Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Třicítka pro Rinko, Kaori a Júko zběsile klepe na dveře. Tyhle tři jsou roky nerozlučnými kamarádkami a pravidelně se scházejí, aby probraly, co se jim přihodilo dobrého či zlého. Ani jedna z nich nemá stálou známost, ale všechny sní o princi na bílém koni a neustále používají to kouzelné spojení „co kdyby“, které je ovšem nikam neposune. Nebo snad jo?! (Zíza)

(více)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Možná příběh spíše pro ženy kolem třicítky, ale podle mě si v tom zalíbení určitě dokáže najít i jiná skupina. Máme tři hlavní hrdinky a ty by rozhodně chtěly svého vysněného šounitele, ale život nejde podle toho, jak by si přály. Námět ohraný, zpracování zábavné. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Juriko Jošitaka jako scénaristka Rinko, která se vrhla na profesi kvůli sérii Sex ve městě má na krku třicítku a dvě neprovdané kámošky, se kterými tradičně drbou v jedné malé hospůdce, kde dělá jejich kámoška Koyuki tátovi pomocnou sílu. Model Key (vynikající a sympatický Kentáro Sakaguči) jim však vytmaví, že ty jejich scénáře, co kdyby nejsou vůbec zábavné... Rinko a Key se budou plánovaně i neplánovaně potkávat, její kámošky taky trefí nějakou známost, takže mají co rozebírat. Na seriál mě kromě obsazení bavily i některé komediální momenty, alá a teď by to v romantické manze probíhalo takhle... Hudba, kamera fajn, žádný natahovaný a ředěný děj, nemám si na co stěžovat, ale nejsem prostě žena, takže holky tomu dají určitě o hvězdu více:) ()

Reklama

Reklama