Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 6

Recenze (208)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kladné recenze rozhodně nelhaly. Druhý díl jde se zábavností ještě o kus dál než Jednička. Hugh Grant je obrovskou hereckou posilou a kdo oplakal neúčast Nicole Kidman, ten díky němu nebude určitě truchlit dlouho. Nejvtipnější scény nás čekají ve vězení. Anglická zábava jak se sluší a patří a hlavně přesně tak jak jí mám rád. Vrací se i Simon Farnaby, který tentokráte dělá strážného v muzeu a opět se u něj projeví slabost pro krásné ženy:) 85% ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Paddington 2 je stejný jako Paddington 1. Jedná se o roztomilou britskou pohádku, která však nepostrádá chytrý situační humor, tu pohádkovou roztomilost a především milou zábavu. Jestli nějak točit pokračování tak asi nějak takhle. Pořád se jedná o vizuálně úchvatnou podívanou. Hugh Grant ,který zde v roli padoucha střídá Nicol Kidman z prvního filmu jí slušně nahrazuje.Jedná se o šíleného herce a mistra převleků při čemž v této roli Hugh Grant ukazuje, že ještě nepatří do starého železa... I když jde jenom o pohádku. Slušnou část filmu, tvoří scény ve vězení kam se Paddington krátce po začátku filmu dostane. Vůdce vězňů zde ztvárňuje Brendan (Pošuk Moody) Gleeson a jedná se o roztomilého drsňáckého dědečka. Paddington 2 je prostě slušné pokračování prvního filmu a i když pořád nejde o převratnou pecku, je to výborná pohádka kterou si s chutí můžou užít i starší diváci. Více takových pohádek a sem s trojkou! ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od prvního Paddingtona, King ve dvojce daleko více upřednostňuje styl Wese Andersona, což je přesně směr, kterým se podle mého názoru měl ubírat už prví díl. Výsledkem je tedy kouzelná echt britská rodinná pohádka, vyprávěná a znázorněná ve stylu Grandhotel Budapešť nebo Moonrise Kingdom s velmi silným hereckým obsazením, skvělým záporákem Hugh Grantem a úžasně naanimovaným medvědem s vynikajícím dabingem Bena Whishawa. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jedno z mála pokračování, které se nejen, že zvládá vyrovnat svému předchůdci, ono ho i v mnoha ohledech překonává. Druhé dobrodružství s chlupatým sympaťákem z Peru je neskutečně pozitivní dávka optimismu a dobré nálady do žil, která zvláště v předvánočním čase dělá divy. Skvělé obsazení a sebejistější zpracování jsou tu jako příjemný bonus. Tohle si zkrátka užije celá rodina. [85%] ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Co se týče prvního dílu, tak si pouze pamatuji, že se mi líbil velmi. To se bohužel o tomto pokračování říci nedá. Nemám pocit, že bych sledoval něco víc, než milou a ztřeštěnou komedii s několika málo zábavnými momenty. Líbila se mi přímočarost snímku. Věřím, že děti musí být nadšené. Snímek má jasně stanovený cíl, kterého se snaží dosáhnout. V příběhu nejsou pražádné zbytečné odbočky. Za sebe se mi rozhodně nejvíce líbil pobyt za mřížemi. Tam se tvůrci opravdu vytáhli, co se týče originality. Naopak hledání zaměstnání, které vězení předcházelo, se mi zdálo poněkud odfláknuté a maximálně nezábavné. Pokusy o zabrnkání na dojemnou notu byly úspěšné. Solidní pohádka na zpříjemnění dne či večera. Vzhledem k tomu, že nedělám nic pro nikoho pro nic, tak nebudu v tomto případě nikterak nadhodnocovat. Solidní 3 kousky. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (16)

  • Film mal ísť do distribúcie na území Spojených Štátov pod hlavičkou Weinstein Company a Dimension Films, ale po obvineniach zo sexuálneho zneužívania proti zakladateľovi Harveyho Weinsteina, sa spoločnosti Heyday Films a StudioCanal začali obzerať po ďalšom americkom distribútorovi. Verili, že film pre deti by nemal byť spojený s Weinsteinovým škandálom. (Scraffy)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama