svojej kategórie bez väčších problémov. Cyborg cop je rozhodne lepší film, ako podľa názvu pôsobí a divák, ktorý nemá k tomuto typu produkcie odpor pozretím tohto filmu určite nič nestratí a celkom sa zabaví. Ostatní by ním nemali strácať čas. Objektívna kvalita filmu- 53%, film sa páči mne na 62%. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Firstneberg znova rulez! Cečkoidná vykrádačka s vrcholným momentom erotickej scénky a gumenými robotmi, oproti ktorej je Van Dammeho Cyborg adept na Oscara. Len mi je divná tá veková hranica. 15+ je teda poriadne sito pre potenciálnych divákov a vzľadom na to, že to vyzerá ako Power Rangers s pár brutus zábermi a trtkačkou, tak je to vopred určené na nerušený odpočinok v tých najspodnejších poličkách videopožičovní. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tehdy to na videu docela frčelo. Sam Firstenberg předkládal ročníkům 1980 a mladším solidní béčkovou rozkoš, herci nabízeli prkenný výraz, režisér přinesl pár zmatených nebo úplně naivních momentů, scénárista si šel pro jistotu zaplavat, ale prostě to bylo naší součástí. Divák bojuje od začátku do konce, přesvědčuje sám sebe, že to dotáhne, a ono se mu to pár kouzelně blbými momenty nakonec i odvděčí. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad nejvetsi trash co jsem kdy videl Bradley svuj extremne neherecky projev dotahl k dokonalosti aspon ze na ty jeho bitky se da koukat jinak uz od zacatku mi to prislo jako absolutni silenost jenom ta uvodni scena pak auto honicka ke ktery hraje jakasi country hudba a vsechno sperkuje brilantni dabing nevim zda jsou hlasky tak tupe i v originale ale obcas sem z nich fakt chcipal [jsi jenom hnusna vzpominka] nebo tomuhle blbci dej padaka mas padaka! prask krev se roztrikne na stenu co to delas? vzdyt tu bylo cerstve vymalovano!!!!! no ale vic jak za dve dat nemuzu zase tolik se Firstenberg nevytahl umi to i lip a ten Bradley jak se snazi hrat ale uplne zoufale to nedava asi nebude nahoda ze jak rychle jeho kariera zacala tak i skoncila ZABIT BRATRA ZABIT BRATRA ZABIT BRATRA ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

...si z toho nepamatuju prakticky nic, kromě týpka, co pořád lítal na motorce, srandovně pomalých robotů a hlavně správně béčkový brutality, která se mi vryla do paměti navždy. Takovej ten film, který jsme my, osmdesátkový děcka, viděli pokoutně v dětství a připadali si díky tomu strašlivě ilegálně. Zdravim bratránka, kterej ty usekaný ručičky sledoval v nějakých osmi letech se mnou. (: ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Mdlý, i keď miestami zábavný klasický post-80s akčný film s dreveným Davidom Bradleym a ultra-dementným dejom so zábavným finále. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tieto filmy je hrozne jednoduché odsúdiť. A na rovinu, jasné, že je to sračka, ale o nič viac ako byť sračkou sa ani nesnaží a to, že je to každému jasné, mu dovoluje vykrádať čo sa dá a nikto mu to nemôže mať za zlé. Môže to byť dementne natočené, aj napísané, a manekýn Bradley v hlavnej úlohe môže prehrávať koľko chce, vždy je to len pre dobro veci, pretože čo by sa pri normálnych filmoch mohlo javiť ako zásadné negatívum, je tu predsa samozrejmosťou. A v merítkach svojej abecednej kategórie patrí Cyborg Cop rozhodne k tomu lepšiemu. Príbeh je prostoduchý a nechýba v ňom láska, pomsta, drogy, sex, motorky, cyborgovia a jedna malá sirota, pretože tak sa vtedy filmy točili a presne takto sa vykrádali. Záver, resp. finále je už vyložene na smiech, ale kebyže som z toho už dávno nevyrástol, rozhodne by som bol spokojný. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Ľudia nemajú žiadne spomienky :) To boli časi, keď nám VTV prinášala takéto skvosty. Klišé na akom som vyrastal. Bitky, erotická scéna, finálny súboj s monštrom a psychologický útok na city Cyborg Copa... (Ozaj, úvodná scéna z tohto filmu bola použitá aj v inom, kde hral ten istý herec - a nikomu nevadilo, že má iný účes - ale na názov si nespomeniem). A to geniálne prerazenie lebky! Skrátka klasika, ktorá ma miesto v mojom srdci... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Příběh ani moc nenudil, Bradley mi přišel nevýrazný, akce bylo stejně jako nudných scén, ale je to prostě béčko jak vyšitý a dostává mě, jak v každým druhým akčnáku se hlavní hrdina jmenuje Jack. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Akční béčko někde mezi Terminátorem, Predátorem a typickou VHS blbinou, které v 90. letech zaplavovaly videopůjčovny. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Taková béčková blbůstka, jakých jsou mraky, ale ve správnou chvíli a ve správné náladě mohou potěšit a pobavit. :-) ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Mno spíš žádná sláva. Jsem velkým fanouškem Sama Firstenberga a min. první dva díly Amerického ninjy jsou pro mě nezapomenutelným klenotem videotéky. Ovšem dost si potrpím i na Ninja II a III s Kosugim nebo Avenging force. Proto při touze po dobrém trashi padla volba na Cyborg copa, který byl bohužel zklamáním. Bradleymu nelze upřít charisma, stejně jako Rhys-Daviesovi, zábavné to celkem je, ale milostně(Alonna) - komediální (teplý rastaman) rovina mi dost vadila, stejně jako slabý důraz na robotí triky (ta prokletá guma). Koukatelné, ale pro mě promarněná šance na béčko jako bejk, přičemž sám Firstenberg již do sféry A.I. zabijáku mnohem lépe zabrousil v American ninja II. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Se divím, že nenechali Zounara nadabovat ten film úplně celej, včetně ženské postavy. V době vzniku už jsem byl na podobný film asi starý, tak snad štěstí, že jsem jej viděl až celé čtvrtstoletí po vzniku. Snad jen tak jsem si dokázal užít tu (nechtěnou) nadsázku a úchvatnou tupost, kterou to předkládá. Film trochu sráží zjištění, že to má ještě dvě pokračování. No do prdele... Škoda, že se Alonna Shaw filmu nevěnovala dál, jistě toho měla ještě co ukázat. 2,5* ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Cyborg Cop. Z polovice Robocop a z druhej Terminator. Cyborg Cop. Presne takto super drsne predstavuje tento film neskutocne zabavny trailer. Vo filme sa neustale striela, nieco vybuchuje, takze oproti sucasnym videobeckam byvalych akcnych hviezd to vyzera celkom velkolepo. Problem je, ze vsetka ta akcie je natocena dost diletantsky a monotonne, takze po chvili prestane byt zabavna aj v pripade, ked sa bavite na ucet tvorcov. O deji nema prilis zmysel s rozpisovat. Snad len spomeniem, ze sa tvorcovia brali prilis vazne a pokusy o dramaticke sceny dopadli este horsie ako akcne sceny. Vysledkom je volovina z ktorej sa da zostrihat zabavny trailer plny vybuchujucich veci, ale na ploche 95 minutoveho filmu to uz taka zabava rozhodne nie je. 2/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Bývalý policajt dostane od svého bratra naléhavou prosbu o pomoc. Ďábelskému vědci Kesselovi se podařilo transformovat lidi na kyborgy a prodává je jako vraždící roboty....... Béčko jako Brno. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem si tenhle film fakt užíval. Však Bradley hrál v Americkým Ninjovi 3, 4 a 5. Ale nedávno jsme na to koukali s kamarády na "béčkovým večírku" a trochu mě to zklamalo, i když jsme se občas hodně zasmáli. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem si myslel, že se dívám na Žhavé výstřely III. - Ještě žhavější. Ale přiznejte sami, kickboxer s ledvinkou? To přeci muselo být trapné i v 90.letech ()

Reklama

Reklama