Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři děti se nešťastnou náhodou promění na ryby, když vypijí čarovný nápoj od excentrického vědce. Jak ryby skončí v moři, kde se seznamují se světem pod mořskou hladinou. Má to však jeden háček. Pokud do čtyřicet osm hodin nenajdou a nevypijí protilék, zůstanou rybami navěky... (SPI Film)

Recenze (12)

Smok 

všechny recenze uživatele

Pre mňa priemerný animák, ale môjho juniora celkom v tv zaujal. Neviem sa však zbaviť pocitu, že na ďalšie pozretie už by to až tak nehltal. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Príjemný animák. Už tretí, ktorý som videl pod vodou. Nie je tak fantastické ako FINDING NEMO, ale desaťkrát kvalitnejšie než SHARK TALE. A tu aspoň tomu svetu, ktorý tu bol dali nejakú logiku. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nenáročný koprodukčný animák s príbehom typickým pre deväťdesiate roky, ale celkom fungujúcim, a s cieľovkou pre odrastenejšie deti. Môže sa oprieť o kvalitnú animáciu, ktorá vyobrazením i humorným stvárnením nie náhodou kopíruje disneyovky tých čias, čo je aj jeho veľkým kladom. Občas sa podarila aj nejaká hláška. Dej je príjemne dobrodružný a nuda vôbec nehrozí. ()

Musak 

všechny recenze uživatele

Pohádka hodící se na Novu v dopoledních hodinách, rozhodně ničím nepřekvapí. Ale koho napadlo pojmenovat hlavního hrdinu "Muška"?? ()

sibskyn 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak to není, ale koukatelné to rozhodně je, songy bz tam vůbec nemusely být, protože se mi nelíbil ani jeden, ale děcka to určitě ocení. ()

KristKrist 

všechny recenze uživatele

Není to špatná pohádka a protože jsem ji shlédla ´´nedávno´´ moc jsem ji přirozeně nehltala,ale kdybych ji viděla o deset let dřív asi by se mi líbila,i kdy můžu s jistotou napsat,že nejde o žádnou filmovou parádu. Dám dvě hvězdy,nemá daleko ke třem,přece jenom námět příběhu je působiví,navíc zpívající Alan je jen další plus filmu- aspoň jsem se pobavila :D. Graficky se mi ale pohádka nelíbila,takže asi tak. ()

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

V konkurenci dnešních animáků např. od Pixaru to už není žádná bomba. Ovšem, před těmi dvanácti lety to bomba byla. Stále hezké, zajímavé animace, které mi v mnohém připomínají staré Disneyovky. Je to určené především pro děti, takže mu určitě musíme odpustit filmovou fyziku a jednoduchá vědecká řešení.. .:) ()

ReyRainman 

všechny recenze uživatele

✧ 〳Nostalgická podívaná, která nyní už moc nezaujme. Na tento film jsem se koukala už jako malá a měla jsem ho v celku ráda, po dalším shlédnutí mě ale dosti omrzel a již nemohu říci, že bych jej měla tak v lásce, jako dříve. Příběh dětí, které se svojí hloupostí a zvědavostí dostanou k elixíru, který z nich udělá mořské tvory a také čirou náhodou přičiní to opačné i některým obyvatelům moře. Rozhodně to není špička animace jako pixar a disney, ale není to vůbec až tak hrozný film, dá se na to koukat a kvůli nostalgii bych si to pustila znovu. Dávám tomu 2/5 jelikož mi tam chybí trošku větší charakter příběhu, vizuál podmořského světa je nic moc a není to film, který bych si pouštěla s radostí pořád dokola. Film bych doporučila komukoliv, kdo má rád animované filmy, nehledě na tvůrce/studio a kdo chce vidět zase něco trochu jiného.  ⤷ Kamera 3/5  | Prostředí 2/5 | Scénář 2/5 | Postavy 3/5 | Finální hodnocení 2/5 ()

Reklama

Reklama