Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (205)

remy 

všechny recenze uživatele

Víc takových pohodových filmů. Zase nechybí humor, který je ovšem vystavěn chytře, protože pravděpodobně nebude nudit ani starší publikum. Nechybí opět sympatické postavy, ke kterým se přidali pánové Gleeson a Grant jak nejlíp mohli. Paddington 2 je neobyčejně obyčejná rodinná podívaná, které je těžké vytýkat něco zásadního. A možná se povedla ještě víc, než minule. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

druhý Paddington navazuje tam kde v první díle skončil a opětovně nabízí roztomilou,hravou a zábavnou rodinou podívanou,která tentokrát nabízí mnohem víc i pro dospělého diváka.Je tu mnohem méně dětských vtípků a zároveň je tu nejen výborný Grant nebo Gleeson,ale hlavně skoro až Andersonovská poetika.Prakticky všechny scény z vězení a některé postavy jsou až absurdní a rozhodně by se ve filmech Wese Andersona neztratily.Za tohle u mě určitě body navíc...80% ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Paddington se vrací a znovu je to kvalitní zábava. Na Paddigtona jsem se těšil a jsem rád, že se film dost povedl. Film má v sobě tu správnou pohádkovou esenci naivity, dobrodružství, zábavy, hravosti, morálního poučení a dobroty srdce. Jo, napsaně to z ní divně, a mé cynické já se tomu také diví, ale je to to tak. Na Paddigtona se kouká velmi dobře, jelikož tvůrci v čele s režisérem krásně vystihli dané kouzlo Paddigtonových dobrodružstvích. Režisér Paul King odvádí velmi dobrou práci a u několika scén jsem si řekl, že se hodně inspiroval filmy Wese Andersona a to mě udělalo velkou radost. Radost mě udělalo i perfektní obsazení, které nezklamalo a to ať už jde o Sally Hawkins, Hugha Bonnevillea, nebo parádního Brendana Gleesona s perfektně přehrávajícím Hughem Grantem, jenž si svojí roli užívá jak to jen jde. Parádně funguje humor(prádelna, umývaní oken, vaření ve věznici) a i akční scény(honička, vlak, útěk). Paddigton 2 je krásná a hravá pohádka, která mě zahřála na srdci a vykouzlila upřímný úsměv. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jedno z mála pokračování, které se nejen, že zvládá vyrovnat svému předchůdci, ono ho i v mnoha ohledech překonává. Druhé dobrodružství s chlupatým sympaťákem z Peru je neskutečně pozitivní dávka optimismu a dobré nálady do žil, která zvláště v předvánočním čase dělá divy. Skvělé obsazení a sebejistější zpracování jsou tu jako příjemný bonus. Tohle si zkrátka užije celá rodina. [85%] ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Britská pohodička, která na rozdíl od jedničky nepůsobí tak křečovitě a nehorázně baví parodováním různých žánrových schémat, z nichž nejlepší je určitě útěk z vězení s dokonalým Brendanem Gleesonem a závěrečná vlaková honička, která má spád i vynalézavost. Mohlo to být sice ještě mnohem více vtipné a odvázanější, ale Matthew Vaughn je na ostrovech zkrátka jen jeden. I tak ale režisérsky a herecky suverénní pokračování... ()

Galerie (101)

Zajímavosti (16)

  • Film mal ísť do distribúcie na území Spojených Štátov pod hlavičkou Weinstein Company a Dimension Films, ale po obvineniach zo sexuálneho zneužívania proti zakladateľovi Harveyho Weinsteina, sa spoločnosti Heyday Films a StudioCanal začali obzerať po ďalšom americkom distribútorovi. Verili, že film pre deti by nemal byť spojený s Weinsteinovým škandálom. (Scraffy)
  • Keď Paddington vyrába vo väzení marmeládu, kuchár Knuckles číta noviny, v ktorých je príbeh o Spider Murphym. Článok odkazuje na pieseň Elvisa Presleyho "Jailhouse Rock", ktorý sa tiež odohrával vo väzení. Samotný nadpis článku je: "Warden throws party in county jail," čo je úvodom spomínanej piesni. (megajalec)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama